Mail2phone

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Mail2phone

Post od kljun »

Usluga Mail2phone vam omogućava da pomoću „push“ e-mail tehnologije upravljate svojim ličnim e-mail nalozima sa mobilnog telefona, odnosno da u realnom vremenu primate, šaljete i prosleđujete e-mail poruke, kao i da preuzimate dokumente primljene u poruci. Ovim putem možete da kontrolišete svoje lične naloge otvorene kod domaćih Internet provajdera i webmail naloge kao što su Gmail™, Mondo mail ...

Uslugu možete da aktivirate besplatnim preuzimanjem i instalacijom e-mail klijenta čime kreće probni period u trajanju od 30 dana u okviru kog možete bez naknade isprobati uslugu. E-mail klijent možete da preuzmete ako odete na naš web sajt:
http://emo.mts.telekom.yu
kao i sa Mondo WAP portala:
wap.mtsmondo.com u rubrici EXTRA. Preuzimanje aplikacije ovim putem je takođe besplatno i naplaćuje se samo ostvareni GPRS saobraćaj prilikom preuzimanja.

Slika

Nakon isteka probnog perioda, dobijate e-mail sa obaveštenjem da je probni period istekao i da je neophodno da se prijavite kako bi nastavili sa korišćenjem usluge.

Prijava za korišćenje usluge se obavlja slanjem SMS poruke sa tekstom PRIJAVA mail2phone na broj 1091, ili preko Mondo WAP portala wap.mtsmondo.com, rubrika EXTRA.

Usluga se automatski produžava dok se korisnik ne odjavi, što može učiniti slanjem SMS poruke sa tekstom ODJAVA na broj 1091, ili preko Mondo WAP portala wap.mtsmondo.com, rubrika EXTRA.

Ukoliko ste prepaid korisnik, a nemate dovoljno kredita za nastavak korišćenja usluge, bićete automatski odjavljeni i neophodno je da se, kada dopunite kredit, ponovo prijavite za korišćenje usluge mail2phone.

Prilikom korišćenja usluge Mail2phone naplaćuje se ostvareni GPRS saobraćaj u skladu sa tarifnim profilom koji koristite.

Cena mesečne pretplate za ovu uslugu je 99 dinara bez PDV-a i traje 30 dana od dana prijave.
__________________________________________________________________________________

P.S. nisam bas tolko aktivan u ovoj rubrici, pa se izvinjavam ako postoji tema gde je ovo objasnjeno, text preuzet sa:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2256

jel zna neko parametre za MTS Internet? cini mi se da se razlikuju od MTS Gprs, jer preko GPRS nece da se konektuje u programu.

podrzane modele mozete videti ovde:
http://emo.mts.telekom.yu/get/
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Re: Mail2phone

Post od skeptichni chicha »

kljun napisao: jel zna neko parametre za MTS Internet? cini mi se da se razlikuju od MTS Gprs, jer preko GPRS nece da se konektuje u programu.
Pa naravno znaju mnogi ali u suštini samo promeniš APN sa gprswap na gprsinternet i to je to :roll:

A Što se samog Mail2Phone tiče radi ko sat samo si konstantno konektovan na mrežu i sama aplikacija je do bola spora tako da ....

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

koja je razlika mail2phone i neke druge email aplikacije :unsure:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Daddy Yankee, zavisi koji je telefon (OS/Java), na novijim Java (dumb) telefonima imaš odlične fabric mail klijente. Recimo moj phoneclient radi sve ovo, bez pretplate i da moraš da budeš "allways online"...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

otisao sam juce u Mts poslovnicu i narucio parametre za mts internet, kad sam ih primio isprobao sam ovu uslugu, program je bedak, to bi trebalo da radi po principu cim mi neko posalje poruku ja je primim na fonu, jer je kao stalno prikacen na netu, ali nije tako, isprobao sam, poslao sam email sa kompa i stigao mi je tek posle 10 minuta, i to tek kad sam usao u poruke, gde inace sam program napravi svoj folder i gde smesta mail primljene/poslate poruke. ocekivao sam vise.
a sto se tice kredita, to i nije strasno, za 20 konstantnih minuta na netu skinio mi je nekih 0.5 dinara, mada program nije uopste upotrebljiv, dzabe sto on skida malo kredita kad on ustvari na svakih 10-15 min radi update poste. Mnogo bolje je odradjen Sony Ericssonov program za mail klijente, jesta ja moram da radim update, ali sta je tu je.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mail4Exchange - Symbian aplikacija razvijena za Nokiu E61 je odlichan mail2phone klijent sa najrazlicitijim parametrima podesavanja. Jednom sam isprobao i ostavio sam ga online 12h. Skinuo mi je oko 200 kb saobracaja sto je 10 din. da mi je ova opcija neophodna mislimd a bih ga drzao ukljuchenim, a ovako, manuelno radim update kad mi dune. Pozitivno je sto mogu da napravim grupu AP-ova i da se on sam konektuje kako mu je nalozeno, ako ima WiFi, onda nece da ide preko GPRS-a i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Daddy Yankee napisao:koja je razlika mail2phone i neke druge email aplikacije :unsure:
Pa u tome što je ovo mail push varijanta tj dobijaš mail kada ti stigne u inbox bez da klijent na telefonu stalno proverava poštu ili kraće ovo bi trebalo da bude nešto jeftinija varijanta ..... naravno ko prima par mailova na dan razlike nema ali ko ozbiljno koristi mail a nije spreman da plati BlackBerry.....

Sad što poruke malko kasne paaaaaa .... imam utisak da kada prođe promotivni free period to sve ima da funkcioniše znatno bolje ;)
No sama aplikacija (inače Ericssonovih ruku delo) je spora do bola i to se sigurno neće popraviti

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ni pravi push mail nije preterano bolji. Recimo mail2web je sajt preko koga imam free push mail, i on jednom u svakom satu proverava sve moje naloge koje sam mu naveo i onda ih salje ako ima potrebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Eh pa ovo je očigledno bolje od te varijante. Ja istina nisam primetio neko kašnjenje ali znam za još ljudi koji su primetili par minuta doduše nikad baš deset kao kod kljuna ali mi je lako da poverujem da to kao i sve ostalo na početku štuca naročito kada postoji free period za probu
:roll:
Mada iskreno drugi deo na koji se žalio mi nije baš najjasniji :unsure: kakve god poruke da sam primao morao sam da ulazim u nekakav inbox ...naravno programče ne radi na svakih 10-15 minuta proveru pošte već to ide malo drugačije ma postavio sam link pa čitajte....

Odgovori