Јуче сам добио поруку:
"200мин разговора у мрежи, 20МБ и 200 СМС-а у националном саобраћају за 200дин. Шаље се одговор ДА на 1616 до 26.02. и све се може искористити 15 дана"
Не знам да ли ово важи за све или само за оне који добију овакву поруку!?
Sve je to ok, ali takvim promocijama samo zadrzavaju stare korisnike, a ne dobijaju nove. Mozda dobiju nekog ko ima 2-3 kartice, a telenorova je sekundarna, ali da sada krenu da se kupuju kartice samo zbog ove promocije malo teze..
Bar ne pucaju pare na reklame, ali red je i tako nesto da vidimo uskoro.
Pa cilj tih akcija nije da pridobiju nekog ili da zadrže stare... već da ti ciljani korisnici potroše pare odmah... njima je ionako poprilično svejedno dal će potrošiti megabajte ili sms-ove... za pozive i nije baš al opet je to uračunato...
Moj kolega je dobio poruku da će dobiti 150 minuta, 150 sms poruka i 15 mb za 150 din. Inače on koristi Telenor mrežu tek 8 dana, tako da ovo izgleda važi i za nove korisnike.
ja sam prešao na Telenor pre više od mesec dana i do sad nisam dobio ni jednu njihovu poruku mogli bi da izbace neki novi paket za postpejd ili bilo šta,samo da izbace nešto
Danas mi je stigla poruka da ako do 26.02. ubacim 200 ili vise kredita dobijam 1000 minuta u mrezi i 1000 poruka u nacionalnom saobracaju (vaznost 30 dana), a ionako sam ubacio tu karticu da bih aktivirao Internet dodatak, pa sam dobio te poruke i minute. Iako mi nisu nesto mnogo potrebni, nije losa stvar.
Zar postoji i takva opcija? Kako god bilo, više mi se sviđa promocija koju nudi MTS. Za uplaćenih 500 din. dobija se 1000 din. kredita, pa taj bonus kredit troši do kad hoćeš i na šta hoćeš.
Stvarno je to kretenski...da sam clan telenor mreze(hvala bogu nisam)i da nekome od mojih prijatelja srigne a meni ne,odmah bih presao na drugu mrezu...lopovi neposteni bre!!!
Pa objašnjenje bi otprilike zvučalo ovako: "Promocija je prilagođena svakom korisniku ponaosob, pa je tako onima koji troše više ponuđena kupovina veće količine saobraćaja i obratno".
Računica je jednostavna. Imaju kofu para koju mogu da potroše ravnomerno na sve + reklame i da svako dobije npr. 500 RSD. Ovako, ne troše pare na reklamu + što oni koji troše više dobiju više, a oni koji troše manje dobiju manje.
Oni kojima je 500 RSD mnogo, dobiju ponudu za 200 (jer nju mogu da ispune), oni kojima je 500 malo, dobiju ponudu za 1.000 (jer nju mogu da ispune).
Verovatno bi se neko od vas uvredio da je dobio ponudu za 10 minuta, 10 SMSova i 10 MB za recimo 50 RSD. Al' sigurno ima onih koji bi rekli "Mnogo je 500 RSD za 100 minuta i 100 SMS-ova".
ja nisam koristio karticu i telefon oko 20 dana i kad sam uzeo postpaid sutra dan sam odmah dobio poruku za 400 DIN, tako da je najverovatnije nasumice birano.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.