Postpaid + Samsung Omnia

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
CiraEcchi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 05:14

Postpaid + Samsung Omnia

Post od CiraEcchi »

Nudi li neki od domacih operatera Samsung Omniu uz neki postpaid paket 8GB ili 16GB sve jedno?

Ovako mi je mnogo da dam od jednm 500-600e a posto na rate nema nigde a kredit ne mogu da uzmem ovo mi je jedino resenje :(

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Imaš razne TouchScreen-ove u VIP-u, a ako ti je zapelo za nešto novo, možda će ti Innov8 biti OK?

http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
Samsung Omnia HD 8GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

CiraEcchi, imas omniu preko mts-ovih partnera (konkretno romaing) uz mix2000 kosta nekih 16k din....
D500&E71

CiraEcchi
Novajlija
Novajlija

Post od CiraEcchi »

loki13 napisao:CiraEcchi, imas omniu preko mts-ovih partnera
to vazi i za fizichka lica ili samo firme posto sam zvao partnera(Tehno Code) u NS i kazu da vazi samo za firme ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

CiraEcchi, koliko ja znam vazi za sva fizicka lica,to je trenutno deo standardne ponude mts-a i partnera..pa tako imas n82 uz mix 1000 za 13 hiljada,w890 za 10 hiljada itd.....
D500&E71

CiraEcchi
Novajlija
Novajlija

Post od CiraEcchi »

Zvao Roaming(BG), partnere u NS i MTS i niko nema Omniu uz neki od paketa :(

Ako neko tachno zna gde ima omnia uz neki paket neka mi poshalje br tel te firme na ciraecchi@gmail.com

CiraEcchi
Novajlija
Novajlija

Post od CiraEcchi »

Nasho sam napokon u Tehnmarktetu na akciji ima Omnia 18,600din uz mts pakete Bel, Mix i Fresh

Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

to je odlicna ponuda... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Akki, jeste odlicna ponuda ali ne za obicne smrtnike s obzirom da je u pitanju npr. Mix2000 paket koji je jos i najpovoljniji od ova tri ponudjena... Tolika pretplata pa jos na 2 godine... Malo li je :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa mnogo bi bilo da ga daju uz mix 1000 i tu cenu...

evo poredjenja sa vodafonom...

kod nas 2400 to je nešto manje od 25 funti al aj da zaokružimo...

za te pare dobiješ ugovor na 18 meseci što je povoljnije ali te telefon izadje 29,926.55 i dobiješ 200 minuta i neograničene poruke... dok kod nas dobiješ 700 minuta i 700 poruka... šta je povoljnije? :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Uz razliku u mesecnim primanjima... njihovo definitivno :)
Nego, nisam na to ciljao vec na ono drugo a to je koliko je zaista isplativo uzeti ovakvo nesto sa ovolikom pretplatom uz obavezu na 2 godine ( pretpostavljam )?! Ok, jeste zanimljivo ljudima koji rade ali koliko sam skontao, velika vecina na ovom forumu, sto je naravno i ciljna grupa, mislim na one koji koriste ovaj i ovakve telefone, ipak nije u radnom odnosu i nema kontinuirana primanja osim dzeparca koji dobiju od roditelja tako da im je definitivno pretplata prevelika
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 06. Jan 2009. 23:01, izmenjeno 1 put ukupno.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Azimuth, to je odlicna ponuda za ljude koji koriste te pakete, odnosno za ljude kojima je telefon jako potreban i koji dosta pricaju, te koriste neke od tih paketa dugi niz godina! :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Da, ali misliš da mts dobija jeftinije te telefone od vodafona? :D jednostavno moja poenta je bila da cene telefona neće ići mnogo na dole jer su i sada ok za većinu telefona... što sam jasno dokazao prostim poredjenjem... :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nece cene telefona u prodavnicama ici drasticno dole ali uz te pakete bi moge da idu. Ili paket ili sam aparat, to je vec do onih organa unutar provajdera koji se bave pitanjima dobiti al dobro de, pobegosmo od teme

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Ne naravno trebalo bi da ga daju uz mix 250 ...... za 1 dinar ....... na 3 meseca....i mogućnost povratka na pripejd po isteku ugovorne obaveze .... uz bonus kredit u tržišnoj vrednosti telefona na dan sklapanja ugovora
:lol:

Odgovori