lopovluk

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
dulekg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 12. Mar 2008. 22:26

lopovluk

Post od dulekg »

ja sam vec poslao mail , sto se i nadam da ce jos neko od vas da uradi , makar da se zalimo ako uopste nesto moze da se uradi , mozda i poslusaju korisnije , ja nemam nikakav ugovor kod njih ali nije fora da mi menjaju paket kako se sete. ne trebaju mi njihovi besplatni minuti ni poruku , taj paket sam uzeo sto mi odgovara ali ovo je sad makar meni neisplativo , isto sam tako mogao da uzmem VIP ili MTS ....... pa mogli bi i ostali nezadovoljni korisnici da poslju mail na service@telenor.co.yu; reklamacije@telenor.co.yu i da iskazu svoje nezadovoljstvo. HVALA

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

još kad bi konkretno napisao šta se desilo da i mi razumimo, bilo bi super! :wink:

dulekg
Novajlija
Novajlija

Post od dulekg »

pa zaokruzili su prvi poziv na minut (60+1 sec) znaci prvi minut odmah i posle na sec. Verovatno je vecini ljudi preko 90% razgovora manje od minuta.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

to jeste lopovluk, ali mi tu ne možemo ništa učiniti :disgust:

dulekg
Novajlija
Novajlija

Post od dulekg »

ja sam poslao , makar i to. slicno je bilo i sa mts pa su vratili posle, ljudi se zalili , mozda se to cudo desi i ovde

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

kad je mts vratio??? mislim da nisi u pravu. kod mts-a su stavili 60+1 poslije potrošenih minuta u pretplati (koje se računaju po sekundi 8) ) i tako je i ostalo. ništa nisu vraćali

dulekg
Novajlija
Novajlija

Post od dulekg »

pogledaj BEL pakete , obracunski je na sec, dok imas one "besplatne" minute, posle toga ide na 60+1

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa da, minute u pretplati su uvijek bile po sekundi, nisu nikad bile po minuti. to ti govorim :wink:

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

ma sve su to lopovi i zlocinci klepaju po usima nas sirotinju. aj da dignemo pobunu i saljemo im tone emailova dnevno i tako im opteretimo i oborimo sve sisteme. lopovi
w810 + 8GB

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

u vip-u i kod besplatnih minuta su zaokruzili prvi minut,a tek nakon isteka prvog minuta pocinje obracunavanje po sekundi!! pOz!
By s2pido

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

i u telenoru su :roll: :roll: ali je vip makar to od početka u radio i nisu muljali ko telenor

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pre nego što otvorite temu pogledajte da li ima slična...

Lock... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema