gargamel4, pa oni u sustini mogu jer su ipak oni vlasnici nasih brojeva i sim kartica,mi smo samo korisnici,pa kome se svidja neka koristi,kome ne neka ostavi...prosta racunica uzmi ili ostavi!!!
A jos ako potpises ugovor,ajoooj tek si ga onda naj.bo,tarifa + 100 din mesecno za 3G (naravno ako uzmes 3G telefon i opet naravno bez pdv-a...)...ma 1000 cuda....koristim 064 post paid varijantu vec 3 god i jos nisam uzeo nijedan telefon....neka FALA!!!
Promena MTS postpaid paketa -citaj kako da te deru sto manje
Pa i MIX i PRENESI i VIPova pospaid ponuda spadaju u najpovoljnije pakete jer ne prave razliku koja se mreža zove, a da li eventualno neki dinar štediš kod nekog od operatera vidi sam na sajtu, ali razlike su minimalne.
loki13, to što kažeš bi bilo u redu kada se ne bi zvalo "paket", nego "promotivni paket". Pisao je neko prošle godine i pominjao onaj neki mladalački paket u Hrvatskoj (zaboravih kako se zove), ili pripejd promocije kod sva tri operatera. Ali ovo je menjanje uslova ugovora. Doduše čini mi se da sam ono ishitreno napisao i da su se oni nekom klauzulom ugovora ogradili od tih promena paketa i rekli da ne snose nikakve posledice ako nešto promene i ne obaveste te. A mi ako hoćemo broj, moramo to da potpišemo. Iako ja i dalje mislim da manje para plaćam minut od miodragea, u ovom segmentu je u pravu. On je unapred platio za minute ili poruke i to barem ne može niko da mu oduzme, a on čovek prati promocije i skuplja sve besplatno što se može skupiti i prolazi bolje od 99% pripejd (manje obaveštenih) korisnika.
loki13, to što kažeš bi bilo u redu kada se ne bi zvalo "paket", nego "promotivni paket". Pisao je neko prošle godine i pominjao onaj neki mladalački paket u Hrvatskoj (zaboravih kako se zove), ili pripejd promocije kod sva tri operatera. Ali ovo je menjanje uslova ugovora. Doduše čini mi se da sam ono ishitreno napisao i da su se oni nekom klauzulom ugovora ogradili od tih promena paketa i rekli da ne snose nikakve posledice ako nešto promene i ne obaveste te. A mi ako hoćemo broj, moramo to da potpišemo. Iako ja i dalje mislim da manje para plaćam minut od miodragea, u ovom segmentu je u pravu. On je unapred platio za minute ili poruke i to barem ne može niko da mu oduzme, a on čovek prati promocije i skuplja sve besplatno što se može skupiti i prolazi bolje od 99% pripejd (manje obaveštenih) korisnika.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, tacno je druze da manje placas minute, i ti kao i skoro svi korisnici ovoga foruma isto pratite sve promocije... ali matematika je vrlo jasna i egzaktna nauka. Naravno da je prepaid sada manje povoljan od postpaida, ali dobro si rekao da sam ja prosao i vishe nego odlicno. Mada me sad brine, bez promocije vec 6 meseci... (ove 1200 minuta i poruka ne racunam - meni jako nepovoljno)... Samo cu da kazem da sam za placenih 8000 din mt:s-u tokom proslogodisnje promocije dobio nekih 2000 poruka, i oko 20000 dinara kredita (placenog i dobijenog).
Ponovo sam dosao u fazu kada razmisljam o postpaidu, ali mi ovi sadasnji paketi kao sto sam u vishe navrata napisao ne odgovaraju.
Interesantna je vest koju sam procitao u Blicu od pre koji dan, da se nesto desava u RATEL-u i da zele da registruju sve mobilne kartice (kao radi bezbednosti), a da je to conditio sine qua non (uslov bez koga se ne moze) za ono sto svi zeljno cekamo - prenosenje broja iz jedne u drugu mrezu.
Ponovo sam dosao u fazu kada razmisljam o postpaidu, ali mi ovi sadasnji paketi kao sto sam u vishe navrata napisao ne odgovaraju.
Interesantna je vest koju sam procitao u Blicu od pre koji dan, da se nesto desava u RATEL-u i da zele da registruju sve mobilne kartice (kao radi bezbednosti), a da je to conditio sine qua non (uslov bez koga se ne moze) za ono sto svi zeljno cekamo - prenosenje broja iz jedne u drugu mrezu.
Poslednja izmena od miodrage u Ned, 17. Avg 2008. 04:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Pa u ugovoru o tarifama i cenama piše jedino i samo to da operater ima pravo da ih promeni i da o tome naknadno obavesti korisnika koji, ako mu se to na svidi ima pravo da raskine ugovor (uz plaćanje mesečnih pretplata ukoliko ima ugovornu obavezu - tj kupio telefon) dakle ako bi im neko ukinuo tu slobodu to bi bilo menjanje uslova ugovoragargamel4 napisao:... Ali ovo je menjanje uslova ugovora. ....

