Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
15.01.2009.
Najnovija vest u vezi sa bonus SMS porukama!
mt:s je odlučio da izađe u susret željama svih svojih prepaid i postpaid korisnika. Od sada, sve bonus SMS poruke dobijene u okviru različitih promotivnih kampanja koje smo imali u toku protekle godine, umesto do 15. januara, mogu da ih iskoriste i u toku 2009. godine.
Izvor zvanični sajt mt:s-a
mt:s je odlučio da izađe u susret željama svih svojih prepaid i postpaid korisnika. Od sada, sve bonus SMS poruke dobijene u okviru različitih promotivnih kampanja koje smo imali u toku protekle godine, umesto do 15. januara, mogu da ih iskoriste i u toku 2009. godine.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Koja vest !!!!!!!! Stravarijus . Izgleda da im je proradio mozak i da su pretnje koje citam po mnogim forumima , da ce mnogi uinat ukinuti kartice kod njih, upalile .
Ovo je stvarno najbolje resenje koje su mogli da naprave .
Moram da pohvalim mt:s zbog ovog poteza , a i da im kazem da nikada vishe ne obecavaju ono sto ne mogu da ispune , da prvo razmisle dobro , a da ako nesto vec obecaju , onda to i ispune do kraja pa makar izgubili nesto para . Mada se to nece desiti sigurno nikada . Uvek provajder dobija . Kao vlasnik kazina
Budi dzek uvek mt:s-u i pokusaj uvek da budes svoj . Nemoj da pratis ostale . Izmisli svoja resenja za poslovanje . Tako ce te i korisnici ceniti i biti privrzeni dugo .
Ovo je stvarno najbolje resenje koje su mogli da naprave .
Moram da pohvalim mt:s zbog ovog poteza , a i da im kazem da nikada vishe ne obecavaju ono sto ne mogu da ispune , da prvo razmisle dobro , a da ako nesto vec obecaju , onda to i ispune do kraja pa makar izgubili nesto para . Mada se to nece desiti sigurno nikada . Uvek provajder dobija . Kao vlasnik kazina

Budi dzek uvek mt:s-u i pokusaj uvek da budes svoj . Nemoj da pratis ostale . Izmisli svoja resenja za poslovanje . Tako ce te i korisnici ceniti i biti privrzeni dugo .

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
i tako sam ja mislio da će do ovoga da dodje ali nisam bio siguran.i sada sam ostao bez poruka...al mi nije žaoVeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Pa tesko da ce u toku 2009 da bude nekih promicija. Pricalo se da ce da daju da u toku februara i marta svaka druga poruka budu besplatne, ali sada cisto sumnjam.
Bila bi fora da Telenor ili Vip daju neku promociju, ali da vazi neograniceno (a ne samo nedelju dana) i da moze da se salje ka svim mrezama
Bila bi fora da Telenor ili Vip daju neku promociju, ali da vazi neograniceno (a ne samo nedelju dana) i da moze da se salje ka svim mrezama

Malone, mašta ti je jaka strana...
Pa vip i telenor bi mogli sada da nude razne sms pogodnosti...
Sada im je šansa jer od mts-a neće biti vajde sa sms-om a ni razgovorima jer im mreža preopterećena. Tako mogu vip i telenor da nude a mts neće smeti i onda će biti u fazonu jaoooo pa mts ne daje ništa a ovi daju
Pa vip i telenor bi mogli sada da nude razne sms pogodnosti...
Sada im je šansa jer od mts-a neće biti vajde sa sms-om a ni razgovorima jer im mreža preopterećena. Tako mogu vip i telenor da nude a mts neće smeti i onda će biti u fazonu jaoooo pa mts ne daje ništa a ovi daju

Opet pokusavaju da nas prevare, poruke iz letnje promocije nemaju ogranicenje, znaci ne mogu da vaze do kraja 2009, vec mogu da vaze dok je kartica aktivna, lopovska kampanja se nastavljamezzano napisao:15.01.2009.
@vlada1070: Jel ti to branis mts, pa vidis da pokusavaju da pomere rok na 31.12.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ako gledamo da smo mogli da ostanemo bez svih poruka danas , onda je i ovo dobro .
Jeste da ako bi hteli da "teramo mak na konac" , onda bi svako ogranicenje vazenja ovih poruka bilo bezobrazluk jer su na pocetku rekli da nema ogranicenja , ali sta da se radi ako je vec ovako kako je .

Jeste da ako bi hteli da "teramo mak na konac" , onda bi svako ogranicenje vazenja ovih poruka bilo bezobrazluk jer su na pocetku rekli da nema ogranicenja , ali sta da se radi ako je vec ovako kako je .

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ja bih rekao da su upalile brojne pisane žalbe kojima su ih pametni ljudi zatrpali posle one poruke sa obaveštenjem o ukidanju SMS porukavlada1970 napisao:Koja vest !!!!!!!! Stravarijus . Izgleda da im je proradio mozak i da su pretnje koje citam po mnogim forumima , da ce mnogi uinat ukinuti kartice kod njih, upalile .

no ne treba zaboraviti da je kod njih sve kampanja i svaka odluka, izmena odluke i slično ima ograničen rok trajanja
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E sada spremite se za smak sveta:
Ja preshao na postpaid, danas potpisao ugovor, sutra, ili najkasnije u ponedeljak treba da mi aktiviraju karticu.
Znachi, spremite konzerve hrane, vodu na sigurno mesto, toplu obucu i odecu, cebad... Bice sto biti ne moze!!!
Nisam uzeo fon, nista, samo sam karticu prebacio na post.
Ja preshao na postpaid, danas potpisao ugovor, sutra, ili najkasnije u ponedeljak treba da mi aktiviraju karticu.
Znachi, spremite konzerve hrane, vodu na sigurno mesto, toplu obucu i odecu, cebad... Bice sto biti ne moze!!!
Nisam uzeo fon, nista, samo sam karticu prebacio na post.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!