MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Novo u ponudi:
Motorola V9 i SE K850.
Skupo,preskupo...
Uz mix1000-15000din.
Preterase a bas sam hteo k850 :(
Слобода или смрт

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Nije 15000 nego 12500. I sta su preterali kada taj isti K850 u comtrade-u kosta 410 evra (po ovom sajtu), tj ~34000 din?

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

mt:s prepaid dopune preko MONDO wap portala

Uvek nastojeći da ponudi inovativna rešenja, Mobilna telefonija Srbije je kao prvi operator u regionu svojim korisnicima omogućila dopunu pripaid kredita preko WAP portala. U promotivnom periodu korisnici imaju i dodatnu pogodnost, jer svaka dopuna preko MONDO portala vredi 10% više u odnosu na uplaćeni iznos kredita.

Pristupom MONDU, u kategoriji EXTRA, pod opcijom Pripaid dopuna, korisnici mt:s sada mogu u svakom trenutku, na bilo kom mestu, dopuniti prepaid kredit na dva načina - sa postpaid broja ili sa bankovnog računa.

Za dopunu prepaid kredita preko bankovnog računa, potrebno je da se korisnik prethodno registruje popunjavanjem zahteva u banci, kako bi račun Dina, Visa, Diners kartice ili račun u Vojvođanskoj banci povezao sa svojim brojem telefona. Nakon obrade zahteva, korisnik će putem SMS-a dobiti m-PIN koji služi za potvrdu svake transakcije sa bankovnog računa koja se inicira sa korisnikovog broja.

Korisnici koji se registruju za dopune sa bankovnog računa u periodu do 1. juna 2008. godine dobijaju i bonus dobrodošlice u iznosu od 200 dinara, kojim mogu da dopune prepaid broj po svojoj želji.

Postpaid korisnici koji odluče da ovim putem dopune kredit željenom prepaid broju treba samo da popune dva polja, dok će uplaćeni iznos biti prikazan na njihovom sledećem računu. Na ovaj način, prepaid račun može se dopuniti do 500 dinara dnevno i do 3000 dinara mesečno.

Kao i za sve druge načine dopune, minimalni iznos MONDO dopune je 50 dinara.

Podsećamo korisnike da još uvek traje promotivna akcija, tokom koje i dopuna putem SMS-a takođe donosi 10% više kredita.

Banke u DINA sistemu:
Komercijalna banka, AIK banka, Privredna banka Beograd, Agrobanka, Panonska banka, Metals banka, Credy banka, Privredna banka Pančevo, OTP banka, Meridian banka CA, Univerzal banka, JUBMES i Poštanka Štedionica.

Banke u VISA sistemu:
Alpha banka, Continental banka, Hypo Alpe Adria Banka, Banka Intesa, Komercijalna banka, Meridian banka CA, Piraeus Banka, Procredit Banka, Raiffeisen banka i Societe Generale banka.

http://www.naslovi.net/search.php?q=mt% ... _option=on

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

String Of Life napisao:.....nije model 6230,rekao sam da MISLIM da je taj,ali pogresio sam,bio je model 6120.Sve ostalo sto sam napisao,stoji,stojim iza toga.....
Pa ja bih dva puta razmislio pre nego što napišem da stojim iza nečega, naročito kada je u pitanju tvoja pričica....
Dakle ni model telefona ni Operater nisu bitni u celoj stvari, znači potpuno je nebitno da li se radi o mt:s-u, Telenoru, ili VIP-u priča je ista za sve.

1. Operateri prodaju telefone u pakovanju koje je namenjeno našem tržištu i koje sadrži tačno ono što je proizvođač nameni da se u tom paketu nalazi a takve pakete dobijaju jedino i samo od legalnog zastupnika proizvođača na našem tržištu...

