066?vredi li?
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
066?vredi li?
Vec dugo sam korisik mts-a,prepaid-tipi tarifa(malo povise kuckam porukice).Pa se razmisljam da predjem na postpaid pa mi je ovo bilo zanimljivo "racun uvek 500,a kredit uvek 1000!"Ali mi nesto tu smrdi
Pa ako ima nekog da je upoznat sa ovim novim brojem,kako,sta?Kolika je cena sms-a,poziva.....Ili jos bolje neki korisnik da mi da svoje misljenje!Pozdrav!I hvala unapred!

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Pa upravu ste,uopste nije to za mene!Uopste mi se ne isplati!I plus u mom gradu(Knjazevac)3G ni ne radi
Znaci tih 100min video poziva propadose odmah!Da dobijem 1500 din za trosak bilo bi mi odprilike isto jer mi je sms sada 1 din,ali ovako....Hvala ljudi na odgovorima!!!ostajem tu gde sam
Pozdrav!

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
Meni se ovaj 066 itekako isplati , ali kao neki tercijalni broj koji nije nikad ukljucen.
naime 066 koristim iskljucivo za predaju oglasa po raznim novina i to mi izadje duplo jeftinije. Jedino je za to dobar ovaj 066 i za nista vise.
Mislim da kada bi omogucili tarifne dodatke, ili makar da se moze potpisati ugovor i dobiti neki tel za dz da bi bilo mnogo vise pacijenata za ovako nesto.
Ovako i budala vidi da je jeftiniji obican prepaid nego 066 i TACKA!
naime 066 koristim iskljucivo za predaju oglasa po raznim novina i to mi izadje duplo jeftinije. Jedino je za to dobar ovaj 066 i za nista vise.
Mislim da kada bi omogucili tarifne dodatke, ili makar da se moze potpisati ugovor i dobiti neki tel za dz da bi bilo mnogo vise pacijenata za ovako nesto.
Ovako i budala vidi da je jeftiniji obican prepaid nego 066 i TACKA!
- tehno maniac
- Mobil manijak
da li neko moze da mi da tacnu informaciju:
U korisnickom centru kazu da na APN gprswap odn. gprsinternet ne mogu da se ostvare HSDPA brzine tj. 1.8Mb/s.
Citao sam i trudio se da provalim o cemu je rec ali ima mnogo kontraverznih informacija a nigde nema na gomili sta moze a sta ne - u detalje.
Koliko sam mogao da shvatim 1.8Mb/s je jedino kod mts-a rezervisano za 3gmondo tzv portal gde mogu da se gledaju besplatni TV sadrzaji (nikad koristio)
Ima li neko konkretno iskustvo - cisto me zanima jer sam zainteresovan za ovu ponudu kao i vecina iz internet razloga jedino - al ako su zakinuli na brzini a reklamiraju kao 3g internet onda su bacene pare ....
U korisnickom centru kazu da na APN gprswap odn. gprsinternet ne mogu da se ostvare HSDPA brzine tj. 1.8Mb/s.
Citao sam i trudio se da provalim o cemu je rec ali ima mnogo kontraverznih informacija a nigde nema na gomili sta moze a sta ne - u detalje.
Koliko sam mogao da shvatim 1.8Mb/s je jedino kod mts-a rezervisano za 3gmondo tzv portal gde mogu da se gledaju besplatni TV sadrzaji (nikad koristio)
Ima li neko konkretno iskustvo - cisto me zanima jer sam zainteresovan za ovu ponudu kao i vecina iz internet razloga jedino - al ako su zakinuli na brzini a reklamiraju kao 3g internet onda su bacene pare ....