VIP- Vodafon postpejd

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

VIP- Vodafon postpejd

Post od sigi »

Naziv sve govori jeste imamo temu za vip vec ali ajde da malo pricamo o post pejdu vipa kao i tarifama biznis korisnika .
Vipovci koji imaju post pejd neka iznesu sve sto se moze od dobrih do losih strana ,nekih predloga ,racuni svakako kao i pokrivenost signalom vip mreze ( kad ovo zadnje budete pisali ako moze napisite koji deo zemlje ) itd znaci sve sto ima veze sa vipom i da poredimo malo kako je u komsiluku .
E da probijemo led ja sam s kraja prosle pocetkom ove presao na vip post pejd tarifa 150 imam listing posteno je sve nisam imao problema sa njim koliko sa samim upitom za racun i iskorisnjenjem za broj minuta i sms koji znaju da kasne ili da ih nema po nekoliko sati to je bilo pocetkom godine sada se stanje popravlja treba na sajtu da otvore korisnicki nalog da se moze proveriti stanje i listing .
Racun je oko 700-800 dinra lepo se napricam signal je dobar nekada malo buferuje glas sagovornika ako se ja nalazim u nekom prevozu ali nije svugde uglavnom uz granicu sa hr ,u negotinskoj krajni malo nestane signal ali reon cestobrodice to je tamo normalno valjda ,vojvodina je okej kao i bg i ns i sumadija .
trebalo bi koliko sam cuo od mojih isajdera da smanje cenu rominga prema prostoru bivse nam yuge ,da uvedu nesto kao sto je mts fif brojevi i da prosire ponudu mozda cak i da stvore novu tarifu

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

sigi, sto se tice novih pop tarifa nisam siguran da ce ih bas brzo biti! Skoro su uveli tarifu 700... Menadzment je poprilicno zategnut i treba im mnogo valjanih razloga da bi napravili novi korak. Sto se tice signala, u glavnom se svi zale na prekide od nekoliko sekundi tokom razgovora. S obzirom da VIP jos uvijek nije pokrio sopstvenim signalo citav Beograd (a kamo li Srbiju...mada se ubrzano radi na tome...u planu je do 2011. da sve bude gotovo), potpisali su ugovor o nacionalnom romingu sa mts-om. Ti prekidi nastaju kada telefon prelazi sa jedne bazne stanice na drugu...dosta toga se radi namjerno(od strane telekoma)...provjereno sa obije strane!!!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Ja sam iz Beograda i koristim onaj 150 "paket". Prijem mi nije na maksimumu kada sam kod onog groblja na Zvezdari, osim toga apsolutno uvek je zakucan do kraja iliti 100%. Nijednom mi se do sada nije prekinula veza, bilo da sam ja zvao ili se odazivao, u/iz grada, u/iz sumadije, vojvodine ili inostranstva. I kao sto je monk napisao oko tih prelaza sa baznih stanica, to "mi se desava" samo na, opet, Zvezdari, i za trenutak ne pise vise YU 05, nego YUG 03. Nijedan poziv "mi" se nije, cak ni tamo nikada nije prekinuo ili da sam bio nedostupan, a bez prijema sam ostao samo jednom, takodje na dvaput pomenutoj lokaciji, na oko dva minuta. Sto se tice racuna, stizu redovno, ne kasne. Do sada je na svakom pravilno primenjivana matematika, sto je izgleda "cudno" i "neobicno" na ovim prostorima.

Mnogi su me ljudi "zajebavali" kako imaju glasniji zvuk u slusalici zato sto su na Telenoru ili MT:S - u. Na to bih se samo nasmejao i pokazao uglavnom svakom toliko nesvesnom bicu da slusalicu drzim pojacanu na 4 od 10 podeoka, na 6 ako idem peske kroz punu ulicu automobila koji trube i onih motorista sto ne pustaju gas ispod 14000 obrtaja i slicno, na 10 mislim da telefon pocinje da gori od grejanja zbog kolicine ampera koje zvucnik vuce :lol: . Do telefona definitivno nije, jer sam ih ~15 promenio u poslednjih 4 meseca, otkad koristim VIP POSTPEJD.

p.s. Nemojte pogresno da me shvatite, svi Vi koji ste neodlucni oko postpaid-a.

JA NISAM ZADOVOLJAN OVAKVOM OPERATERSKOM USLUGOM !!!

Ovaj navedeni "paket, tih nekakvih usluga" meni licno stvara osecaj da sam najmanje moguce opljackan, u odnosu na korisnike drugih operatera i njihovih usluga.

A Vi vidite za sebe sta Vam, kako i koliko najvise odgovara, jer ipak sami sebe najbolje poznajete.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od monk »

Prekidi koje sam naveo se sve rjedje desavaju zato sto VIP gospoda konstantno podize nove BS-e! Sto se tice usluga koje idu uz pakete...za sada su, blago receno, MIZERNE!!! SMS, MMS, Internet...i KRAJ!!!
Ja samo cekam operatera koji ce nas obradovati sa PTT-om...

laki star
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 20:36

Post od laki star »

meni je fino. sve radi ok, nema više bagova na mrežni kao ranije, cene su relativno povoljne, računi stižu na vreme, sve je u najboljem redu.

jedina stvar koja me užasno nervira je ta što se ponašaju kao da su me zajebali sada. u smislu ''prešao si na postpejd, dobili smo šta smo hteli, sad nas nije briga za tebe.'' obrazloženje? pogledajte šta imaju pripejdovci. aktuelna je promocija 1000 besplatnih sms poruka za nove korisnike i za postojeće, ukoliko uplate više od 200 dinara kredita, a prethodno pošalju sms na određeni broj. a šta je sa nama na postpejdu? nemam ništa od toga. to nije kul. ni malo.

ne bi moralo da bude 1000 sms poruka, ali da barem udvostruče besplatne minute za nas kad su promocije u toku... ja bih bio zadovoljan. ali ne.

slao sam mail podršci vipa, odgovor nisam dobio.

lejmeri. ljut sam na njih do daljnjeg.

ali nema menjanja operatera u naredne 3 godine nažalost, sve zbog glupog malog telefona. :(

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od monk »

laki star, kako 3 godine? :blinky: :blinky: :blinky:

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Jednom poznaniku pre neki dan stigla ta promocija sa 1000 besplatnih poruka... on poslao prvo taj sms na neki broj i posle 10 minuta uplatio 400 dinara i "stigao mu kredit", a i nova poruka, tipa: jos samo jednom uplatite i postacete veoma znacajan clan nase promocije ... na sta je ovaj zamalo razbio telefon :lol: :lol: :lol: Pre-paid cu opet biti samo ako budem fizicki primoran. Zaista je ciganija na veliko. Mene brine samo da "iz skupstine" ovih dana ne izadje neki novi zakon koji podstice operatere da dizu cene post-paid-a, a ogranicava korisnike da se zale. Kao, primamo zalbe od 8h:00m:01s do 8h:00m:02s, samo nedeljom.

Tako da, verujem licno i personalno, da, ako se ne dogodi neka vrsta revolucije ili gradjanskog rata, da se apsolutno nista nece promeniti po pitanju kul pospaida. Ostace sve identicno isto kao sto je i sad, moze samo da bude losije za korisnike, iliti one koji placaju.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od monk »

grinskrin, ja sam uplatio dva puta po 100 dinara i aktivirao akciju!!! Poznanik ti se zaletio 8) 8) 8)

Odgovori