2. U slučaju reklamacije u garantnom roku koja zadovoljava uslove garancije (tj telefon nije oštećen od strane korisnika ili trećeg lica i tome slično) ima par različitih slučajeva:
a) Telefon je nesipravan u kratkom roku (mislim da je kod svih taj rok do 3 radna dana, moguće i da se razlikuje) menja se kod operatera na licu mesta.
b) Telefon se pokvario posle pomenutog roka i predaje se distributeru na servis, oni ga poprave u vraćaju kupcu ili ako to ne mogu da urade u zakonskom roku od 40 dana zamenjuju ga istim modelom..
c) telefon je oštećen dejstvom trećeg lica i ne podleže garanciji što se inače jako lako i pouzdano utvrđuje bez obzira da li je upitanju hrdver ili softver (u ovo naravno spada i dekodiranje).

Dakle cela tvoja priča ne pije vodu iz više razloga. Prvi sam pomenuo ali da ponovim; niko ne servisira telefone za Telekom, servis takvih telefona vrši isključivo legali distributer koji je i davalac garancijena aparat (i da isti servis servisira telefone iste marke koje prodaju u Telenor i VIP i mt:s), isti taj distributer vrši i zamenu neispravnog aparata koji nije u mogućnosti da popravi.
OPERATERI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA SERVISIRANJEM TELEFONA KAO NI SA ZAMENOM APARATA KOJI JE DAT NA SERVIS

Dakle, konkretno u priči koju si ti naveo, telefon bi bio zamenjen od strane Alpha Copy-ja i Telekom sa time nema nikakve veze sem što su preuzeli, kao uslugu korisniku, da pošalju telefon u BG na servis (i to, oooo neverovatne li stvari, o svom trošku). Dakle ako telefon nije bilo moguće popraviti isti bi bio zamenjen od strane Alpha Copy-ja i tu nema nikakvog učešća Telekoma sem što bi aparat bio podignut u njihovoj poslovnici umesto da se iz unutrašnjosti putuje za BG (cela ta priča i važi za unutrašnjost u Beogradu bi te ljubazno i sa osmehom uputili pravo na distributera). Dakle priča o ponudi drugog modela nema veze sa bilo čime a pogotovo nema veze sa pameću nekakvo cenjkanje i zaračunavanje vrednosti telefona (uostalom pomenuo sam primer kako se rešava situacija kada se aparat menja nekim drugim modelom tj dobija se bolji model) pošt Telekom ni ne menja telefon.

E sad druga je priča što ja imam otprilike ideju šta može da izazove pretnje pravnicima i slično u tom procesu reklamacije ali pošto nemam ni jednu činjenicu to bi onda bio FUD sa moje strane pa se u to neću upuštati.

Inače post koji počinje izjavom tipa "Čuo sam od XYZ ..." gde umesto XYZ stoji "neko" ko je generalno nedostupan i sama tvrdnja je neproverljiva je po default-u FUD, npr ono što sam ja napisao je lako proverljivo pošto: piše na samoj garancij, može da se dobije kao informacija i na prodajnom mestu i u ovlašćenom servisu a bogami i kod tržišne inspekcije....

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

vojkan22 napisao:Nije 15000 nego 12500
12500+pdv pametnice.
vojkan22 napisao:u comtrade-u kosta 410 evra
k850 je 300-310evra u prodaji ;)
Slobodna volja sinko mozes i da ga platis 1000evra ako si dovoljno 'pametan'.
Слобода или смрт

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bestboy, To 300-310 podrazumeva da je telefon skidan sa mreze/dekodiran odnosno da nije legalno uvezen. Prakticno nijedan telefon kod nasih "distributera" koji ima znacajno nizu cenu od one kod ovlascenih uvoznika nije legalno uvezen. Ajde kupi taj za 300-310 evra i trazi fiskalni racun i uredno overenu garanciju.

