*797# novi nacin provere stanja za mt:s pospaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Hehehe, Lobachewsky, jel i ti planiras istim stazama da se uputis? 3 ortopeda na ovom sajtu... WOW
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Znači bolje da nisu ni uvodili ovu "uslugu". Već 4 dana mi pokazuje isto stanje, a danas iako nije kraj meseca (a i da jeste pa šta) a već kaže da je nedostupan... (popuniti psovkama po sopstvenom nahođenju).

:x :x :x
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kod mene je ovog meseca dosta dobro radio servis. Bas sam zapisivao svakog dana i proveravao stanje u 13h, od 15-og do danas, svaki minut i poruka potroseni prethodnog dana su bili uredno azurirani. Evo, bas sad sam proverio (10-28am), situacija je sledeca

Stanje : 13,99
Besplatni minuti : 159
Besplatne poruke: 114

provericu oko 13 casova, pa cu postaviti ono sto pise. Juce sam obavio nekoliko razgovora i poslao par sms-a.

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

gargamel4, ti izgleda kao da si juce postao postpaid korisnik cim ti svaka sitnica sa proverom stanja smeta
ja sam vec 5 godina na postpaid tarifi i sto je do sada usluga radila sasvim solidno nisam na sva zvona hvalio cinjenicu da moze da se proveri stanje nego se to uzimalo zdravo za gotovo ali mi isto tako sada ne pada na pamet da zbog nekih teh. problema u zadnjih par dana i onda u oktobru pravim toliku halabuku kao da je smak sveta
ne radi pa sta cemo sada, popravice ljudi
nece niko umreti do tada zbog toga
Remember, remember
The 5th of November

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Evo stanja u 13h

Stanje: 13.98
Besplatni minuti: 151
Besplatne poruke: 110

Znaci, kod mene radi, i to veoma dobro.

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

HAHAHA....

e, a bas su dobri, ladno ti se smanjilo zaduzenje, iliti stanje...

zasto meni nikad ne smanje, pitam se ???

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa u svakom slučaju preko godinu dana, ali do sada mi i nije toliko trebao taj servis. par puta mesečno, a i to čisto informativno jer sam imao onu biz300 ili kao se već zove, a poenta je da je da sam plaćao 30 din pretplatu i koliko potrošim i poprilično mi jeslilan račun uvek bio. Ali sad sa novim pakoetom hoću da znam koliko mi je još ostalo. HOĆU! I moram da MOGU! Ne zanima me što je radio, hoću da radi i dalje.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Za 10 dana (od 17-og) mi se smanjilo za 2 pare, bilo je 14.00, a danas je 13.98. :D. To sam primetio i proslog meseca. Izgleda da kada prestanes da trosis (u mom slucaju na GPRS), posle nekoliko dana pocnu da skidaju po paru, a zasto, ne znam?!

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Uh ne znam meni jako smeta kada ne radi sistem ,recimo od 25. mi je stanje isto na proveri , dobra bi stvar bila kada bi napisali kada je poslednji datum azuriranja bio, ovako imam osecaj da hoce da me zavrnu, mislim nekako mi cudno da bas toliko imaju tehnickih problema, a i da ih imaju ne bi smeli toliko da traju , zna se kako se to resava...
6630

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

da to za vreme azuriranja je dobar savet
ja sam vec jednom davno zvao cc da im to kazem ali ne uzimaju oni korisnika za ozbiljno osim ako ne posaljes zalbu na famozni "faks"
Remember, remember
The 5th of November

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Da li je moguce staviti limit na racun i kad potrosite odredjenu svotu ne mozete da zovete?
pitanje jeste debilno i sumnjam da moze, ali aj da pitam
btw. nisam znao gde da postavim ovo pitanje, pa sam ovde jer se radi o postpaid racunu

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

blaster90,
moguce ja da postavis limit! Na znam za kog operatera pitas.
U Telekomu mozes da sam odredis limit i tako sebe ogranicis. Za bel pakete je u prvih nekoliko meseci(po zaklucenju ugovora) limit 10 000din,a ako redovno izmirujes obaveze povecaju ti limit na 20 ili 25 000. Ja sam postpaid korisnik vise od 2god. i posto redovno placam racune jednog dana mi stize sms gde me obavestavaju da mi ja mesecni limit povecan na 125 000!!! :D :wacko: :o

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od blaster90 »

rower, hvala na odgovoru ali sam mislio na neki manji iznos npr. meni roditelji sami odrede limit na 1.000 ili 2.000 da ne bih pravio velike racune

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

blaster90, to moze da se uradi u sklopu poodicnog paketa na Telekomu. Tvoj broj postaje virtuelni prepaid, i tvoji roditelji mogu da ga dopunjuju prema svojim mogucnostima, i tvojim potrebama, a i da te ogranice ukoliko zele. A pozivi ka njima su naravno dz.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od blaster90 »

miodrage, hvala puno na odgovoru...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

OK previše poluinforacija, idemo polako redom
Dakle novim post pejd korisnicima se postavlja limit na 12 000 ukoliko se uredno plaćaju računi isti se podiže na 80 000 čisto da korisnik ne bi bio sputan u svom korišćenju post pejd broja. E sada korisnik uvek može da traži da mu se limit smanji minimalni limit do bel400 je 5 000 a za bel 400 i više tarife 10 000, ovo je postavljeno pošto u obračun iznosa za limit ulazi i besplatan saobraćaj pa bi moglo da se desi da budeš isključen pre nego što potrošiš besplatan saobraćaj (koliko sam čuo to se i dešavalo)...
E sada tu ima raznih problema tj limit može i da se probije najčešće tamo gde tarifiranje kasni npr roming, Vas usluge, razni pljačkaški kvizovi itd itd

Naravno Biznet i slične usluge imaju to odrađeno mnogo efikasnije ali toje druga priča...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Taman sam pomislio da razumem kako ovo radi, dok nisam danas proverio stanje i video sledece

Zaduzenje : 606.52
Stanje : -1041.02
Bespl. minuti: 248
Bespl. porkue : 221

Zasto mi je stanje u minusu i zasto je ovoliko. Nisam prekoracio, mozda ni 5 dinara, GPRS-om.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ljudi, ima li neko informaciju, hoće li, u nekom razumnom roku, mt:s unaprediti sistem provere stanja na postpejdu?

Ovo pitanje se, prevashodno, odnosi na skepticnog chicu, pošto on ima dobre insajdere u Telekomu. Ovi na Mondo forumu neće da kažu ništa, osim, "za sada nemamo informacija".

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Definiši razuman rok :wink:
Narano da hoće kad instaliraju novu platformu a znajući Telekomov IT .......
Definiši razuman rok, ponovo :lol:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa, recimo 2-3 meseca, eventualno do nove godine. Sta oces razumnije od toga? :D :D :D :D :D :D :D :D

Odgovori