MNP neće promeniti ništa kao što nije ni uvođenje trećeg operatera.....ovo je zemlja SRB

E hej pa ovo je jos uvek aktivno. Kako sam ja zapoceo ovu temu, odgovor na moje pitanje ako nekog bude interesovalo je da se ne moze preci sa MIX na MYBEL, znaci sta ti je tu ti je. Ali sve u svemu, uopste se nisam pokajao sa postpaidom, jel je definitivno u dugorocnom periodu (kad izostavis promocije u pripaidu, pa mozda cak i sa promocijama) povoljniji. Malo pazis na potrosnju, imas i brojace na mob i tako, mada racun mi bude i manji nego sto bi trebalo, bar mi se tako cini ponekad, mora da ja tu nesto slabo proracunam
. I sad kad imam ovaj prepaid on mi je zvanicni broj i svi me na njega mogu dobiti, a kako koja promocija u pripaidu od bilo kog operatera uleti, ja kupim broj i uzivam, a posle sutnem karticu i cekam novu promociju. Naravno, moram stalno pratiti ovaj sajt i na tel da bih ukebao promociju. Npr ova promocija MTS za besplatnih 20 sati razgovora posle 20 casova je baja, pricam vec mesec dana ko lud, cak i sa Crnom Gorom na 064,065 brojeve, da nije bilo te promocije letovanje bi me duplo kostalo verujem 

Evo jedan primer kako sam se "zeznuo":
Odlucim da predjem na Fresh1000 paket racunajuci, kako su mi prvi put rekli operateri, da se tarifni dodatak uracunava u inicijalnih 1000 dinara i da se trosi odmah.
Naravno, prebacim se ja na Fresh1000 i odlucim jos jednom da to proverim - i sada je potpuno obrnuta stvar. Tarifni dodatak ne ulazi u prvih 1000 dinara, naplacuje se preko. A ti minuti iz dodatka se trose tek kada se potrosi 1000 dinara..
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na reÄ
Odlucim da predjem na Fresh1000 paket racunajuci, kako su mi prvi put rekli operateri, da se tarifni dodatak uracunava u inicijalnih 1000 dinara i da se trosi odmah.
Naravno, prebacim se ja na Fresh1000 i odlucim jos jednom da to proverim - i sada je potpuno obrnuta stvar. Tarifni dodatak ne ulazi u prvih 1000 dinara, naplacuje se preko. A ti minuti iz dodatka se trose tek kada se potrosi 1000 dinara..
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na reÄ
Poslednja izmena od AquaZX u Čet, 28. Avg 2008. 16:39, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ummmm kada su upitanju Fresh paketi bili su obavešteni na vreme .....ali pogrešno
dobra tri meseca su oni davali takve informacije da bi tek tada dobili pravu stvar tj da u Fresh min. iznos ulaze samo poruke i pozivi (pa je i tu trebalo jedno dva meseca da im kažu da su uključeni i međunarodni pozivi i poruke
)