MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Bilo bi jako lepo da nas mt:s ponovo obraduje nekom promocijom kao prosle godine tipa 980+. To im je ujedno najbolja stvar ikada. Nazalost cisto sumnjam da ce tako nesto opet da se desi :(
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ja nemam ništa protiv ni promocije kad su davali 50% bonusa na dopune! :D 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili cak 100% kao 31.12.? Ta me je promocija odusevila toliko da sam uplatio sebi 2000 din, i ja verovali ili ne jos to trosim. Dobro imao sam jos toliko ustekano na rachunu pre toga tako da...

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

miodrage napisao:Ili cak 100% kao 31.12.? .

E tad nisam bio u Srbiji, to nikad neću prežaliti :shock: :blinky: :o

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

A ako se ovako nastavi i ne bude jos takvih promocija tipa 50% ili cak 100% - da li se prepaid na 064 i dalje isplati? :?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

da! jer je najpovoljniji. treba li šta drugo? :unsure:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Ja ne razmisljam mnogo o paketima ali me ovo u vezi da je prepaid povoljniji dosta zainteresovalo.

Jel moze malo preciznije, konkretno koristim mrezu 064 i paket MIX 1000.

Ova poslednja promena tarifiranja mi nikako ne odgovara pa sam razmisljao i o prepaidu, ako ima ikakvog smisla.

Znaci, da li ima smisla i kako?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

nema! evo kako: imaš 325 minuta + 325 poruka za 1180din.

u paketu tipi to bi te došlo 3796din

u paketu kul bi te došlo 3334.5din

tako da ne slušaj miodrage-a ;)

meni lično i 99.9% ljudi je važnija sloboda i niža cijena od "sigurnosti". A ta "sigurnost" je relativna stvar, ja nemam problema da se kontrolišem pri korištenju telefona, i ne vjerujem da ću biti taj srećnik da se baš na mom računu pojavi greška (šanse su recimo 1:1.000.000).

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Ma ja sam gore iz tvoje prethodne poruke shvatio da kazes da je prepaid povoljniji od postpaida :D

Nismo se dobro razumeli :)

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

povoljniji od prepaida kod telenora :disgust: i vipa :roll:

to sam htio da kažem :D 8)

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Samo vodite racuna o tome da od 01.09. mix 1000, a verovatno i ostali mix paketi, se vraca na 250 min i poruka, jer se tada zavrsava promocija, mada postoji mogucnost da se promocija produzi jer je navodno veliko interesovanje za mix pakete :smutny:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Teško da će da se produži, ni mnoge druge dobre promocije nisu produžavane, a MIX realno jeste najbolji paket.

A miodrageovi, argumenti stoje u ovom konkretnom slučaju, odnosno promocija kojom je uspeo da nakupi brdo poruka (koje ne kuca mnogo) i gomilu minuta (koje sporo troši), su pre izuzetak nego pravilo, tj. anomalija. Slučajno se tada poklopilo da je bila baš takva promocija, i on je sam po sebi izuzetak a ne pravilo u smislu da može da odvoji nekoliko hiljada odjednom i da posle uživa u tome. Mnogi to ne mogu. A neki opet tu sumu potroše nedeljno.

Prostudirajte sve tarife i videćete zašto su tako koncipirane i zašto su ih operateri smislili i potenciraju ih da bi istisnuli slabo korišćene. Druža miodrage poenta nije u tome koliko meseci ti možeš sa nekom sumom da izvučeš, nego koliko te košta minut i da li se zaokružuje ili ne 8)

AquaZX, trenutno je m:ts malo povoljiniji od ostalih.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Opet se digla velika prashina oko ovoga. Ajde po ko zna koji put: ovo sto ja koristim odgovara MENI i samo meni. Ako odgovara jos kome, super, ako ne... nemojte ni da citate. Ja telefonom ne pricham, meni on sluzi za brzo i kratko prenosenje informacija. Nemam sta da zovem nekoga i da pitam: E 'de si b'ate? sh'a ima? sh'a se radi? i sl. Poruke me extremno mrzi da qcam, cak i na QWERTY tastaturi.
Znachi sve sto kazem u vezi ovih paketa i sl. je iskljuchivo lichni stav, i apsolutno me ne interesuje da li to odgovara jos nekome ili ne. Niko nije duzan da se slozi sa svim ovim sto ja pishem.

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

miodrage, u tvom prethodnom postu se nalazi sustina te "velike prasine". To sto ti koristis odgovara TEBI i to je tvoj licni stav koji si ti daaavno izneo. Problem je u tome sto ti povremeno upadas na postpaid teme sa tim "licnim stavom" i poceo si da smaras malo. A i moze ti se (svima nama) kad ovde administratori/moderatori skoro da i ne postoje
w810 + 8GB

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

02.06.2008.
mt:s prepaid dopune sada i putem MONDO Web portala

mt:s prepaid korisnici, od 2. juna 2008. godine, imaju novu pogodnost – mogućnost dopune računa putem MONDO Web portala. Kao i prilikom dopune preko MONDO wap portala, svaka dopuna preko MONDO Web portala u promotivnom periodu vredi 10% više u odnosu na uplaćeni iznos kredita.

