Ovako mi je mnogo da dam od jednm 500-600e a posto na rate nema nigde a kredit ne mogu da uzmem ovo mi je jedino resenje
Postpaid + Samsung Omnia
Postpaid + Samsung Omnia
Nudi li neki od domacih operatera Samsung Omniu uz neki postpaid paket 8GB ili 16GB sve jedno?
Ovako mi je mnogo da dam od jednm 500-600e a posto na rate nema nigde a kredit ne mogu da uzmem ovo mi je jedino resenje
Imaš razne TouchScreen-ove u VIP-u, a ako ti je zapelo za nešto novo, možda će ti Innov8 biti OK?
http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
Samsung Omnia HD 8GB
Zvao Roaming(BG), partnere u NS i MTS i niko nema Omniu uz neki od paketa
Ako neko tachno zna gde ima omnia uz neki paket neka mi poshalje br tel te firme na ciraecchi@gmail.com
Ako neko tachno zna gde ima omnia uz neki paket neka mi poshalje br tel te firme na ciraecchi@gmail.com
Pa mnogo bi bilo da ga daju uz mix 1000 i tu cenu...
evo poredjenja sa vodafonom...
kod nas 2400 to je nešto manje od 25 funti al aj da zaokružimo...
za te pare dobiješ ugovor na 18 meseci što je povoljnije ali te telefon izadje 29,926.55 i dobiješ 200 minuta i neograničene poruke... dok kod nas dobiješ 700 minuta i 700 poruka... šta je povoljnije?
evo poredjenja sa vodafonom...
kod nas 2400 to je nešto manje od 25 funti al aj da zaokružimo...
za te pare dobiješ ugovor na 18 meseci što je povoljnije ali te telefon izadje 29,926.55 i dobiješ 200 minuta i neograničene poruke... dok kod nas dobiješ 700 minuta i 700 poruka... šta je povoljnije?
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Uz razliku u mesecnim primanjima... njihovo definitivno 
Nego, nisam na to ciljao vec na ono drugo a to je koliko je zaista isplativo uzeti ovakvo nesto sa ovolikom pretplatom uz obavezu na 2 godine ( pretpostavljam )?! Ok, jeste zanimljivo ljudima koji rade ali koliko sam skontao, velika vecina na ovom forumu, sto je naravno i ciljna grupa, mislim na one koji koriste ovaj i ovakve telefone, ipak nije u radnom odnosu i nema kontinuirana primanja osim dzeparca koji dobiju od roditelja tako da im je definitivno pretplata prevelika
Nego, nisam na to ciljao vec na ono drugo a to je koliko je zaista isplativo uzeti ovakvo nesto sa ovolikom pretplatom uz obavezu na 2 godine ( pretpostavljam )?! Ok, jeste zanimljivo ljudima koji rade ali koliko sam skontao, velika vecina na ovom forumu, sto je naravno i ciljna grupa, mislim na one koji koriste ovaj i ovakve telefone, ipak nije u radnom odnosu i nema kontinuirana primanja osim dzeparca koji dobiju od roditelja tako da im je definitivno pretplata prevelika
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 06. Jan 2009. 23:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35