Prvi Internet Park u Srbiji

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Prvi Internet Park u Srbiji

Post od evolution »

Studentski park u Beogradu, zahvaljujući Telenoru, postaće prvo mesto na otvorenom u kome će svi posetioci moći da proveravaju mailove i besplatno surfuju putem brzog Telenorovog interneta.

U sredu 11. juna u 11h, u Studenskom parku uz nesebičnu podršku Telenora svečano će se otvoriti prvi Internet park u Srbiji, čime će se Beograd približiti svetskim metropolama, u kojima se već duže vreme primenjuju ovakvi koncepti. Na otvaranju prisutnima će se obratiti Goran Stupar, medija koordinator Telenora i Igor Ivanović, marketing menadžer za biznis usluge Telenora.

http://www.personalmag.co.yu/?p=2432
iPhone 6 Plus

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Brate sad tamo vishe nece biti ekipe "duvacha" nego Internet freakova koji ce odatle chuda da chine svojim telefonima i lap-topovima. Pa ima da zagushe mrezu dok si rekao keks.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ovo je bas zanimljivo ali koju korist ima Telenor od ovoga, nije valjda da bacaju pare na studente i gradjane :?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

LittlePrince, sve je to marketing! :wink:
Ne bi radili sigurno nesto, a da znaju da im se nece isplatiti! :roll:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Vrlo lep potez koji pozdravljam. Al kao sto rece meklaren,ima neceg iza ovoga :D Verovatno ce sad svi da pohrle u telenor po br :D I eto ti uspele investicije :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

nesto kontam pa i nisu ovi telenorci bas tako mutavi koliko se da na prvi pogled videti ,dok se ova dva takmice ko ce koga vise da kopira neznaju sta ce sa sms i minutama prefixksima brojeva od 060 pa do skoro 070 itd ...
telenorci kao da su se skroz osrbili pa se dali u ktitorstvo i zaduzbinarstvo :lol: :lol: :lol: :D grade parkice ,pa ce biti zgrade,cuvaju prirodu postali fini kao da im finci dodju komsije :lol: :lol: 8)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

šta je ovde toliko senzacionalno? korisniji su hot-spotovi u kafićima. :D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Re: Prvi Internet Park u Srbiji

Post od Koren »

djuice@rs napisao:proveravaju mailove i besplatno surfuju putem brzog Telenorovog interneta
Ovaj deo mi nije bas najjasniji. Jel to znaci da mi moramo da uzmemo neki od telenorovih internet paketa, pa ce u tom parku biti besplatno, ili ce to biti wifi otvoren za sve? :?

Ako je wifi, pozdravljam akciju, jer je u okolini dosta fakulteta, znacice studentariji :)

PozZ

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Strava potez Telenora . Blago onima koji zive na Studentskom trgu :lol: Imaju dzabe net . Vredi sad kupiti stan negde blizu na trgu :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Koren, naravno da je wifi 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Prvi internet park u Srbiji

U Kompaniji Telenor kažu da je reč o poklonu Beorađanima i najavljuju skoro otvaranje novih internet-parkova u Novom Sadu i Nišu. Pristup internetu moguće je ostvariti na dva načina, bežičnim putem i posredstvom USB priključaka postavljenih na tri klupe u parku, koji su namenjeni korisnicima čiji računari ne podržavaju bežičnu konekciju.

Brzina veze koja se može postići preko konekcije i priključaka na internetu ide do 1,8 megabita u sekundi.

Bežičnu konekciju u isto vreme može koristiti najmanje dvadeset korisnika, a u Telenoru dodaju da će ukoliko bude većeg interesovanja, veza biti pojačana.

Goran Stupar, medijski koordinator u Telenoru, najavio je nastavak akcije opremanja parkova internet vezom, i to u Novom Sadu i Nišu, koji će biti otvoreni tokom naredne dve nedelje.