Korisnici koji pristupe internet stranici MONDO (u kategoriji INTERAKCIJA, pod opcijom prеpaid dopuna), prepaid kredit mogu da dopune na dva načina - sa postpaid broja ili sa bankovnog računa. Na istoj stranici mogu da pregledaju i sve realizovane WAP i WEB dopune. Na taj način, korisnicima je omogućeno da veoma jednostavno, u svakom trenutku i bilo kome dopune kredit u željenom iznosu. Minimalni iznos MONDO Web dopune je 50 dinara.

Ako korisnik izabere mogućnost dopune prepaid kredita preko bankovnog računa, potrebno je da se prethodno registruje popunjavanjem zahteva u banci, kako bi račun Dina, Visa, Diners kartice ili račun u Vojvođanskoj banci povezao sa svojim brojem telefona.

Korisnici koji se registruju za dopune sa bankovnog računa dobijaju i bonus dobrodošlice u iznosu od 200 dinara, kojim mogu da dopune prepaid broj po svojoj želji.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

djape48, pa zar forumi ne sluze za iznosenje licnih stavova? PA kako bi korisnici razmenjivala svoja misljenja ako ne bi svako izneo lichni stav? Tebi je dobar SE W810, meni nije, a verovatno ti nikad ne bi uzeo E61. E pa isto tako, meni postpaid ne odgovara, a tebi ne odgovara prepaid. Tu smo da konstruktivno razmenjujemo misljenja, da pokusamo argumentima da dokazemo jednu i drugu stranu medalje, a ne da se prozivamo.

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Upravo tako, tebi nije dobar w810, a ja nikad ne bi uzeo E61 i to se ne moze promeniti ma koliko mi konstruktivno iznosili svoje misljenje. Svako bi trebao da bude dovoljno pametan da odluci da li mu je bolje biti na prepaidu ili postpaidu. Meni su mnoge teme na ovom forumu besmislene, glupe, pune smarackih postova i ja ih zato lepo ni ne otvaram. I onda naidjem na meni interesantnu temu u vezi zaokruzivanja prvog minuta na postpaidu i smorim se kad vidim ono sto si pisao tamo. Nema tu prozivanja, jednostavno mislim da je bezveze mesati se u neke stvari. Pa pogledaj samo ovo, tema se zove NOVE PROMOCIJE MT:S-a a ovde se palamudi bezveze. Tako ti je to kad admini ne brisu offtopic postove...
w810 + 8GB

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Nova usluga - mail2phone

Nova usluga Mail2phone Vam omogućava da pomoću „push“ e-mail tehnologije upravljate svojim ličnim e-mail nalozima sa mobilnog telefona, odnosno da u realnom vremenu primate, šaljete i prosleđujete e-mail poruke, kao i da preuzimate dokumente primljene u poruci. Ovim putem možete da kontrolišete svoje lične naloge otvorene kod domaćih Internet provajdera i webmail naloge kao što su Gmail™, Mondo mail.

Ova usluga je namenjena svim mt:s prepaid i postpaid korisnicima koji poseduju mobilne telefone novije generacije sa Symbian ili Windows Mobile operativnim sistemima i koji imaju omogućen GPRS saobraćaj.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2256

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Iako sam veoma škrt na pohvalama, ovog puta moram da pohvalim m:ts. Kolega s posla je kupio kartu za koncert Stinga&Police-a i uz kartu koja je oko 2500 dindži dobio nagradni poklon vaučer na 10.000 dinara uz pomoć koga u poslovnicama m:ts-a može da (to sam zvao call centar i proverio) da potpiše ugovor na minimum 12 meseci za najskuplje postpaid pakete tipa bell 400, 200, i valjda 150, MIX 1000, i još neki, a tih 10.000 mu se avansno prebacuje na račun i "može biti iskorišćeno za plaćanje računa" (čuj može biti, pa naravno da će to svi da urade, nego sam citirao oretaterku :oops: ). Za uzimanje telefona preko njih su uslovi malo manje povoljni nego standardni u smislu da ugovorni period traje 36 meseci, ali to me već ne zanima. Pominjem ako nekog od vas zanima, mada ne preporučujem.
Takođe može biti iskorišćeno za postojeće postpaid brojeve, samo se mora prebaciti na neku od pomenutih tarifa, ali tih 10.000 pokriva grubo 8 meseci za dž, i 4 malo žešćeg računa ali kada se izvadi prosek to je 50€ za godinu dana iživljavanja nad telefonom i sagovornicima.

Mislim da vredi razmisliti, tim pre što definitivno idem na pomenuti koncert.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ortak hoće da ide na pomenuti koncerat, ali se premišlja jer mu je "puno para". Konto sam da ko ljudi kupimo tu kartu po pola, njemu koncert, meni vaučer :)

Odgovori