Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Jeste ovo povoljnije nego 10dinara minut,ali sada u odnosu na mts je deracina.Medjutim ovo je i dalje povoljnije od halo kartica kada pricas sa nekim iz drugog grada...Ali u pravu su ljudi koji su rekli da su prvo trebali ovo pa onda da idu ka boljem,a ne obrnuto.Za sada mts pa dokle traje.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Svaka cast komsijakaraburma :wink: Maltene nema dana da ne cujem neki novi izraz slican ovakvom - HEJTUJESH -, woooow :lol:

E mi Srbi smo blesavi i otkaceni 100 % ali i nadareni . Koji bi se Amer setio da upotrebi takav izraz iz stranog jezika u svom :lol:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

vlada1970 napisao:HEJTUJESH

Vuk Karadzic se okrece u grobu zbog ovakvih stvari!

:)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ekshuali mdenic85 :D Mada definetli je tako :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

komsijakaraburma napisao: Tanja hejtujes Telenor za sve pare kao da to radis za platu.
hehe :) ja ne mrzim nikoga,a rafal,kako ti kazesh,sam osula jer mi se smuchilo poslowanje Telenora.Na shta to lichi,samo mi wredjaju inteligneciju :/ Upakuju nam lepu sharenu reklamu,kako sada sa nashim omiljenim brojem mozemo da razgowaramo po mnogo jefinijoj ceni,i ja sad treba da budem srecna kad widim to,kao da se nishta pre toga nije desilo.Kao da ta usluga ranije nije ni postoja i to po mnogo powoljnijim uslowima?Pa josh poslati onakwe poruke,pozowite taj i taj broj,uslowi omiljenog broja su se promenili,a taj broj zowi,pa ako dobijesh-dobijesh,ako ne,nishta :/ Nisko do bola,ja stwarno ne znam kako oni nas wide,kao pecinske ljude koji pojma o ziwotu nemaju,raduju se swakoj lepo upakowanoj reklami,bez obzira shta ustwari iza swega toga stoji?PA JADNO I BEDNO!!!Ali na zalost jednim delom su i uprawu,jer masa nashih ljudi i dalje predstawlja owce za shishanje!Nisu oni bezweze ulozili tolike pare da nisu prorachulani da ce im se to DEBELO isplatiti!
NIje ni Telekom nishta posebno,ali bar ima jeftiniji GPRS,shto meni mnogo znachi,a i omiljeni broj im je sada isplatljiwiji :) Tako da od mene telenor ni jedan jedini dinar dobiti nece,a ni od ogromnog broja mojih drugowa,prijatleja,poznanika,swima se sada wishe isplati telekom
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Mr_Fillipo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 22:07

Post od Mr_Fillipo »

Evo sada sam video temu, i moram da iskazem svoju ogorcenost telenorovim potezom. Sva sreca pa mi se ukazalo svetlo na kraju tunela. Nasao sam ETC biznis grupu za sve studente, i za nekih 230 din mesecno,pricate sa svima u okviru grupe za dz. Svaki student moze da uzme po 4 kartice. Da ne pricam mnogo...http://www.etc.org.yu/telekom.htm Da dodam,telenor mi je bio operater 6 godina,ali napokon sam odlucio,menjam ga!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

mrzim Telenor -mrzim MTS-mrzim VIP hocu svog privatnog operatera pa da derem i ja malo-sebe :) hahahaha toliko o ovoj temi .........jedini razlog zbog koga nisam promenio 10 kartica do sada je taj sto me mrzi da obavestavam ljude da sam promenio broj .......
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori