ja sam vec poslao mail , sto se i nadam da ce jos neko od vas da uradi , makar da se zalimo ako uopste nesto moze da se uradi , mozda i poslusaju korisnije , ja nemam nikakav ugovor kod njih ali nije fora da mi menjaju paket kako se sete. ne trebaju mi njihovi besplatni minuti ni poruku , taj paket sam uzeo sto mi odgovara ali ovo je sad makar meni neisplativo , isto sam tako mogao da uzmem VIP ili MTS ....... pa mogli bi i ostali nezadovoljni korisnici da poslju mail na service@telenor.co.yu; reklamacije@telenor.co.yu i da iskazu svoje nezadovoljstvo. HVALA
kad je mts vratio??? mislim da nisi u pravu. kod mts-a su stavili 60+1 poslije potrošenih minuta u pretplati (koje se računaju po sekundi ) i tako je i ostalo. ništa nisu vraćali
ma sve su to lopovi i zlocinci klepaju po usima nas sirotinju. aj da dignemo pobunu i saljemo im tone emailova dnevno i tako im opteretimo i oborimo sve sisteme. lopovi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.