Sad sam video oglas, tj reklamu.
Kaze samsung D800 duosim, i samsung s760 (valjda je ta oznaka) za 11000(Bez pdv-a) uz postpaid karticu, bel, fresh ili mix.
Krajnje zanimljivo jos dobijete ceo jul i avgust neke besplatne minute i poruke, i 12 mb protoka
Ispravka - za 11 111 din. + PDV. Dakle, u paketu se dobija Samsung D800 i dve postpaid SIM kartice a jos, na poklon, se dobija i digitalni fotoaparat Samsung S760 sa 7 megapiksela. I to nije sve. Tokom jula i avgusta, dobijaju se i 120 SMS poruka, 30 minuta razgovora u mrezi i 12 MB prenosa podataka. Ugovor se sklapa na 24 meseci.
Nije lose.
Paket sadrži mobilni telefon Samsung D880 i postpaid karticu sa mogućnošću odabira jednog od sledećih postpaid taifnih profila: BEL (100, 150, 200, 400, 1000), MIX (500, 1000) ili Fresh (500, 1000, 2000, 4000).
Ima mogucnost izbora skoro svih tarifa (onih koje se daju za telefone minimum "srednje klase"). Znaci od 590 (sa sve PDV-om), pa na gore.
Ko zna za koju je to kampanju vidiš da čovek pominje D800
No šalu na stranu obzirom da je neko pitao da li su oba sim mesta zaključana i sl i obzirom da znam ljude koji su kupili pa u drugom slotu koriste kartice drugih operatera rekao bih da nije ništa zaključano sem korisnika na dve godine
Pitao sam juce, paket kosta 13.111 sa PDVom, eto da doprinesem temi;) Ugovor se ptopisuje samo za jednu karticu, jedna se i dobija, e sad da li je jedno mesto za kart. zakljucano , ne znam, a bilo mi glupo da pitam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.