U Telenoru ističu da je ova usluga poklon Beograđanima i da očekuju da će uređaji biti sačuvani radi korisnika, ali dodaju da će predstavnici kompanije povremeno obilaziti park i vršiti eventualne popravke i zamenjivati opremu ukoliko to bude neophodno.

http://www.emportal.co.yu/vesti/srbija/53157.html

Izmenjeno radi potpunije informacije. ;)
Poslednja izmena od evolution u Sre, 11. Jun 2008. 20:20, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

djuice@rs napisao: Brzina protoka je oko 1,8 megabajta u sekundi
Megabita. Ne brukajte se. 8)
Poslednja izmena od Daddy Yankee u Sre, 11. Jun 2008. 22:16, izmenjeno 3 puta ukupno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Imaju ljudi viziju 8) :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

hteo bih samo jos jednom da pohvalim ovaj potez telenora
bio sam danas na faksu koji je ionako u toj zoni pa sam malo surfovao preko TelenorPark mreze
signal je sasvim ok, brzina isto
molio bih samo djuice@rs-a da pojasni sta ce biti posle ova 3 meseca koja su free, barem tako pise na b92 biz
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

USB prikljuchci na klupama? Pa to ima da traje ispod 24h u BGD. Ima odmah da se nadje neki dezurni bilmez koji ce to da demolira. Tamo treba postaviti dezurne chuvare 24h, sa tejzerima koji ce svako nedolichno ponasanje imati pravo da sankcionishu na licu mesta.
E Telenore, malo si se preracunao, ovo je Srbija a ne Norveska... ovo je jako neisplativo. WiFi moze da prodje, ali USB, zali Boze para za instalaciju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Kkava crna instalacija pretpostavljam da nisu imali pametnijeg načina da se otarase određene količine Huawei E220 adaptera pa ih otpisali kao trošak marketinga .... Ono kad pogledaš i nije neki trošak a ipak se o tome priča po televiziji itd

Nego dal su ti E220 kodirani :? Mislim dobro bi mi došao koji :D :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pozz za ovu akciju, i da se širi dalje
skeptichni chicha, ti si verovatno kao mali poharao mnoge telefonske govornice pa ti se osladilo (lepo je imati nešto za dž, a?) :P
Ako ti "klupa" usb priključci rade, ne treba ih dirati, to je svetinja
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

nevolem telenor kao provajdera ni malo i to svi znaju na forumu mislim negotivim ja nikog niti sam nesto emotivno vezan za mts ili vip niti cu biti za bilo koga ko dodje ali zaista moram ovaj potez telenoraca da pohvalim i dam ocenu 10 i da nastave tako koliko budu mogli dok im lelekom nezagorca zivot jer zna se ko je sasvim glavni za sve sto se tice neta teleor samo napred sa takvim stvarima e sad ako ima bilmeza koji ce to da unistavaju po kratkom potezu onda odma krivicnu prijavu ali kontam da nece sto ih bude vise bilo nebi trbalo misli ako ima takvih onda stvarno nismo nista ni zasluzili NEMOJTE UNISTAVATI POKLONE TO NIJE DRUGARSKI NITI LEPO NAPRED TELENORCI SA SIRENJEM NETA ONIMA KOJIMA JE NAJ POTREBNIJI :wink: 8)

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Znaci ako mi treba besplatan Internet, pravac u Studentski park i to ako vec nema vise od 20 ljudi? Smesno! Parkovi su namenjeni za opustanje i setnju, a sada cemo tamo da gledamo firikove sa laptopovima u ruci.

Mene bi bilo blam da se pojavim sa lap-topom na sred parka. Ljudi setajte devojcice ili kucne ljubimce po parkovima a lap-topove ostavite za kuci ili posao.

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Juce sam oko 15h prosao kroz park i video sam samo jednog coveka koji je drzao telefon u ruci iako je bilo dosta ljudi. Nikog nisam video sa laptopom...

Odgovori