MTS novosti
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Evo sad procitah u novinama da je ova ponuda KUL tarife od 1,06 po minutu , samo promocija do 15. Maja 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
nije ti informacije uopste tacna ,niti imas validne dokaze za to ,tacnije niti je saopsteno na zvanicnom sajtu mt:s ,a ni na korisnickom servisu 789 nemojte da sirite lazne info ,ako vec pise i ako si video u novinama zato nisi naveo koje su to novine ili ostavio link prema istima ,evo ti link prema zvanicnom sajtu mt: i KUL tarifi pa vidi pa nisu oni bas toliki ludaci da sami sebi skoce u stomak http://www.mts.telekom.yu/ a ti ako vide u novinama ako nije tesko daj link tih novina
,jedna od stavari koja mi nekada zasmeta to je upravo to sirenje takvih info 

- vlada1970
- Mobil manijak
Alo bre sigi , ja kao da sam ti nesto ruzno napravio familiji pa me tako obasipas napadima . Koji ti je moj druze ? Imas PRESS konkretno i jos raznih dnevnih novina pa pogledaj reklame .
Evo sad sam na brzinu slikao reklamu iz PRESS-a i uploadovao pa vidi sam :

Ako lazu u placenim oglasima , onda je mts glup sto placa .
Evo sad sam na brzinu slikao reklamu iz PRESS-a i uploadovao pa vidi sam :

Ako lazu u placenim oglasima , onda je mts glup sto placa .

nenapadam napadima
a ovo mi nesto mnogo mutno i nevidi se lepo iz kojih novina samo ti nazovi 789 ili proveri na sajtu ja sam ih zvao neko vece kada sam menjao iz toki i pitao rekose da nije inace nekoristim nesto pretrano mts,ali zvao sam telekom neznam zasto oni nemaju tu info

Poslednja izmena od sigi u Čet, 10. Apr 2008. 17:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- vlada1970
- Mobil manijak
Ja sam ti samo preneo sta procitah sad u novinama , pa ako oni lazu onda i ja lazem . Meni bi se isto svidelo kad bi ovo bilo trajno stanje , mts bi bio vrh onda ,a plus imam KUL tarifu ali nisam siguran da su tako promucurni u odnosu na ostale , pogotovo sto i VIP ima svoju ponudu samo do 30.Aprila .
Inace , rekoh ti da je ovo iz danasnjeg PRESS-a , dnevnih novina .
Inace , rekoh ti da je ovo iz danasnjeg PRESS-a , dnevnih novina .
kad je vec slikao mogao je celu stranuvojkan22 napisao:Ma da, najbolje da je izmislio i sklepao oglas da bi tebi plasirao lazne informacije![]()
Ajde bre nemoj da trolujes bez potrebe.

stranica telekoma inace nije azurirana to sam upravo saznao kad sam nazvao 789

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam jel bilo reci o oovome ali Telekom je podigao cenu za sms prema inostranstvu za oko 5 din,urade kao nesto povoljno a kompenzuju na drugi nacin 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
sigi, iznapada ti lepo Telekom i to potpuno bez osnova. Ja nisam rekao da su najbolji, svaka ptica svome jatu, to stoji, i svako prema svojim potrebama i mogucnostima. Ja licno koristim sve tri kartice, ali mi je Telekom primarna. I mogu ti reci da sam zadovoljan. Ove akcije i promocije su mi donele nevidjenu zaradu (poslednji put sam dopunio kredit 31.12) Sta dalje da kazem. trenutno imam jos 1300 besplatnih SMS-ova da posaljem. Pa gde cu vishe? Verujem da ce 15. maja da izbace jos nesto novo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
a ja sve to obavim za 1200 dinara na vip a posla bolje nemoj da me pitas ali ja tu hiladju izvicem bar 3 puta vise ,nikoga ja napadao nisam nego kazem onako kako jeste lazu ,oni i njihove obmane nisu azurirali sajt koda moraju na oruk i povuci potegni sistem da rade
neznam po cemu si zakljucio da je to napad ,pa kad su upisivali novi cenovnik i tih 0.90 tj 1,06 mogli su na dnu da napisu akcija do 15 ili nije ni bitno dokle samo da su naveli ,a ne ovako ja tu poceo da se ubedjujem i zameram sa covekom ,ako vip moze da drzi tu prostu recenicu zasto oni nece zato sto im se moze jednostavno lelekom ,meni nijedan nije svetinja kad koji valja menjam vazno da je meni jeftinije sve ostalo je nebitno ,ionako su tu ideju ukrali od vipa ,jer su lenji da bilo sta smisle novo ,zato je ovaoj zemlji i ovako kako jeste sto se tice mobilnih a i fiksnih mreza ,za internet bolje i da nespominjem dno dna zbog koga zna se
,to je nasa sudbina sve zahvaljujuci telekomu ,jeste da je nas ali radi na nasu stetu

Najbolje da ne pravi ni pauze između reči. Tako bi podvukao da je to sve jedna misao bez kraja.
Keva je užasno nezadovoljna Telenorom i pripejdom (a i ja svoj koristim samo zato što neki neće da ušisuju moj novi broj, a ne zato što imam nameru da sa njega telefoniram), i planira da emigrira kod nekog drugog, i taman sam joj preporučio Telekom i KUL tarifu, ali dobro je da nas nisu navukli.
Keva je užasno nezadovoljna Telenorom i pripejdom (a i ja svoj koristim samo zato što neki neće da ušisuju moj novi broj, a ne zato što imam nameru da sa njega telefoniram), i planira da emigrira kod nekog drugog, i taman sam joj preporučio Telekom i KUL tarifu, ali dobro je da nas nisu navukli.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO