Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Ja nista nisam dobio od Telenora a pre toga od Mobtela lazem dobio sam opomene kad sam kasnio sa uplatom racuna i kad su sa sekunda presli na minute ali sa kasnjenjem a korisnik sam 8 godina :lol:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Telenor pripejd Internet u više od 170 mesta u Srbiji

Post od evolution »

Telenor pripejd Internet u više od 170 mesta u Srbiji

27. februar 2009 – Jednostavan za instaliranje, brz, bez ugovorne obaveze, Telenor pripejd Internet nudi pravo rešenje za pristup Internetu, a dopune se kupuju na kiosku i ostalim mestima gde korisnici inače dopunjuju svoj pripejd račun.

„Svi imamo odbojnost prema kablovima, iščitavanju priručnika, kao i prema dugim i komplikovanim instalacijama. Ovde je jednostavnost ključna reč. Internet je sad kao kafa ili čokolada: kupiš i odmah uživaš“, kaže Goran Stupar, medijski koordinator Telenora.

U okviru Telenor pripejd Internet paketa korisnici dobijaju USB modem, pripejd Internet karticu sa mogućnošću da izaberu jednu od tri ponuđene dopune: Malu, koja omogućava preuzimanje 50 megabajta podataka, Srednju 250 i Veliku – 1 gigabajt. Sve to mogu da iskoriste u roku od dva meseca od dana kupovine paketa.

Od juna prošle godine, kada je Telenorov signal u Studentskom parku u Beogradu omogućio brzi Internet na otvorenom, čime je Srbija dobila prvi Internet park u svojoj istoriji, Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 40 odsto stanovnika Srbije u 170 gradova i manjih mesta. Krajem 2008. godine u Srbiji je više od 2,6 miliona ljudi koristilo računar, dok je broj onih koji su koristili Internet iznosio više od dva miliona.

Telenor Internet modem prilagođen je za kućni, kao i za laptop računar, sa Windows ili Mac operativnim sistemima, i obezbeđuje višestruko brži protok od dial-up konekcije. Omogućava korisnicima mobilnost i brzinu, nezavisno od mesta na kome se nalaze. Može se koristi kod kuće ili na poslu, ali i u kafiću, restoranu ili na otvorenom.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=6482&pn=1
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Dobio sam ponudu, za 150 dinara 150 min, 150 por i 15mb podataka, vazi 15 dana od aktivacije. Posto imam aktiviran internet dodatak interesuje me, ako prihvatim ponudu, da li ce se, prilikom surfa trositi tih 15mb, ili ce ici sa dodatka?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

I ja dobio isto, ali pošto ni na 065 ne istrošim sve poruke (koje nisu vezane za mrežu), a ljude koje imam na Telenoru korisnike mogu na prste da nabrojim, ovo mi se ne isplati, iako je akcija za pohvalu, ali kolje ih to u "okviru mreže".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

gargamel4, poruke koje se dobijaju nisu vezane za mrežu, već važe u nacionalnom saobraćaju. Minuti važe samo u okviru mreže.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor cvećara
Napravite buket i pošaljite ga dragoj osobi

Telenor Internet vam omogućava da brzo i jednostavno odaberete cveće i pošaljete buket dragoj osobi. Kako biste napravili svoj buket, izaberite cveće po vašem izboru i jednostavno ga mišem prevucite u desni panel. Ukoliko želite možete da odaberete već neki od 5 pripremljenih buketa.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6469

:wink:
iPhone 6 Plus

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Bolje reći,"Telenor virtuelna cvećara".
Naziv "Telenor cvećara" u prvi mah buni ljude.
Inace nista revolucionarno.
Slika

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

danas sam dobio poruku za 300din da dobijem 3000min i 3000sms.nije loše osim jedne stvari što kaže 7 dana traje!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

To ogranicenje im je i najveca mana, realno za 7 dana ne mozes da posaljes vise od 150 poruka, a ovih 3000 su cist marketing.

