Tarifni paketi Telekom VS Telenor
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
NE.Layne_Staley napisao:ne znam da li da potpisujem ugovor sa telekomom onda na 36 meseci ...
Ali imaš ove nove tarife mix 2000 i mix 3000 pa vidi dal ti neka od njih odgovara

BTW neko je pitao za FRESH

A da evo ga mezzano:
Dakle nisi dobro razumeo (a ni miodrage ti nije pomogao pošto ni on, kao pripejd fan, verovatno nije razumeoKoliko sam razumeo FRESH tarifni paket, kod mt:s-a moze da se koristi za bilo sta (bilo razgovor, poruke ili GPRS),

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pishe na Telekomovom sajtu da je minimalni racun u pitanju, nigde ne pishe na sta ga se mora potroshiti. Onda je ovo tesko djubre od paketa.
Za sada mt:s kontaks + je za mene najpovoljniji postpaid paket, ali s obzirom da ne mogu sve da istroshim... necu da uzimam i razbacujem novce.
Za sada mt:s kontaks + je za mene najpovoljniji postpaid paket, ali s obzirom da ne mogu sve da istroshim... necu da uzimam i razbacujem novce.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
E ovako. Telefon je Nokia 2630. Cena kod MTS,telenor,vip je 1din uz tarife gde ima po 325 besplatnih minuta i poruka. Cena mesecno 1000din, na 2 godine. Sta da uzmem od ovoga???? Vip najpovoljniji, ali nema signal nikakav kazu, telenor i mts cini mi se slicni,ali prijem zna se kakav. Kod mtsa se moze proveriti stanje kod postpaid racuna,kod telenora ne znam. Sta bi vi od ovoga uzeli totalno sam zbunjen 

Ni ja nebih, a osim toga na prepaidu uz promocije mozes mnogo bolje da prodjes, a telefon vidi na ovom istom sajtu i naruci preko postexpresa, veruj da je bolje nego 2 god robije
Pratio sam forume pa znam kakve sve trume prezivljavaju postpaidovci

Pratio sam forume pa znam kakve sve trume prezivljavaju postpaidovci

Poslednja izmena od mp3mp3 u Pon, 07. Jul 2008. 04:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Slazem se sa miodrageom da se ne isplati kod nas, pod ovakvim promenljivim i nikakvim uslovima koje nude, potpisivati ugovor !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Stefan33, onda uradi ovako: predji na postpaid, ali bez uzimanja telefona, jer jedino na taj nachin mozes kad god zazelis da raskines ugovor. Ako uzmes i fon, 2 godine moras da placas, a zna se sta su u stanju da naprave. gomilu ljudi je mt:s zavrnuo sa MIX paketom kad su imali prenosenje, pa su to jednostavno ukinuli. A ugovor im daje za pravo da menjaju usluge kako pozele.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Evo, Stefan33, kako stoje stvari kod mene: Ja sam na postpaidu ali nisam uzeo telefon bas zbog toga sto operaterima nikada ne mozes da verujes. Ovo je vrlo dinamicno trziste, stvari se preko noci menjaju, i mislim da s tim treba sacekati. Tarifa mi je prenesi 150, dakle 150 min. i 150 poruka za 600 din. (PDV uracunat). Izabrao sam Telenor zbog prenosenja. Dok sam bio na prepaidu nisam toliko poruka slao i pricao kao sada, a trosio sam drasticno vise na kredit, preko 1000 din.
Sto se mog stava tice, postpaid se stvarno isplati ali nikako ne treba uzimati telefon. Barem za sada ne.
Sto se mog stava tice, postpaid se stvarno isplati ali nikako ne treba uzimati telefon. Barem za sada ne.
Ovako, prvi put cu da uzmem postpaid pa me interesuju sledece stvari. Verovatno cu uzeti mts mix500. Citao sam sta se pisali, ali nisam sve razumeo pa bih voleo da mi potvrdite ovo sto cu napisati: dakle, koliko sam razumeo za 500 din mesecno ja dobijem 150min ka 063/2 i 064/5 mrezama (nije podeljenj na 80% i 20% kao kod bel paketa) jel tako ? Onda kada potrosim tih 150 sms i 150 min svaki sledeci poziv mi se naplacuje 5,80din, a poruka 2,50 din, i onda u zavisnosti od toga koliko sam tih "dodatno naplacenih" min i poruka poslao, racun mi se uvecava, jel tako ? Jos jedna stvar, ako pricam manje od minut, jer mi odbija od besplatnih minuta onoliko sec koliko sam pricao ili se "skida" ceo minut ? Hvala unapred 
Eh, da, zaboravih.. Imam svoj 064 prepaid broj, da li je moguce da zadrzim taj isti broj kao postpaid (verovatno moze, i nadam se prelazak nije skup) ?

Eh, da, zaboravih.. Imam svoj 064 prepaid broj, da li je moguce da zadrzim taj isti broj kao postpaid (verovatno moze, i nadam se prelazak nije skup) ?

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
mcoja, idemo redom. Pretplata je 500 + pdv = 590din. Ako pricas u okviru tih 150 besplatnih minuta, svaki poziv se tarifira po sekundi, znaci nema nikakvog zaokruzivanja a kad izadjes iz pretplate onda ti zaokruzuje prvi minut a dalje se tarifira po sekundama. Dalje, tih 150 minuta i 150 poruka vaze za sve mreze, kako mobilne tako i fixne, naravno samo unutar zemlje. Da, racun ti se uvecava za sve preko tih 150 minuta i 150 poruka. I na kraju, mozes da zadrzis svoj broj, samo trazi da te prebace na post paid i to je to.