065 / 066 mt:s
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Konačno imam sve informacije, iz skoro, prve ruke! Moći će TD na 066 sa kontrolom troškova čim srede billing. Laž je da ima korisnika kojima je to aktivno. Aktiviraće se kao za post-paid, ali će biti i kontrole potrošenog dodatka - najpre preko operatera, a kasnije verovatno USSD kodom.
Očekuje se veoma uskoro. ("Uskoro" je kod naših operatera čudan pojam.)
Očekuje se veoma uskoro. ("Uskoro" je kod naših operatera čudan pojam.)
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Kod mene: "Ovaj servis Vam nije dostupan"
Zvao sam i operateri su se cudom cudili kako to. Inace, da naglasim kako meni prepaid (?!) *100# funkcionise i vraca neki iznos u dinarima. Kada sam im to spomenuo, sablaznili su se i odmah pisali reklamaciju uz neka silna izvinjenja.
Rekose da je moj broj "malo prepaid, malo postpaid"
Zvao sam i operateri su se cudom cudili kako to. Inace, da naglasim kako meni prepaid (?!) *100# funkcionise i vraca neki iznos u dinarima. Kada sam im to spomenuo, sablaznili su se i odmah pisali reklamaciju uz neka silna izvinjenja.
Rekose da je moj broj "malo prepaid, malo postpaid"

Poslednja izmena od AquaZX u Čet, 09. Okt 2008. 16:23, izmenjeno 1 put ukupno.

Da se razumemo,
telekom nista ne "mulja" u vezi 066, ne radi "iza ledja" vec je stvar jednostavna:
sama kompanija(Telekom Srbija) je prepuna losih strucnjaka gde svo ovo vreme "rade veze" i kvalitetni ljudi ne dolaze do izrazaja vec odlaze u VIP, Telenor ili van Srbije..
Negativna selekcija.
Dakle, problem je neprofesionalnost i nestrucnost (u ovom slucaju).
p.s.(racunam da ce sve doci na svoje oko novembra sto znaci puna 2 meseca od pocetka kampanje!?
)
telekom nista ne "mulja" u vezi 066, ne radi "iza ledja" vec je stvar jednostavna:
sama kompanija(Telekom Srbija) je prepuna losih strucnjaka gde svo ovo vreme "rade veze" i kvalitetni ljudi ne dolaze do izrazaja vec odlaze u VIP, Telenor ili van Srbije..
Negativna selekcija.
Dakle, problem je neprofesionalnost i nestrucnost (u ovom slucaju).
p.s.(racunam da ce sve doci na svoje oko novembra sto znaci puna 2 meseca od pocetka kampanje!?

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13