Ovo nije tacno, provjera trenutnog zaduzenja na telenoru se provjerava sa *311# i odlicno radi, samo sto moze da se provjerava tek posle 3. u mjesecu, ali to je potpuno ok.vojkan22 napisao:Sto se provere stanja, kod telenora prakticno ne postoji
Najbolji tarifni paket
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Hvala vam ljudi na informacijama, znaci svakako mnogo kada dobjes te informacije od ljudi koji su korisnici. Dzaba ja iscitam sajtove operatera, kad je to sve zakukumljeno i dzaba se raspitujem u zvanicnim prodavnicama kad uvek ima smisalica pa covek ako ne obrati paznju, debelo ga oderu.
Kontam da je fora da te bas mnogo ne oderu, pratiti povremeno stanje pa preci sa jednog operatera na drugi kad ovi udju u fazu deranja mase, hehe. Fazon je samo sto kupovinom tel kod njih se zarobis na 2 god i onda te mogu posteno jebavati, pa kontam da ja ovaj tel sto sam se odlucio kupim polovno jel mi se ne bacaju pare na kupovinu tel po punoj ceni. Ali kad pogledam npr tel u telenoru preko postpaida koji bi kupio kosta 5000 + jos kad tad dekodiranje (kontam oko 1000), a nov kosta 100 soma, mozda i nov kupiti
Kontam da je fora da te bas mnogo ne oderu, pratiti povremeno stanje pa preci sa jednog operatera na drugi kad ovi udju u fazu deranja mase, hehe. Fazon je samo sto kupovinom tel kod njih se zarobis na 2 god i onda te mogu posteno jebavati, pa kontam da ja ovaj tel sto sam se odlucio kupim polovno jel mi se ne bacaju pare na kupovinu tel po punoj ceni. Ali kad pogledam npr tel u telenoru preko postpaida koji bi kupio kosta 5000 + jos kad tad dekodiranje (kontam oko 1000), a nov kosta 100 soma, mozda i nov kupiti
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja sam do skoro imao prenesi 325 kod Telenora.. U pochetku je bilo super dok nisu krenuli da me kradu najstrashnije.. Na nekoj drugoj temi sam objasnio kako, tako da se ne ponavljam .. Sad sam uzeo bell 400 kol mts-a.. I to uz onaj vaucher od koncerta grupe The Police
videcjemo 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja koristim "Prenesi 150" kod Telenora i do sada nisam imao nikakvih problema sa racunom. Postoji portal "Moj Telenor" preko koga mozes dobiti detaljnu specifikaciju i proveriti da li je sve regularno. Ne zelim nikoga da reklamiram, niti imam interesa, ali ovako stoje moja iskustva i toplo preporucujem "Prenesi" pakete.