sada će sa telekoma da beže na telenor zbog zaokruživanja
a što lepo ne pogednu na vip??meni je tamo ok

Nemam dokaze, jer sam racun bacio,Daddy Yankee napisao:Lobachewsky, Kako znaš da izmišljam (imaš li ti dokaze da tarifiraju po sekundi)
 ali treba da stigne novi za neki dan... Nisu oni tebe lepo razumeli sta si hteo da ih pitas. Prvi minut se zaokruzuje posle utrosenih besplatnih minuta.
 ali treba da stigne novi za neki dan... Nisu oni tebe lepo razumeli sta si hteo da ih pitas. Prvi minut se zaokruzuje posle utrosenih besplatnih minuta.
Lepo... znami kako znaš da nisam na VIP postpaidu?

Ima nacina ali ko ce da udruzi i slozi 100 000 Srba ? To se do sada samo par puta desilo u istoriji nasoj .Daddy Yankee napisao:Pa ako bojkotujemo sve operater, šta ćemo koristiti?

Gde ces bre okupiti 100.000 Srba? A i da uspe nekako niko nije lud da ne koristi mobilni 3 meseca, dva dana je najvise moguce... Sta ti je, pa ja prvi ne bih protestovao vise od dva dana, ne daj boze tri meseca, a o sest meseci ni ne pomisljam... Mobilni nam je postao vazan kao i TV, postali smo potpuno zavisni od njega, zato i mogu ovako da zajeb*vaju sa cenama...Ali zamislite da 100 000 korisnika ili mozda i mnogo vishe , tri meseca ili pola godine ne bude kupilo ni jednu dopunu ili iskljucilo kartice da ne bi placali racune . Imam osecaj da bi se debelo zamislili . Mada je ovo naucna fantastika , to znam .