Jat godisnjica: Jel ovo zaista ili se neko zeza
Jat godisnjica: Jel ovo zaista ili se neko zeza
Vec njih troje mi je poslalo poruku sledece sadrzine:
"Posalji ovo na 10 brojeva i dobices 200 dinara kredita! Mts i Telenor povod 81. Godisnjice jat-a."
Da li su i vama stizale ove poruke?
Da li se neko zajebava, ili je stvarno neka akcija?
Ja sam na tarifnom paketu poruke, i nije mi tesko poslati 10 poruka, ali necu uinat, dok ne vidim da li je istina.
Ako nije, noge cu nekom da izlomim
"Posalji ovo na 10 brojeva i dobices 200 dinara kredita! Mts i Telenor povod 81. Godisnjice jat-a."
Da li su i vama stizale ove poruke?
Da li se neko zajebava, ili je stvarno neka akcija?
Ja sam na tarifnom paketu poruke, i nije mi tesko poslati 10 poruka, ali necu uinat, dok ne vidim da li je istina.
Ako nije, noge cu nekom da izlomim
Dobio sam i ja ovu poruku ali sam iskulirao!
Nije mi stiglo od operatera nego od drugara tako da sam je obrisao!
Nije mi stiglo od operatera nego od drugara tako da sam je obrisao!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Tako sam i mislio, naravno da nisam poslao tih 10 poruka.
Sad, Telenor i Telekom bi mogli malo da zastite svoje korisnike od ovakvih SPAM-ova, a ne samo da uzimaju novce, i da pronadju odgovorne, i noge da im polome
.
A mozda je i ovo pokrenuo neki "korisnik" od ove 2 mreze, kad vec operateri ne zele da pokrenu nikakve slicne akcije, kojima bi inspirisala da malo vise koriste mrezu, a ne da posle svakog poziva/poruke kao mutav gledam i da se pitam "Otkud mi je toliko skinuo?"
Sad, Telenor i Telekom bi mogli malo da zastite svoje korisnike od ovakvih SPAM-ova, a ne samo da uzimaju novce, i da pronadju odgovorne, i noge da im polome

A mozda je i ovo pokrenuo neki "korisnik" od ove 2 mreze, kad vec operateri ne zele da pokrenu nikakve slicne akcije, kojima bi inspirisala da malo vise koriste mrezu, a ne da posle svakog poziva/poruke kao mutav gledam i da se pitam "Otkud mi je toliko skinuo?"
Cini mi se da je neki zaje* teski!!! Dobili smo 1200 poruka pa sad da ih sto prije potrosimo... Meni je stigla jedna takva poruka... poslata sa interneta...sve sa onom reklamom na kraju!
Dobio sam ih 5 i sve su razlicite!!!

Dobio sam ih 5 i sve su razlicite!!!

Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
- blaster90
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
- Kontakt:
Re: Jat godisnjica: Jel ovo zaista ili se neko zeza
Ovo mi je najjace. Pa sto bi neko cascavao za 81 godinu, aj da je 80 pa i da nasednem ali ovako - neBekra napisao:"Posalji ovo na 10 brojeva i dobices 200 dinara kredita! Mts i Telenor povod 81. Godisnjice jat-a."
Neko se dobro nasalio....

Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Da i ja sam dobio, ali naravno da sam iskulirao. Kako bi neko mogao da zna koliko sam ja poruka poslao osim ako sad ne prate svakog korisnika i imaju trigger za tačno ovaj tekst. Mnogo bi mi bila zanimljivija informacija da je neko dobio 200 dindži. Ali to je cena jeftine komunikacije, onda je i spam jeftin. Zašto na mailu postoji već godinama? Zato što ništa ne košta.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
i ja sam dobio ovu poruku, ma to je cisto lozenje, sto nisam tu poruku dobio od mts servisa koji mi salje one poruke za akcije, a i cudno mi je to "mts i telenor".
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ljudi, poruka tipa "dobices 200 din. kredita ako posaljes 10 poruka..." je spam, odnosno poruka napravljena da navuce ljude da trose bezveze svoj kredit!
Da je to stvarno istina, mislite da Telenor i MTS ne bi to reklamirali po novinama, medijima...
To, ako je neko i dobio kredit je cista slucajnost, i nema veze sa ovim, vec je mozda neko nekome uplatio kredit, ili je dobio/la neki bonus kredit u okviru svog tarifnog dodatka...

Da je to stvarno istina, mislite da Telenor i MTS ne bi to reklamirali po novinama, medijima...

To, ako je neko i dobio kredit je cista slucajnost, i nema veze sa ovim, vec je mozda neko nekome uplatio kredit, ili je dobio/la neki bonus kredit u okviru svog tarifnog dodatka...

Ja sam dobila tu poruku od 4 prijatelja i znala sam da je zajeb, ali posto moram da potrosim 1000 SMS-ova do 26. VIII, poslala sam i, kao sto sam ocekivala, dobila sipak. Moja prijateljica je dobila tih 200 d. Danas dobih slicnu poruku, pise : Proslijediti (ijekavski)na 064******* (izbrisala sam, pa se ne secam) i da posaljem na 15 brojeva, nije mi bas najjasnije kako to uciniti.
E, tolika curka vec nisam bila. 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Mislim da je ovo odgovor na to kako su neki ljudi dobili 200 dinara. Post je postavio neko iz mt:s korisnickog centra. U njemu pise sledece:
"Još jednom da ponovim da mt:s nije slao poruke o kojima se priča u ovoj temi, i to je sasvim sigurno. U pitanju je verovatno nečija neslana šala... Kad je u pitanju kredit(200 dinara) koji se iznenada pojavio kod pojedinih korisnika, verovatno se radi o tome da je greškom vraćen kredit koji je prvobitno naplaćen radi aktivacije promotivne usluge 200 za 1200. Dopunjeni kredit bi trebalo da bude storniran, kako bi bila naplaćena usluga 1200 besplatnih poruka koje su korisnici već dobili. Naravno, ako neko od forumaša ne želi da živi u neizvesnosti tj. da čeka kada će mu kredit nestati, može mi poslati na pp svoj pretplatnički broj, pa ćemo po kratkom postupku stornirati tih 200 dinara!"
Evo i linka
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1302
Taman sam poceo da se kajem sto nisam slao poruke i sto sam drugu koji mi je poslao rekao da nema nista od toga, ali on je vec bio poslao 9 poruka, pa je moje upozorenje stiglo kasno.
"Još jednom da ponovim da mt:s nije slao poruke o kojima se priča u ovoj temi, i to je sasvim sigurno. U pitanju je verovatno nečija neslana šala... Kad je u pitanju kredit(200 dinara) koji se iznenada pojavio kod pojedinih korisnika, verovatno se radi o tome da je greškom vraćen kredit koji je prvobitno naplaćen radi aktivacije promotivne usluge 200 za 1200. Dopunjeni kredit bi trebalo da bude storniran, kako bi bila naplaćena usluga 1200 besplatnih poruka koje su korisnici već dobili. Naravno, ako neko od forumaša ne želi da živi u neizvesnosti tj. da čeka kada će mu kredit nestati, može mi poslati na pp svoj pretplatnički broj, pa ćemo po kratkom postupku stornirati tih 200 dinara!"
Evo i linka
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1302
Taman sam poceo da se kajem sto nisam slao poruke i sto sam drugu koji mi je poslao rekao da nema nista od toga, ali on je vec bio poslao 9 poruka, pa je moje upozorenje stiglo kasno.