String Of Life napisao:.....nije model 6230,rekao sam da MISLIM da je taj,ali pogresio sam,bio je model 6120.Sve ostalo sto sam napisao,stoji,stojim iza toga.....
Pa ja bih dva puta razmislio pre nego što napišem da stojim iza nečega, naročito kada je u pitanju tvoja pričica....
Dakle ni model telefona ni Operater nisu bitni u celoj stvari, znači potpuno je nebitno da li se radi o mt:s-u, Telenoru, ili VIP-u priča je ista za sve.
1. Operateri prodaju telefone u pakovanju koje je namenjeno našem tržištu i koje sadrži tačno ono što je
proizvođač nameni da se u tom paketu nalazi a takve pakete dobijaju jedino i samo od legalnog zastupnika proizvođača na našem tržištu...
2. U slučaju reklamacije u garantnom roku koja zadovoljava uslove garancije (tj telefon nije oštećen od strane korisnika ili trećeg lica i tome slično) ima par različitih slučajeva:
a) Telefon je nesipravan u kratkom roku (mislim da je kod svih taj rok do 3 radna dana, moguće i da se razlikuje) menja se kod operatera na licu mesta.
b) Telefon se pokvario posle pomenutog roka i predaje se
distributeru na servis, oni ga poprave u vraćaju kupcu ili ako to ne mogu da urade u
zakonskom roku od 40 dana zamenjuju ga istim modelom..
c) telefon je oštećen dejstvom trećeg lica i ne podleže garanciji što se inače jako lako i pouzdano utvrđuje bez obzira da li je upitanju hrdver ili softver (u ovo naravno spada i dekodiranje).
Dakle cela tvoja priča ne pije vodu iz više razloga. Prvi sam pomenuo ali da ponovim; niko ne servisira telefone za Telekom, servis takvih telefona vrši isključivo legali distributer koji je i davalac garancijena aparat (i da isti servis servisira telefone iste marke koje prodaju u Telenor i VIP i mt:s), isti taj
distributer vrši i zamenu neispravnog aparata koji nije u mogućnosti da popravi.
OPERATERI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA SERVISIRANJEM TELEFONA KAO NI SA ZAMENOM APARATA KOJI JE DAT NA SERVIS
Dakle, konkretno u priči koju si ti naveo, telefon bi bio zamenjen od strane Alpha Copy-ja i Telekom sa time nema nikakve veze sem što su preuzeli, kao uslugu korisniku, da pošalju telefon u BG na servis (i to, oooo neverovatne li stvari, o svom trošku). Dakle ako telefon nije bilo moguće popraviti isti bi bio zamenjen od strane Alpha Copy-ja i tu nema nikakvog učešća Telekoma sem što bi aparat bio podignut u njihovoj poslovnici umesto da se iz unutrašnjosti putuje za BG (cela ta priča i važi za unutrašnjost u Beogradu bi te ljubazno i sa osmehom uputili pravo na distributera). Dakle priča o ponudi drugog modela nema veze sa bilo čime a pogotovo nema veze sa pameću nekakvo cenjkanje i zaračunavanje vrednosti telefona (uostalom pomenuo sam primer kako se rešava situacija kada se aparat menja nekim drugim modelom tj dobija se bolji model) pošt Telekom ni ne menja telefon.
E sad druga je priča što ja imam otprilike ideju šta može da izazove pretnje pravnicima i slično u tom procesu reklamacije ali pošto nemam ni jednu činjenicu to bi onda bio FUD sa moje strane pa se u to neću upuštati.
Inače post koji počinje izjavom tipa "Čuo sam od XYZ ..." gde umesto XYZ stoji "neko" ko je generalno nedostupan i sama tvrdnja je neproverljiva je po default-u FUD, npr ono što sam ja napisao je lako proverljivo pošto: piše na samoj garancij, može da se dobije kao informacija i na prodajnom mestu i u ovlašćenom servisu a bogami i kod tržišne inspekcije....