mts -- 30% više minuta na mix-u
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
mts -- 30% više minuta na mix-u
osim ovoga su uveli i računanje 60+1 poslije minuta uračunatih u pretplatu. prvo sam bio skonto da su uveli 60+1 i za minute uračunate u pretplatu, ali sam kasnije vidio da nisu

- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Samo me interesuje da li je ovo povecanje opet neka promocija ili ce biti trajne prirode....???
Ako je promocija onda im i nije neka fora,ako je pak za trajnije mmmm....pocinju nam stizati blagodeti konkurencije....(pretpostavljam da ce sledece biti snizavanje telefona srednje klase,npr k770 kod mts-a na srednjim tarifama ili su to samo moje puste zelje
)
Ako je promocija onda im i nije neka fora,ako je pak za trajnije mmmm....pocinju nam stizati blagodeti konkurencije....(pretpostavljam da ce sledece biti snizavanje telefona srednje klase,npr k770 kod mts-a na srednjim tarifama ili su to samo moje puste zelje
D500&E71
naslov teme nije dobar a izvucen je iz konteksta vesti koju je mts saopstio na svom sajtu
ali kako oni uvek lazu i mazu narod odn. maskiraju nepovoljne stvari po korisnike a isticu povoljne tako je i sada bilo. povecanje od 30% je samo za mix1000, za mix500 kao i za mix250 povecanje je 20%
ali kako oni uvek lazu i mazu narod odn. maskiraju nepovoljne stvari po korisnike a isticu povoljne tako je i sada bilo. povecanje od 30% je samo za mix1000, za mix500 kao i za mix250 povecanje je 20%
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
Sa onim što batancev kaže se apsolutno mogu složiti, ali šta je sa vama ostalima ljudi (Daddy Yankee, mb011)? Na sajtu piše:
Nisu povoljni, i standardno su bezobrazni, ali to je izgleda kreativno tumačenje pravila od strane marketing službe. Da im usluge traju koliko i cene tokom hiper-inflacije, i da se pravila menjaju na dnevnoj bazi, i da je nemoguće uspostaviti naviku korišćenja, i da se pravi konfuzija kod stanovništva je tačno, ali nemojte im pripisivati i ono što nije tačno.Telekom: MIX tarifa-
Tokom korišćenja saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu tarifiranje se vrši po svakoj sekundi razgovora, nakon toga razgovori se tarifiraju tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po 1 sekundi razgovora.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- mb011
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
cenim da je ovo "pojacavanje" mix paketa slicno onom pred novu godinu sa bel paketima, i tada su "dali" 30% vise minuta, i uveli zaokruzivanje, pa onda ukinuli dodatne minute, a ostavili zaokruzivanje. verovatno ce i ova "promocija" sa mix-om trajati dva meseca, onda ce da vrate na staro, ali ce "promocija" zaokruzivanja minuta da ostane. moj post se odnosio na tu vrstu haosa, a jasnoi mi je da se to ne odnosi na minute u okviru pretplate... jer kad je krenula promocija mix-a u septembru jedan od glavnih slogana je bio "tarifiranje po sekundi", a onda su se brzo prilagodili ostalima, a nasli druge "pogodnosti" kojima ce se reklamirati... sve je to marketing.gargamel4 napisao:Sa onim što batancev kaže se apsolutno mogu složiti, ali šta je sa vama ostalima ljudi (Daddy Yankee, mb011)? Na sajtu piše:
stanovništva je tačno, ali nemojte im pripisivati i ono što nije tačno.