065 / 066 mt:s
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To je onda jos jedna dobra strana kojom se opet moze ustedeti.Jedino je taj mix paket bez veze jer nema mb.Da li mogu mesecno da se uzme npr vise tih paketa za pozivanje ili samo 1?Ako moze da se uzme vise paketa za pozivanje po ceni od 150din za 60min onda se moze imati ukupno 360min za pozive
Note IV N9100 dual
Ovaj 066 paket je ustvari kombinacija prepaida i postpaida, s tim sto je od obe vrste uzeto ono najbolje. Od prepaida je uzeta kontrola troskova i mogucnost dopune, a od postpejda tarifni dodaci i besplatni saobracaj ukljucen u pretplatu. Sve u svemu, napravljen je paket koji bi trebalo da odgovara najvecem delu populacije.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
A da li si dobio i koliko minuta SMS MMS i MB ti je ostaloAquaZX napisao: Meni rekose da za 066 Postpaid Premium vazi stara provera, sa kasnjem. Medjutim, kada se otkuca *100# dobije se stanje 1000din.

I koju si tarifu izabrao? PREMIUM 1000 pretpostavljam, pa bi trebalo da imaš od svega po 250....
Da nisi slučajno pomešao kvazi postpejd i premijum

066 postoji u tri varijante:
066 Probaj me - pripejd
066 Sa kontrolom troškova - kvazi postpejd
066 Premium - klasičan postpejd sa dve tarife i mogućnošću izbora broja po ceni koja zavisi od "lepote" istoga
Koliko si platio broj

Chicha, kilogrami pitanja pa da odgovorim 
*100# ispisuje 1000din bez promene iako trosim danas
*797# ispisuje da servis ne radi sto je standard za ovaj deo meseca
Cini mi se da je ipak *797# ono sto ce funkcionisati na ovoj Premijum tarifi.
Sto se tice cene broja, imao sam neke favorite ali se ispostavilo da je moj najveci favorit spadao u 4tu najjeftiniju grupu pa sam izabrani broj platio 1din a mislio sam da ce biti makar u drugoj (koju nikad ne bih platio)
Recimo da 4toj spadaju brojevi 066/xyz-QQQ, tri cifre identicne.
A recimo broj 066/26-26-26 spada u prvu grupu.
Inace, ne postoji generalno pravilo koje operater izdeklamuje usmeno vec svaki broj mora da se provuce kroz softver.
BTW, jos uvek ne rade poruke koje su poslate sa 061 mreze kao i pozivi, VIP nije dobio nikakav dopis o 066 numeraciji od MTSa tako da ne mogu da odrade to... MTS rules

*100# ispisuje 1000din bez promene iako trosim danas
*797# ispisuje da servis ne radi sto je standard za ovaj deo meseca

Cini mi se da je ipak *797# ono sto ce funkcionisati na ovoj Premijum tarifi.
Sto se tice cene broja, imao sam neke favorite ali se ispostavilo da je moj najveci favorit spadao u 4tu najjeftiniju grupu pa sam izabrani broj platio 1din a mislio sam da ce biti makar u drugoj (koju nikad ne bih platio)

Recimo da 4toj spadaju brojevi 066/xyz-QQQ, tri cifre identicne.
A recimo broj 066/26-26-26 spada u prvu grupu.
Inace, ne postoji generalno pravilo koje operater izdeklamuje usmeno vec svaki broj mora da se provuce kroz softver.
BTW, jos uvek ne rade poruke koje su poslate sa 061 mreze kao i pozivi, VIP nije dobio nikakav dopis o 066 numeraciji od MTSa tako da ne mogu da odrade to... MTS rules

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Mmmm da meni ovo zvuči više kao Vip rules ali nema veze....AquaZX napisao: BTW, jos uvek ne rade poruke koje su poslate sa 061 mreze kao i pozivi, VIP nije dobio nikakav dopis o 066 numeraciji od MTSa tako da ne mogu da odrade to... MTS rules
Što se provere stanja tiče sasvim je očigledno da će morati malo da istrebe bubice no to je normalna stvar.....
Inače 066 nema F&F brojeve, omiljeni broj je tarifni dodatak....
Đavolji 066 je koliko primećujem da ima jako čudne tarife, bez dodataka i F&F nažalost. Samo mogu da kažem da kada bi se birao broj ( kao na 069 ) bilo bi OK
Samo znam da ću da kupim karticu i da je iskoristim maksimalno zato što imam foru za 3g i posle neka ide u PM
Kakav BRE postpaid, karticu ću da čuvam za uspomenu
I ako može neko na mt:s forumu da pita da li može da se 066 kartica koristi u modem koji radi sa sim karticom jer mislim da je lakše iskoristiti tih 100 MB na taj način
Samo znam da ću da kupim karticu i da je iskoristim maksimalno zato što imam foru za 3g i posle neka ide u PM

Kakav BRE postpaid, karticu ću da čuvam za uspomenu

I ako može neko na mt:s forumu da pita da li može da se 066 kartica koristi u modem koji radi sa sim karticom jer mislim da je lakše iskoristiti tih 100 MB na taj način
Nokia Lumia 630
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
I ti koji se "regularno" kupuju, osim ako se kupuju od ovlašćenih uvoznika, su kodirani i dekodirani (skidani sa raznih mreža) i često se ne dobije sve što se dobija u originalnom pakovanju (obično se daju lošije slušalice, manja memorijska kartica...). A nije pravilo da se dobije kodirani telefon. Ja sam do sada naručivao 2 puta preko mt:s-a i ni jedan telefon nije bio kodiran.
mislim ali ispravite me ako gresim da telekom kodira samo skuplje aparate i ono sto im je na promociji uz odredjene pogodnosti primer je onaj samsung C160 jer uzeo sam ga mami ima logo mts i mozes samo da ga koristis na mts znam da je i nokia 1112 bila isto kodirana kao i motorola
ali pazi ovako taj samsung je bio full upakovan i sve je stvarno na broju medjutim mislim da su softverski malo njakali jer neke fukcije taj telefon nema recimo nijedne igrice ,aplikacije ,ima samo neku temu sa nekim sto vozi skije i sat kad je na stenbaj fali a znamo da to ima svaki samsung bar je imao pre par godina x100 .
svo troje urade telefon sa srpskim menijem ,kodiraju ga,i izmene softver tacnije izbrisu neke aplikacije koje se dobijaju u originalu a za mem kartice to je odavno postala klasika ili je uopce nema ili je manja tesko da ces da dobijes bas od 2gb ,jedino sto nediraju N95 8GB
ali pazi ovako taj samsung je bio full upakovan i sve je stvarno na broju medjutim mislim da su softverski malo njakali jer neke fukcije taj telefon nema recimo nijedne igrice ,aplikacije ,ima samo neku temu sa nekim sto vozi skije i sat kad je na stenbaj fali a znamo da to ima svaki samsung bar je imao pre par godina x100 .
svo troje urade telefon sa srpskim menijem ,kodiraju ga,i izmene softver tacnije izbrisu neke aplikacije koje se dobijaju u originalu a za mem kartice to je odavno postala klasika ili je uopce nema ili je manja tesko da ces da dobijes bas od 2gb ,jedino sto nediraju N95 8GB