Telenor - Prepaid dopuna 333

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Telenor - Prepaid dopuna 333

Post od evolution »

Slika

Dopunite Vaš prepaid račun sa tačno 333 dinara i uz dopunu dobićete 7 dana besplatnih razgovora u Telenor mreži, odnosno do 1000 minuta razgovora sa drugim Telenorovim korisnicima.

Za vreme trajanja promocije Vaš račun možete dopuniti sa 333 dinara neograničen broj puta. 7 dana besplatnih razgovora uvek će se računati od trenutka poslednje dopune sa 333 dinara. Požurite i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu. Promocija traje do 9. novembra.

Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6150
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ne možemo dopuniti neograničen broj puta nego 2 puta ako traje do 9. novembra. :disgust:

Uvijek igrate na kvarno, pa makar malo.

EDIT: Predpostavljam da derete neku uspostavu za svaki slučaj?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Re: Telenor - Prepaid dopuna 333

Post od sigi »

glupost pod 1
" u Telenor mreži, odnosno do 1000 minuta razgovora sa drugim Telenorovim korisnicima."

bezobrazluk :
Prenošenje besplatnih neiskorišćenih minuta i SMS-ova nakon isteka 7 dana od poslednje dopune sa 333 dinara nije moguće. Ukoliko nije isteklo 7 dana od dana dopune sa 333 dinara, a korisnik izvrši novu dopunu sa 333 dinara, neiskorišćeni besplatni minuti iz prethodne dopune se poništavaju i 7 dana besplatnog razgovora se računa od trenutka poslednje dopune.

navlakusa :
Besplatni treći minut razgovora, koji je konstantna promocija u okviru „Tako lako“ i Olimpijskog prepaid tarifnog paketa, neće se primenjivati u okviru ove promocije, što znači da se svaki treći minut razgovora uračunava u 1.000 besplatnih minuta dobijenih promocijom. Dakle, ako korisnik potroši 3 minuta besplatnog razgovora, sva 3 minuta će mu biti skinuta sa korisničkog računa.

djusko koliko je ukljucenje, prvi minut , kako se tarifira kad je iskljucen taj vasi broncani minut :lol: ,koliko je poruka to vam kao i obicno nepise jer i zasto bi mora ju se naostriti makaze :lol:
opet mutite

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

djuice@rs: Jedno vrlo prosto pitanje: kada ce biti omogucena dopuna kredita inostranim platnim karticama (preko eShopa)?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Jel mora tačno 333 dindži ili može više pa da prebacim kre drugom ( npr dopunim 340 din ) pa drugom pošaljem 333 ili mora baš baš 333 dinara :shock:
Nokia Lumia 630

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

piše tačno 333 :lol: dođeš na trafiku i bakica kaže: jel ti to mene zajebavaš? samo okrugle iznose dopunjavamo!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

snebivljiva azdaja, trenutno nemam na raspolaganju takvu informaciju.

Daddy Yankee, sigi, Racun je potrebno dopuniti sa tacno 333 dinara. Nakon toga, kredit (333 dinara) mozete trositi na sve usluge na koje ste navikli s' tim, sto ce svi Vasi razgovori u Telenor mrezi biti besplatni do ispunjenja kvote (1000 minuta razgovora), odnosno isteka 7-og dana. Uspostava veze u slucaju besplatnog saobracaja se ne naplacuje. Cene i nacini tarifiranja svih ostalih usluga su nepromenjeni.

Pojednostavljeno, svakome ko odluci da svoj racun dopuni sa 333 dinara, Telenor poklanja 1000 minuta razgovora u svojoj mrezi koje mogu potrositi u narednih sedam dana.
:wink:
Poslednja izmena od evolution u Uto, 21. Okt 2008. 01:10, izmenjeno 3 puta ukupno.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

da li naplaćujete uspostavu poziva i koliko :disgust:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Daddy Yankee, pa odgovorio je, NE NEPLACUJE SE u okviru besplanog saubracaja, tj. dok imas tih 1000 minuta.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

sorry, nisam vidio :smutny:

btw: akcija je mnogo dobra, samo mi je žao što nemam nikoga na telenoru s kim bih mogao toliko da pričam, ali nije isključeno da podjelim par kartica te zovem iste 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

djuice@rs, da li se minuti odnose i na 069 brojeve, ili samo 063? :unsure:
Nokia C6

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa na sve naravno, kakvo je to pitanje. 062, 063, 069 :ohmy:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Daddy Yankee, znam da uvek ima iznenađenja, pa bih da se informišem :D
Nokia C6

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa znam, ali ovde ne mogu ništa, lijepo piše telenor mreža a ne određen pozivni broj 8)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Daddy Yankee napisao:piše tačno 333 :lol: dođeš na trafiku i bakica kaže: jel ti to mene zajebavaš? samo okrugle iznose dopunjavamo!
To ce tako i biti dok mi neubedimo bakutu ili vec ko radi da je to akcija da je stvarno tako u tome ce akcija i proci tako da prvo bi trebalo da obaveste sve zaposlene bakute u trafikama :lol: :lol: :lol:
djusi oet neodgovaras kokretno na pitanja koliko je minut sa uspostavom kad se ispucaju te besplatne minute ? ,SMS koliko je? napisi lep ceo cenovnik nemoj da tu mutite po obicaju .
Ja cisto sumljam da neko moze da potrosi ovih 1000 minuta jer jedvo se potrosi mix 1000 ili vip 325 za celih 30 dana pogotovu neko kome su u imeniku telenorci manjina :D :lol:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Daj nam vinsku kartu :lol:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

sigi, SVE TI PISE IZNAD. Cene sms-a zavisi od paketa. U okviru besplatnih minuta nema uspostave.
Zamerka na promociju: Prepaid korisnici uglavnom trose mesecno manje od 350 din. A i dopuniti 333din za 7 dana razgovora je za prepaid prilicno mnogo. Retko ko ce iskoristiti. Kao i svaku ogranicavajucu promociju telenora.Bolje da je bilo u fazonu platis 333din i pricas za DZ mesec dana a 333din ti se skida sa racuna.

milanpavke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 08:47

Post od milanpavke »

Pa nije tih 333 dinara za 7 dana, vec mozes ih koristiti i narednih 7 meseci (tj 11), ukoliko ti ne treba vise.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nebitno, u svakom slučaju ovo je extra jer za male pare, pričam po ceo dan, to je ludo, stvarno.
Dopuniću kredit za 333 dinara i voila... hahaha :D
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Ja cu samo da ponovim da mi koji imao mts mix 1000 koji podrazumeva 5 h razgovora i 325 poruka ili na vip 325 nemozemo stici potrositi nekada sve .
Zato je ova ko i svaka telenorova akcija nema ekonomsku racunicu jer sve sto ima ogranicenje prema samo jednoj opciji suzava grupu i potecijalne interesente prema datoj povoljnosti samim tim prihodi su manji od onih koji bi bili kad bi se ista stvar otvorila prema svima :wink:
Evo i jednog primera od jutros ,ja sam uzeo i uplatio 333 dinara sestri dugogodisnjem korisniku telenora i mom vecnom problemu koga pokusavam da odvucem na sve nacine od telenora :( ,da je opcija ove promocije otvorenost prema svim mrezama i da akcija nema ogranicenje na svega sedam dana sto je nemoguce ispuniti samo zovuci telenor brojeve kojih imam mozda svega 20 od oko 350 ukupno .
Znaci oni su mogli jutros od samo mene zaraditi 866 dinara znaci sestra kao stari korisnik bila bi u promociji to je 333 ja bi im bio novi korisnik uzeo bi broj to je 200 i sebi odma uplatio 333 dinara ,znaci da su malo pametniji imali bi duplu koristi imali bi uplatu na redovnog korisnika usluga i mene kao novog korisnika i jos i od mene na moj broj, iduce nedelje bi to bilo vec 666 dinara i imali bi novog korisnika ( mislim ovo je samo nocna mora od zamisli posto ja nebi nikada presao na telenor da mi daju 3333 minuta razgovora za 33 dinara )
:P mts i vip idealna kombinacija za svega 1350 dinara mesecno :wink:

Odgovori