Preusmerenje poziva/poruka
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Preusmerenje poziva/poruka
Kako sa jedne kartice koja nije ni u jednom telfonu da preusmerim pozive i poruke na drugu karticu koja je u k750.
Nisam nikada radio pa ne znam al ..ne znam jel izvodljivo da ova prva kartica nije ni u jednom mobitelu.
Nisam nikada radio pa ne znam al ..ne znam jel izvodljivo da ova prva kartica nije ni u jednom mobitelu.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Pozive vrlo lako preusmeris podesavanjem u telefonu (call divert),za svaku mrezu a sms mozes preusmeriti samo u Telekomu aktivaciom usluge sms asistent--http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2257
Postupak je lak-Ubacis karticu koju zelis da preusmeris u telefon,udjes u call divert izaberes da preusmeri sve pozive na broj koji definises,zatim posaljes sms za aktivaciju usluge sms asustent i izvadis karticu.Ona vise ne mora biti u telefonu a sve ce biti preusmereno na drugi broj koji si izabrao.
Postupak je lak-Ubacis karticu koju zelis da preusmeris u telefon,udjes u call divert izaberes da preusmeri sve pozive na broj koji definises,zatim posaljes sms za aktivaciju usluge sms asustent i izvadis karticu.Ona vise ne mora biti u telefonu a sve ce biti preusmereno na drugi broj koji si izabrao.
LG G2 Black,16GB
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Samo da pitam , da li Symbian telefoni ili ovi sa Windows Mobile operativnim sistemom , imaju mozda neki program koji radi isto ovo kao sms asistent ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Preusmerenje poziva radi besprekorno i nisam imao nikad problem,(ako je kartica sa preusmerenim brojem u telefonu na displeju to pokazuje ikonica).Nema mogucnosti da se sms preusmeri bez sms asistenta (nisam nasao takvu mogucnost).Ono sto nije dobro kod preusmerenja je da to kosta.Ako se to preusmerenje mnogo koristi bolje je platiti neku od usluga na broju koji se preusmerava tipa omiljeni broj,f&f broj i sl. Druga varijanta je da se izbegne placanje ,dual sim telefon.Obicno sam koristio ove usluge na karticama koje zelim da eliminisem,pa ako nekog nisam slucajno obavestio o promeni broja da moze da me nadje(2-3 meseca)
LG G2 Black,16GB