Ne znam da li je ovo rezultat akcije, ali ja danas nekoliko puta nisam uspeo da posaljem poruku. Podsetilo me na ono vreme dok se poruke nisu naplacivale, pa su kasnile i po 12-ak sati (Mobtel). Sad su jos svi aktivirali onih 1200 poruka, pa jos traju akcije za zaradu kredita.... . Cini mi se da je ovo neko smislio da se sto brze potrosi ti 1200 poruka
Danas mi se desila bizarna stvar u par navrata. Izgleda da je doslo do zestokog stucanja Telenora i Telekoma. Naime negde oko 10 prepodne zvoni mi fon, vidim kolega me zove, javim se, a ono neki lik trazi nekog Bobana. Objasnim coveku da je pogresan broj, i prekinem. minut kasnije, opet poziv, opet od istog kolege, a sa druge strane zenski glas, da? izvolite? dobili ste kafanu. Ja opet prekinem. Pokusam da zovem kolegu, dobijem neku ribu koja je samo prekinula. Potom me zvao drugi kolega koga uopste nisam chuo. Onda sam pozvao devojku, i iako pishe da je veza uspostalvjena, medjusobno se ne cujemo. Horor
miodrage, to se meni redovno desava! Djevojka kada me zove(iz inostranstva) redovno pise neki broj...recimo 064000xxxx! U posljednje vrijeme je broj 065xxxxxxx! Par puta sam probao da zovem, mislio sam da me neko zajeb*** i zvoni ali se niko ne javlja! I nikada se nije ponovio broj...jedno vrijeme sam ih zapisivao
Da, da, to je ta e6xx serija, šta ste odma napali jadne operatere? Kome će pre da pobrljavi sistem: vama sa tih 20-30 programa u telefonima ili njima sa po par miliona korisnika? Sram vas bilo
Znači da ne zovem više tu kafanu da ne bih dobio ortopeda Miću
Inače juče slična stvar, zovem ortaka na 064 i stalno mi izbacuje, ništa se ne dešava, zovem drugi neki 064 i sve u redu, zovem ga na 063 - sve u redu. Nešto mu "divlja" Lelekom kod Cvetka. A da ne pominjem da ove smetnje na vezama apsolutno mogu snositi deo krivice što me je jedna riba oladila pre neki dan
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
E vidis, jos jedan razlog zasto ja nosim 2 telefona sa 3 kartice od 2 razlicite mreze. Kako nisam juche uspeo sa 064 da odradim sta mi je trebalo, Vip je uskochio i pripomogao
Ljudi meni je toga stiglo na tone!!Naravno da nisam poslao tolike poruke!
A i kako ce npr.ljudi iz mts-a znati da si bas poslao tu poruku.Meni dnevno stizu desetine JUNK poruka.Ono ako ovo ne posaljes na 10 brojeva desice ti se nesto ili na tu foru.Obicne gluposti
Ajde stvarno da sastavimo nesto extra!Posaljemo na sve moguce brojeve ali da budimo sigurni da ce se prosiriti!
btw.Ko zna dal je godisnjica JAT-a?A i mozda je boodali neko uplatio 400 dinzdi
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.