Kako saznati sadrzaj necije sms poruke?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Njegos86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 01:27

Kako saznati sadrzaj necije sms poruke?

Post od Njegos86 »

Zanima me da li je moguce ikako saznanati sadrzaj necije poruke..bilo to preko nekih listinga ili nekih drugih nacina...? (naravno ne podrazumeva se da uzmem tel. te oseobe i procitam poruku :D )
Hvala unapred ako neko zna odgovor! ;)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja mislim da je to moguce jedino ako radis u centrali operatera , gde se sve snima . A i onda mi se cini da bi smelo da se ulazi u odredjeni broj i njegovu prepisku , samo po nalogu ili zahtevu , bilo policije ili tako neceg vaznog . Ili ako imas kloniranu tu karticu , pa dobijas duplikat svih poruka koje i taj broj dobija .

Mada kako tehnika i hakerisanje napreduje , ne bi me zacudilo da je moguce napraviti neki uredjaj ili program za smartphone-ove , koji ce ako si blizu tog uredjaja , da ti prebaci sav sadrzaj sa tog fona , bilo preko bluetootha ili wifi-ja . Ovo lupam , ali nije nemoguce izvesti . Moguce da mnogo citam spijunske romane :wink:

Mada , bilo je ovde ranije nekih programa koji rade preko bluetootha nesto slicno , ako se dobro secam .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Njegos86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 01:27

Post od Njegos86 »

ma da to za bluetooth sam cuo cak sta vise imam taj progrmcici na telefonu.. :lol:
nego me samo to zanimalo da li moze ikako da se dodje do sadrzaja na neki drugi nacin i te fore...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ako imas vezu u DB. . .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

aako je kartica klonirana to znaci da ce na obe dolaziti poruke? kako je to moguce a da ne provale ovi u centrali,nemoze da zvoni na dve kartice istovremeno :? :|
E71 je moj trenutni izbor:)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Mislim da ima program,od nekog sam cuo,radi na fazon,ukucas broj telefona,i svaka poruka koja tom broju stigne,stigne i tebi... Taj neki fazon... Naravno,tebi ne pise od koga je vec samo br :)
Metak,kako mislis? pa oni registruju samo jedan br,kloniranje uglavnom radis ti,pa ni ne znaju da postoji duplikat. :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od metak86 »

da ali mora nesto da se desava ako su ti upaljena oba broja u isto vreme..nemogu oba da zvone i na oba da se javis ili na oba da ti stizu poruke.. to bi bilo vrh da moze* meni odmah treba klon devojcicinog broja i jos par likova :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imas one modovane telefone - isti kao obicni, ali na predefinisani broj salju odmah sve poruke, sve razgovre mozes da prisluskujes, i mozes da prisluskujes okolinu. Haos.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

to prvo kontam, al zar ne misliš da će neko skontati ako mu za svaku primljenu poruku skine po jednu s računa da je pošalje (POGOTOVO AKO NEKO IMA INGENIOZNI PRE-PAID I IMA TRENUTNI UVID U POTROŠNJU :lol: :D :roll: :P :P 8) )

a ovo drugo... kako misliš prisluškivati okolinu??? :blinky: :blinky:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa niko nije blesav da da takav telefon sa prepaid karticom, nego sa postpaid kreditom koji ces ti da placas. Kome je ovo znacajno izdvojice takvu sumu.
Malo informacija: http://www.spyworld.com/spy_phoneQ_A.htm
http://www.spycatcheronline.co.uk/spy-phones-c-52.html
http://www.spyreview.co.uk/2007/05/25/u ... ge-reader/
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od metak86 »

da ali ovo je sve inostrano ..mozeli samo da se uradi klon kartice a da se ne kupuju ovi telefoni... ima li sta ko i gde kod nas gde moze sve ovo da se odradi?

Odgovori