MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

AquaZX, drage volje:
znachi prosecno imam 10-ak razgovora dnevno (sto ja zovem), otprilike su svi do 2 min priche (kako kad, ponekad svega 2 razgovora, ponekad i 20-ak) pravila zaista nema.
SMS smanjio na prosecnih 3 dnevno
Tokom leta gospodnjeg 2007. mt:s je delio sakom i kapom, na 980+ (citaj 1000 din krede) daju narednih 10 meseci 100 din kredita i 50 SMS-ova. Ako kupim vishe dopuna, one se akumuliraju. I ja kupio jedno 6 takvih dopuna, i sada svaki mesec stize 600 din krede i 300 SMS-ova. I jos tokom decembra su davali 50% dopune, a 31.12 su duplirali dopunu. I tako sam ja profitirao. Navike u telefoniranju se promenile, a ja imam sve sto mi treba. sa sve kontrolom svog racuna, i tacno znam koliko imam da trosim. I ne mogu da me zeznu nikako...
I sad cekam vojkan22 da se javi, i da kaze kako bi me sve to na postpaidu mnogo manje izaslo. A ja cu da dodam da od 31.12. ja nisam dao jos ni dinara na dopunu, a on mora vec cetvrtu od tada da plati. I kako stvari stoje ja necu do jula nista uplatiti :wink:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Miodrage, po ovome sto je napisano zakljucujem da se prepaid moze nositi sa postpaid ako i samo ako postoje akcije tipa "dupla dopuna", "980+" i slicne..

Ukoliko takvih akcija ne bi bilo, da li bi postojala racunica da se predje na postpaid rezim?

Hvala!

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

miodrage napisao:I sad cekam vojkan22 da se javi, i da kaze kako bi me sve to na postpaidu mnogo manje izaslo. A ja cu da dodam da od 31.12. ja nisam dao jos ni dinara na dopunu, a on mora vec cetvrtu od tada da plati. I kako stvari stoje ja necu do jula nista uplatiti :wink:
Nista ne brini, pratim te ja :D
Samo sto je vojkan placao neke smesne mesecne racune dok si ti davao jedno 100 evra na gomili za dopune, da bi posle imao neke "bonuse" :)
Sad ozbiljno, ako imas 300-400 poziva mesecno, ti jedno 10 evra bacas samo na uspostavu veze, bezi bre na neki mix, nemoj se zajebavas vise :)

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

sigi napisao: znaci fala bogu pa nekoristim mts ,sada bi trebalo lepo svi koji su presli na tu kul tarifu da se siti izdivane a 15 maja lepo pravac kanta za smece :D :lol:
znaci stvarno hvala bogu po sve nas ostale sto eto bas ti ne koristis mt:s!
taman kada bi se takvo cudo (da ne kazem "protivprirodni blud") desilo, mislim da bi ne samo presao brze bolje na drugog operatera nego bih i prestao da koristim mobilni telefon uopste
a da ne pricamo o pravopisu i pisanju...
pise se odvojeno "ne koristim"
once again, stvarno hvala bogu sto eto bas ti ne koristis mt:s
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

vojkan22 napisao: Samo sto je vojkan placao neke smesne mesecne racune dok si ti davao jedno 100 evra na gomili za dopune, da bi posle imao neke "bonuse" :)
Sad ozbiljno, ako imas 300-400 poziva mesecno, ti jedno 10 evra bacas samo na uspostavu veze, bezi bre na neki mix, nemoj se zajebavas vise :)
Pa meni je isto tako smesno da dam 1000 din mesecno. Vojkane, pa to nije dovoljno ni devojku da izvedem na veceru, budi pametan. Pa somica mesecno je nista. I to je oko 80-ak evritja, datih u ratama... sad vec cepidlachim, ali i ti radis isto. Za uspostavu veze se slazem ali i to mi je manji problem, nego da moram da pazim koliki ce rachun da mi dodje i ostalo. 10 evra mesecno imam da dam.
Meni je bitan i moj komfor, znachi rasterecen sam potpuno, ne razmisljam o racunima, nemam nikakve obaveze... ma uzivam.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2104 evo napokon setili se i nasli su vremena da izmene nekima treba par minuta ,njima par dana :angry: i fali opet datum
tri izvora za info tri razlicita saopstenja
- oglas koji su dali u novinama press do 15
- 789 prvo je bilo vece pre objave u press da nema ogranicenja kad se zvao uvece 789
- onda sutra oko podne kada je vlada ovo obajvijo zvao sam da pitam rekli su da traje do 15 maja
i sada ispravka opet promocija smo ko zna dokle ???

miodrage i batancev evo ti jos jedne potvde sta i kako a ti onda pricaj koliko oces i sta oces ovo nigde nema 5 dana totalnih obmana :x

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Meni zaista nije jasno zasto si se ti TOLIKO uhatio za azurnost mts-a i ovu promociju... Kao da nemas sta drugo da radis...

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

eto moze mi se isto ko i njima tako da samo neka zivi ova teme treba za svakog operatera otvoriti ovakvu
znaci tebi odgovara i ti njih podrzavas u tim obmanama cas ovako cas onako pa da dok je ovaca bice i sisanja rekose stari nasi
:P :D :lol:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

onda ti pusti nas ovce da koristimo ovu tarifu za "sisanje" a ti idi i koristi pogodnosti telenora i svi sretni...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sigi, a sta si se ti toliko uspalio oko ovoga kad ni ne koristis Telekom? Sta tebe onda boli jetra da pljujes na sve strane? Sta je tebe briga sta ko radi sa svojim novcima? Ako hocu mogu da ih izbacim kroz prozor. i ko moze da me u tome sprechi?
Aman ljudi ostavite se ovakvih budalastina, tu smo da raspravimo sta je bolje i zasto, ali ako neko ima licne aspiracije to sasvim menja stvar. Nekome odgovara ono sto drugome ne odgovara. Kraj priche.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ovaj put se slažem sa modrageom 8)
i opet ponavljam: mrzim kad neko pljuje po nekim akcijama koje su vrlo korektne i pohvalne (samo zato što su eventualno ograničene na 1000 minua koje 99.2% ljudi ne može potrošiti i sličnih stari :disgust: )

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

reko sam da sam koristio celo vreme mts do dolaska vipa tada sam otisao ali zadrzao sam broj koji koristim nekada kada se setim
nemam inace problema sa jetrom
i nisam reko da je tarifa losa nego celo vreme pizdim na to kako se to reklamira i da moramao nagadjati sta je i koliko ce dugo da traje
a ja sam uvek za ustedu jer znam kao se novci krvavo zaradjuju bar u 90 % slucajeva u ovj zemlji e sad posto neki spadaju u onih 10 % za te me nije briga mogu sa svojim novcima i u kaljavu pec mesto drva i uglja :P
vazno da je jeftino :roll:
i nisam se usplio na tarifu uspalim se na nesto drugo u zenskom obliku nemam nastranosti i neupraznjavam tarifa sex ili vec kako to da zovem
:roll: :P

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Akcija BLACKBERRY
Mesečna pretplata 2400 + PDV, 15MB Data uključeno u pretplatu
Ugovori se potpisuju na 24 meseca, počev od 14.04.2008

Ponuda telefona

Blackberry 8100
6499.- (Fresh 1000)
2999.- (Fresh 2000)
1.- (Fresh 4000)

Blackberry 8300
8499.- (Fresh 1000)
5999.- (Fresh 2000)
1.- (Fresh 4000)

Blackberry 8800
12999.- (Fresh 1000)
9999.- (Fresh 2000)
1.- (Fresh 4000)

Cene su bez PDV-a

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

a gdje stalno vidiš ovakve informacije prije nego sto dodju na sajt?? :o

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a pta se dobija za tih 2400din + pdv osim 15mb kad a mora da se plati i pretplata od npr 1000din itd .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Daddy Yankee napisao:a gdje stalno vidiš ovakve informacije

Ozna sve dozna

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2071

;)

ultrarakija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Apr 2008. 03:30

Post od ultrarakija »

не знам да ли је ово права тема за ово питање ,али нисам нашао бољу :dry: пошто хоћу да се пребацим на пост пејд и пронашао сам пакет који ми одговара,ал хоћу уз њега да узмем к770 ,каква су искуства са овим телефоном оних који су узимали од мтс и колико је дана отприлике потребно да би стигао када бих наручио преко мтс експреса ?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

S obzirom da odavno nisam u toku, da li se nesto menjalo po pitanju tarifnih dodataka za postpaid, tj da li mogu da idu uz hello, fresh i mix?
iPhone + CX300

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

SMS 300 uz MIX 500 moze :D Tako da verovatno moze sve to sto tebe zanima...
Na sajtu i dalje to nije azurirano :roll:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

sigi napisao: i sada ispravka opet promocija smo ko zna dokle ???
Eh koliko li sam puta do sada ponovio da je kod Telekoma sve ali baš sve promocija koja ima ograničeno trajanje :uhuh:

ultrarakija šta znam ako voliš SE nije on tako loš meni se lično ne sviđa tastatura na njemu ali to je stvar ukusa što sem espressa tiče pa stići će ti za 4 radna dana najdalje od momenta kada te pozovu da popune narudžbinu brdo njih je naručivalo npr prijatelj je naručio ćeri 5310 i stiglo za dva dana ok u pitanju je BG ali opet...[/b]

Odgovori