Ja sam dobio poruku 150 minuta u mrezi, 15 Mb podataka i 150 sms-a (bilo koja domaca mreza) za 150 dinara, promocija traje 15 dana od dana kupovine.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Meni je, izgleda, stigla najbolja ponuda. Ako dopunim kredit sa 200 din dobijam 1000sms i 1000 min. u mrezi. Bonus vazi 30 dana, a akcija traje u martu, aprilu i maju. Takva poruka mi je stigla i pre 10ak dana i dobio sam 1000+1000.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ja sam danas pogledao račun na portalu i sve je u najboljem redu.Broj prenetih poruka,minuta i sam račun je za sad u potpunosti tačan 8) samo ovako da nastave :wink:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

mezzano, za*ebo te je VeNoM, pročitaj dva posta iznad tvog (posta). :D

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Daddy Yankee, kako?
On ima 3k poruka i minuta, ali mu vaze 7 dana, a meni 1k, ali vaze 30 dana. + moja promocija traje tokom marta, aprila i maja. B-)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mezzano ovi iz telenora su fuxe izgleda i moraču da ih ubijem čim ih nadjem.od svih ljudi meni da daju najviše a da imam najmanje vremna da potrošim...pa to nema nigde...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Cuti, sledeci put mozda dobijes po 10k, da potrosis u roku od 2 dana :-D
A nije sad mnogo, treba da saljes dnevno 428,5 poruka, i pricas isto toliko minuta i potrosices sve :-P

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

Pitanje: da li neko zna da li je moguće otkazati dostavu papirnog računa, pošto svakako mogu da ga pogledam na internetu, jer sam npr. ekološki osvešten i ne podržavam besomučnu potrošnju papira, ili npr. ne želim da mi ostali ukućani imaju uvid u isti ;)
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Pa pozoveš operatera, ceo razgovor košta 10 dinara bez obzira na trajanje pa pitaj da li može da se otkaže dostava istog
Nokia Lumia 630

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Interesantno pitanje.
Ukoliko je izvodljivo,obavezno otkazujem dostavu papirnog računa.
Ali,ukoliko nemas neku od platnih kartica,popunjavanje uplatnice ti ne gine.Opet papir.
Slika

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

U Hrvatskoj na Vip-u dobijas dodatne minute ili porke svakog meseca ukoliko si otkazao papirni racun.
Da li je neko sa postpaida aktivirao promociju za Promonte roaming na *111#,pa 3,3?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

„Telenor muzika bez limita“ i Beovizija 2009 - Telenorovi korisnici prvi do svih pesama sa festivala

06. mart 2009
– Od danas će biti dostupni ril tonovi svih pesama sa Beovizije 2009, a od 8. marta i cele pesme samo Telenorovim korisnicima u okviru usluge „Telenor muzika bez limita“.

Na WAP portalu u okviru Telenor muzike i opcije „Bez limita“ korisnici mogu neograničeno da preuzimaju ril tonove svih pesama koje su kandidovane za polufinalno veče. Na istom mestu odmah nakon polufinalne večeri samo Telenorovi korisnici moći će da preuzimaju i cele pesme sa festivala pre objavljivanja CD izdanja.

Aktiviranjem usluge „Telenor muzika bez limita“ korisnici na mesec dana dobijaju neograničen pristup najvećoj legalnoj muzičkoj bazi na Balkanu, koju čini više od 250 000 pesama svih žanrova. Sada im je omogućeno da preuzimaju i svoje favorite sa Beovizije.

Cena ove mesečne muzičke pretplate iznosi 460 dinara sa uključenim porezom, što je manje od cene jednog domaćeg CD izdanja. Oni koji aktiviraju uslugu do kraja marta dobiće i jedan mesec besplatnog preuzimanja.

Ova usluga može se aktivirati na sledeće načine: direktnim pristupom WAP portalu Telenor muzika (wap.telenor.rs/muzika) i biranjem opcije „Bez limita“, slanjem poruke sadržine „BEZLIMITA“ na broj 6363 ili pozivanjem besplatnog kod centra *111# i biranjem opcije „Bez limita“.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu, čime Telenor dodatno doprinosi borbi protiv piraterije. Kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava – SOKOJ i aktivno učestvuje u zaštiti autorskih prava.

Više informacija o usluzi na www.telenor.rs/muzika.
iPhone 6 Plus

Odgovori