E sad druga je prica ako nekom nije bitno da li je telefon legalno uvezen itd.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

bestboy napisao:12500+pdv pametnice.
Obozavam takve kao ti.
Slika
bestboy napisao:k850 je 300-310evra u prodaji ;)
Slobodna volja sinko mozes i da ga platis 1000evra ako si dovoljno 'pametan'.
Sa "nema frke batice" garancijom? Je l' pricas o slobodi celavog baje da ti kaze kako si skinuo virus sa GPRS-a i da ti zato ne radi punjenje? :D
Telefon kosta 12500 dinara U NAJSKUPLJOJ VARIJANTI (dobro, skuplji je 500 dinara uz bel200 koji niko ne koristi) sto je skoro 3x manje nego nov u prodavnici. Ko ovo ne moze da ukapira nego prica o hiljadama evra, pretplatama kao ratama itd, to je vec njegov problem.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Dobro sinko ima istine u tvojim recima.
Gore pomenuta garanicija za 90% kupaca ne znaci nista...Kapiras.
Nekima je vazna full garancija (10%).
12500:)+pdv rekose mi u CC...Ako su mene lagali i ja lazem vas :lol:
Слобода или смрт

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

bestboy napisao: 12500:)+pdv rekose mi u CC...Ako su mene lagali i ja lazem vas :lol:
Ovaj da lagali su te :D tj zabuna nastaje pošto su nekada dobijali cene bez PDV-a a sada dobijaju cene sa PDV-om i to ne sve pa nastavljaju po inerciji jbg luda kuća ovaj htedoh reći Telekom je to! :lol:

Što se garancije tiče pa ona nikome nije bitna sve dok telefon radi problem je kada prestane da radi :smutny:

I još BTW za kraj lepe vesti za korisnike KUL tarife na pripejdu a detalji paaa ma isto kao kod VIP-a samo 4.80 prvi minut i 0.90 po minutu posle i 2.00 uspostava veze :D OK imaju u F&F brojeve sa 0.50 posle prvog minuta...

Da naravno da ne zaboravim +PDV
I da ne zaboravni No2. naravno da je i ovo eksperimentalno i ograničenog roka koji naravno opet može biti neograničeno produžavan :wacko:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mts je dodao u svoju ponudu telefona i mocni walkman W910......
Cene su skoro iste kao i za k850,tako da ovo i nece biti toliko zanimljiva ponuda.....
D500&E71

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

MTS KUL: 0.90 din, u nacionalnom saobraćaju posle prvog minuta

Izmene prepaid tarifnog paketa KUL, koje važe od 05.04.2008
Cena poziva ka svim brojevima u nacionalnom saobraćaju
Prvi minut: 4.80 (5.56 sa PDV)
Nakon prvog minuta: 0,9 (1,06 sa PDV)
Uspostava veze: 2,00 + PDV
Tarifiranje: Zaokruživanje prvog minuta na minut, nakon toga po sekundi...

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2104

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

S obzirom da sam malo promenio navike u telefoniranju, prelazim na KUL tarifu, pa videcemo da li je bolji od LAKI-ja koji trenutno koristim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Odlican potez Telekoma konacno. :) Ja inace koristim kul tarifu jos od kako je uvedena,jer je realno najbolja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a kako se sada tretiraju omiljeni brojevi kod kula?ja sam koristio te kul kartice samo zbog njih jer mi je bio min oko 2din.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Woooow , nisam znao da je KUL sada posle prvog minuta 1,06 . Strava , ovo mi se svidja skroz . :wink:

Nego da pitam , jel ovo neka promocija ili trajno stanje , zna li neko ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Pa verovatno dok im ne dosadi i dok se mi skroz nenavucemo na istu tarifu tj KUL posle toga ce da bude kao i pre toga vas tarifni profil je promenjen :dry:
Nego jel vi mozete da predjete sada na kul tarifu ja sam sinoc probao tati da zamenim i nece inace ima staru karticu pocinje jos sa 1 nije nikad on nista menjao ,ja da probam i nece nudi opciju samo iz toki u tipi zvao sam 778 :?

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ako imaš omiljeni broj moozes izabrati samo tipi i toki :roll:

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Neam pojma , sto se tice ovog postpaid paketa mix, cini mi se kao najoptimalniji ili vam najekonomichniji, sta mislite?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

pa u poređenju sa bel paketima je bolji jer se dobije više minuta i poruka za iste pare, a minuti se mogu koristiti u svim mrezama

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lepo, samo šta će ti omiljeni broj kad je višeminutno (3 i više) pričanje mnogo povoljnije?

Ovo sad ozbiljno počinje da parira postpaidu u izvesnom smislu.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori