MTS novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
mezzano, Daddy Yankee, na karticama starijim od X godina se ne može menjati logo operatera. Dok neke podržavaju promene - novije. Samo ne znam koliko je X...
Uglavnom moja Telenor kartica imala oko 2 godine kada se mobtelu promenilo ime i promenilo se i na mojoj kartici...
Očekujem na svojoj mts
da bude nešto novo jer ima 5 meseci, novajlija... 
Uglavnom moja Telenor kartica imala oko 2 godine kada se mobtelu promenilo ime i promenilo se i na mojoj kartici...
Očekujem na svojoj mts

- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
sigi napisao:znaci vipovci ce biti snorkijevci jer su u vodofonu a leleokmci ce biti mobifonci samo kako da zovemo telenorce
Posto telenor ima najlosije a najskuplje usluge, a i naplacuju svojim korisnicima ono sto je svuda u svetu besplatno tipa. teh. podrska... njihovim korisnicima jedino pristaje ime ovcenorci

Ajde da skratimo ovu muku od diskusije - Telekom ce se zvati onako kako se zove operater/strateski partner koji ga bude privatizovao, onda kad se bude privatizovao, sto ce biti vrlo uskoro. Drugim recima, moze Telekom da se samonazove kako oce, onog momenta kad ga R Srbija bude prodala, zvace se kako mu se bude zvao kupac 

MB maneken napisao:
Posto telenor ima najlosije a najskuplje usluge
Kao korisnik MTSa bio bih presrecan da mogu da pogledam listing na netu, da mogu da proverim realno stanje a ne da me drze u neznanju.
Takodje voleo bih da do 5og u mesecu znam iznos mog racuna, a takodje voleo bih da kompanija izdaje saopstenja iza kojih stoji a ne saopsti cas jedno pa onda nesto sasvim suprotno.
Pa onda greske u listinzima, netarifiranje tarifnih dodataka, fantomski pozivi u listingu, zalbe koje se resavaju po 2 meseca nakon kojih vracaju novac.
Itd itd.
Tesko je biti korisnik MTS ovih dana, a pogotovo 066Premiuma

- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja se stvarno izvinjavam sto koristim ovu temu , ali jednostavno sam morao da negde napisem za vest koju danas procitah u novinama . Ovo je za mene fascinantno . ADSL kod Telekoma sada postoji u neverovatnim brzinama . Bar je za mene ovo neverovatno . Kao da se priblizavamo Japancima uskoro .
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Priv ... solo&br=27 ( click 16 )
za Telekom 
http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Priv ... solo&br=27 ( click 16 )

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas