sms kod mts-a danas (8. mart)
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
sms kod mts-a danas (8. mart)
E ljudi, jel se još nekome desilo da prima istu poruku po više puta danas? Ja sam neke poruke primio i po 4 puta i svima piše isto vrijeme slanja! wtf?
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
Meni idalje stižu izvještaji iako je 00:04h trenutno. Užas. Misliće ljudi da ih za*ebavam. 
Sad sam zvao levate u KS, kaže mi nemamo mogućnost da prvojerimo koliko ste puta poslali poruku na jedan broj, isključite telefon na pola sata, izvadite i bateriju (WTF), pa ako i dalje budete dobijali izvještaje pozovite nas ponovo da napišemo nalog... bla bla bla... kao da ima veze s mojim telefonom
I obožavam ove visoko sofisticirane metode tipa izvadite bateriju.

Sad sam zvao levate u KS, kaže mi nemamo mogućnost da prvojerimo koliko ste puta poslali poruku na jedan broj, isključite telefon na pola sata, izvadite i bateriju (WTF), pa ako i dalje budete dobijali izvještaje pozovite nas ponovo da napišemo nalog... bla bla bla... kao da ima veze s mojim telefonom

I obožavam ove visoko sofisticirane metode tipa izvadite bateriju.

- Daddy Yankee
- Banned
i onda kad ja kazem kako je telenor najkvalitetnija mreza (o vipu necu ni da govorim) uvek se javi neko ko misli da je mts bolji... Elem, to prenosenje broja bi zaista bilo spas... ne zato sto nameravam da prenesem broj, vec sto bi postala ozbiljnija konkurencija.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.