Bezobrazluk Telenora

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Bezobrazluk Telenora

Post od madness99 »

Posto mi je iznenada na Telenor racunu od juce do ovog momenta trenutno stanje 510 dinara a kartica nije bila u telefonu,uzeo sam listing od februara za pocetak.

Prvo sto mi je upalo u oci jeste razgovor sa nekim na 060 u duzini od 130s a kosta 20.65 bez PDV.Druga stvar isao sam na vikendicu i tamo se mesaju mreze BiH i srpske i svako primanje poruke od Telenora u Romingu kosta 16,9din bez PDV. 3.4 cu dobiti listing za mart,al me interesuje jel sam ja lud ili ovi stvarno krau i to ocito?EH da na paketu sam Biznis Fleksi 500..
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Zar naplacuju prijem poruka u roamingu za post-paid? Na sajtu im pise da je za pre-paid besplatan, ali za post-paid nisam mogla da nadjem nikakvu informaciju. I zasto ne prebacis biranje mreze sa automatskog na rucno - upadanje inostranih mreza je tipican problem u pogranicnim podrucjima svih zemalja?

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ma prebacicu nije to moja poenta,cale stalno putuje i sad cekam 3.3 da vidim dal su njemu naplatili jer meni je malopre stigla poruka da je zaduzenje 1400 din a na portalu pise 2560 ko koga tu :blinky:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ja sam prije nekoliko dana na graničnom prelazu BiH-CG kod trebinja dobio poruku prijatan boravak u Albaniji. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: zamalo nisam sve pobio

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

madness99 baci im bombu :dry:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Odes tamo,sa Miodrage-om,malo ih fino vaspitas i da vidis kako ce ti placaju da koristis njihovu mrezu a ne da te kradu :lol: :lol: :lol:
Nokia E71... Elegant, but deadly

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

VeNoM napisao:baci im bombu
Ali nemoj neku velike razorne moci, neku manju, cisto da ih zaplasis i da se niko ne povredi kao u Merkatoru ;)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Evo , i kod madness-a citam ovakvi problemi kao sto sam i ja imao , i kod mnogih drugih citam slicne probleme i opet se nadje neki pametan da kaze , ne moze greska da se desi i to nije operaterova greska .

madness99, kapiram da su to sve kartice od caleta i da ti on placa racune . Zato je manja nervoza . Ali druze , zar je post paid toliko bitan i vredan ovakve nervoze ? Zasto da udaras glavu u zid i trosis svoje vreme racunajuci jesu li te zaknuli ili nisu ? Po mom misljenju , praznu slamu mi raspredamo ovde . Ko hoce u taj kosh da se uplete , mora da ocekuje ovakve probleme i nervoze . Ko nece , pravac pre paid i miran si .

Ovo se sve desava sa blagoslovom operatera . Njima je ovakva konfuzija sa racunima super i oni su je i napravili . Sve to da bi korisnik bio u neznanju i trosio i trosio tokom meseca . Pazite , madness99, i zna sta da pogleda i kako da izracuna stanje itd. , a ima ih koji nemaju pojma i ne zanima ih nego samo plate racun uz mozda jedan komentar na kraju meseca "Aufff , al je veliki , gde li sam to sve potrosio ?" .

Svega ovoga ne bi bilo da je Pera prvo otisao u policiju . :lol: Zezam se , svega ovoga ne bi bilo kad bi mangupi operateri hteli da uvedu da mozes momentalno da znas koliko si potrosio posle razgovora , tj., koliko te je taj razgovor konkretni kostao . Jer bi sistem bi napravljen da je maltene nemoguce da se ovakve stvari desavaju . Ali , ja znam da ce to zadnje da urade , jer mislim da su svi operateri i njihov nacin poslovanja , samo preslikana Srbija u malom . Kad je mutno i ne vidi se u vodi lepo , moze azdaja od ribe da pliva pored vas i da vas zgrabi za sekund a niste bili svesni da je bila blizu , a kad je cisto , vidite na daleko svakog ko vam prilazi i nema frke . Isto je tako bilo u Srbiji tokom 90' tih a i vecinom je i sada kad su mangupi sa mutnim poslovima zaradjivali . To je po meni takvo stanje jos i dan danas kod operatera . Nece oni menjati nista u ovom smislu dok ne budu morali , tj. dok se klima kod nas ne promeni i ne budu svi morali da igraju fer . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

meni je veci problem jer dosta ljudi znaju ovaj broj a i broj je ujedno na firmu.Meni ne smeta i da platim vise al ako stvarno potrosim,sutra cu dobiti listing za mart bas me interesuje gde je potroseno toliko.Meni je cale do prosle godine bio na nekoj biznis tarifi na kojoj je bio 14din minut :D od 99god jer Telenor nije smeo da proemni bez dozvole ... Cale evo mesec dana nije koristio broj al bas nije koristio i racun 1900 .Al bas cemo da se obracunamo jer ako je 200-300 din mesecno nek je zadnje 2g i eto nekog lepo telefona,

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

vlada1970 napisao:i opet se nadje neki pametan da kaze , ne moze greska da se desi i to nije operaterova greska .
Ako ponovo pogledas postove videces da si ti jedini to rekao :lol:
w810 + 8GB

Odgovori