29.2.2008. Telenor Racun
29.2.2008. Telenor Racun
29.2. sam oko 22i33h uplatio jednom drugaru 1000 dinara kredita bas zbog toga da me kaci na februarski racun i u subotu slucajno proverim stanje kad ono 1338 dinara.Ocigledno su prebacili u mart pa me interesuje jel postoji neka klauzula da oni prebace ili da se zalim?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
madness99, ovde je objasnjenje lako . Posto Telenor zadnjeg dana u mesecu od 8 ujutro do 10 uvece vrsi obracun i sravnjivanje racuna za taj mesec , nikad se ne zna kad ces ti i tvoj racuna da dodju na red . A tad kad dodjes na red , na primer u podne tog zadnjeg dana u mesecu , od tad u podne ti vec ide obracun za sledeci mesec . Znaci sa ovim sto si uradio u 22.30 ,si definitivno preshao u mart i tu ce i biti uracunato .
Nema zaljenja , nema nepravde , jednom si to morao da platish . Jedino mozes od drugara da zatrazis da te vodi na pice
i da na tom picu iskalis nervozu tako sto ces da ga popijes na iskap
To sam par puta i ja imao ranije , dok sam bio na post paidu kao zamerku ali posle vise puta pitanja , znam pouzdano da tako radi Telenor .

Nema zaljenja , nema nepravde , jednom si to morao da platish . Jedino mozes od drugara da zatrazis da te vodi na pice

To sam par puta i ja imao ranije , dok sam bio na post paidu kao zamerku ali posle vise puta pitanja , znam pouzdano da tako radi Telenor .

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Nemoj tako , nisu oni djubrad zbog toga
Ovo je normalna stvar . Ima vas kao pleve na post paidu
i treba im vremena da obrade sve racune i zato i rade zadnjeg dana . Tad ako se nesto planira u bilo kom smislu , treba obaviti ili predzadnjeg dana u mesecu ili prvog u sledecem , a taj zadnji dan preskociti za bilo sta . Ja na primer kad sam hteo nesto da proveravam u vezi racuna , taj zadnji dan nisam ni sms slao . Samo da budem siguran da cu uci sa nulom u sledeci mesec . 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
pa pravno gledano ako kazu vazi mesec dana onda ja racunam do 24h 29.2 zar ne?Oni nigde nisu naveli taj obracun
Sad sam gledao listing i 120s razgovara sa 060 kosta 21 dinara Ne mogu da verujem! a poruka 5 Šta?!? Poruka koja mi je stigla za romanticnu cestitku 16.9 dinara
Sad sam gledao listing i 120s razgovara sa 060 kosta 21 dinara Ne mogu da verujem! a poruka 5 Šta?!? Poruka koja mi je stigla za romanticnu cestitku 16.9 dinara
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D