mts-bip pri javljanju na poziv kada ja zovem
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
mts-bip pri javljanju na poziv kada ja zovem
Da li neko ima odgovor, zasto kod mts-a kada nekog zovem bilo na mobilni bilo na fiksni kad se taj drugi javi meni u slusalici odjekne bip sto je jako nerpijatno za uvo, dok mi je Telenor kartica bila u telefonu (nokia n73) to mi se nije desavalo a od kad sam stavio mts karticu, to je stalna pojava koja me jako nervira, pitao sam u korisnickom servisu mts-a oni su mi rekli da je to verovatno do telefona, kao ima opcija da se to ukljuci ili iskljuci, ja to nisam nasao u telefonu, niti sam ista ukljucivao samo sam promenio karticu i sigurno je do mreze. Ima li jos neko takav problem i kako moze da se resi?
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
misternobg, mogu samo da pretpostavim da se nalazi negde u tools>settings pa tu negde procackaj. Majku mu, pa igraj se sa telefonom,neces nista pokvariti... I da, video sam sta si napisao ali mi se ucinilo da se donekle razumes u telefone pa sam zato onako sturo odgovorio, kad ono medjutim... Sve u svemu, lepo ti baci pogled i bez nekog ustrucavanja cackaj po telefonu, sve je vrlo logicno rasporedjeno, pa ces naci gde se to ukljucuje i iskljucuje. I da, gotovo 100% sam siguran da nije do mreze jer nebi ti bio prvi koji se zali na to...
P.S. Umalo da zaboravim, ovo pitanje si trebao da postavis u odeljku "Nokia", tamo gde se prica o N73...
P.S. Umalo da zaboravim, ovo pitanje si trebao da postavis u odeljku "Nokia", tamo gde se prica o N73...
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Eto vidis da je do operatera, zvao sam Mobisov servis i tamo su mi rekli da je najbolje da proverim tako sto cu da vratim Telenor karticu, ali prvo da izvadim bateriju i da je tako drzim oko 5 minuta i ako mi se ne bude to desavalo, kao sto nije nikad ranije, onda je do operatera, a ako se bude desavalo i dalje onda je verovatno do telefona pa da im odnesem da oni provere sva podesavanja, ali koliko on zna u tom telefonu ne postoji opcija da se taj bip ukljuci ili iskljuci.
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Nisam probao sa vip karticom jer ne znam nikoga ko je ima, a probao sam sa mojom Telenor karticom i nista se ne cuje, sve je normalno, i posle kad sam vrartio mts karticu kad sam zvao na fiksni lepo se culo bip a kad sam zvao na mobilni mts nije se culo, sto me dovodi do zakljucka da je to nesto u mrezi, kao sto kazes ili je u pitanju predajnik ili slab prijem mreze uglavnom nije do telefona kao sto mi je u Mobis servisu i rekao covek.
cale sigurno nije do opcija kad u n73 i nema opcija da se taj bip iskljuci ili ukljuci kao sto nema ni brojac poslatih sms-a a na mnogo slabijim telefonima ima.
cale sigurno nije do opcija kad u n73 i nema opcija da se taj bip iskljuci ili ukljuci kao sto nema ni brojac poslatih sms-a a na mnogo slabijim telefonima ima.
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07