Telenor - Večeri besplatnih razgovora i poruka

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, hocu, kad mi budu placali da koristim telefon :P
Sala mala, ali naveo sam svoju idealnu tarifu (kombinacija Prenesi i kontakt +) - Spreman sam da je platim do 2500 din mesechno - Prenesi 325 + 500 MB. Ko pre napravi tarifu, njegov cu da budem verni korisnik. A verujem da bi jos jedan ogroman broj ljudi isao mojim primerom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Uh, sto sad bijem glavom o zid sto sam presao na postpaid. Ej, obavezao sam se da svakog meseca placam pretplatu od 500 din.+PDV a operater umesto mene da nagradi, on nagradjuje nekog ko nema apsolutno nikakve obaveze prema njemu.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Od 500 din? Eh...

Ne znam, mislim da je dobra fora, okrenesh ionako par telefona, ja skoro svaki dan ostvarujem besplatne pozive a mozda sam ih iskoristio 2-3 puta, ali lepo je da znash da ti je za DZ od 20-24h, mozda ti zatreba... 8)

nindza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 17:57

Post od nindza »

Aleksaboy slazem se sa tobom. Valjda je logicno da kompanije imaju postpejd korisnike jer im je to siguran priliv, no pod parolom nece ljudi vratiti broj i raskinuti ugovor, oni ciljaju na mnogo vecu grupu pripejd korisnika! U prevodu mi postpejdasi smo dobili to sto smo dobili,nema promocija,telefoni na 063 su papreno skupi, dok se na 064 pomerila granica sa 1+1 na 60+1, pa nam prosto dodje zao sto smo ispali naiva!

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Pogledao sam listing za jun... 1640 SMS poruka! Zivela promocija! To mi je rekord! :lol:

Pozive sam samo jednom iskoristio!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja sam potpisao ugovor bez obaveza tj. nisam uzeo telefon. Ako nastave ovako da me nerviraju, sigurno cu ponistiti isti i vratiti se na prepaid. Pa stvarno, mi na postpaidu ispadosmo budale. :disgust:

Odgovori