3G u SCG

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

1. Ne Ne, ne radi UMTS :cry: :cry: Samo je na licu mesta instalirana NOD-B stanica pa se njen signal moze (uz 3G telefon) registrovati. Za pristup UMTS-u ti kao i za GSM treba SIM kartica (tj U-SIM kartica).
2. Za kupovinu: prochitaj sve postove u ovoj temi pa cesh shvatiti (ukratko "shta ubodesh to ti je").
3. Pogledaj moj profil "kazce ti se samo". 8)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Prvo sam postovao pa onda procitao :oops: :oops: :oops: :oops: Sada shvatam. nisi mi rekao kako moze cerupani fon da se prepozna........
Black Sabbath!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa spolja ne moze nikako, jedino da zaviris unutra, tj. da i ti "cerupas" malo...
Ili jednostavno da povedes Goranceta sa sobom kad budes kupovao fon i resio si problem... :D
Sve u svemu, hvala puno Gorancetu, jer dok nisam procitala njegove postove nisam imala pojma o 3G, sem da je to video razgovor (mislim jedna od opcija)...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Kuzman napisao:nisi mi rekao kako moze cerupani fon da se prepozna........
Možeš da poneseš malu preciznu vagu sa sobom, očerupani telefon bi trebao da bude par grama lakši od težine koja je navedena u specifikaciji... :lol:

Nakoch
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 19:02
Kontakt:

Post od Nakoch »

prvo me zezate a posle svi idete sa vagicom u prodavnicu..cccc :lol: BWT ja sam iz Nisa tako da neznam kad cu za BG :( Fon jeste skup i ja jesam pesimista,ali nemogu vise.....nije vredno stresiranja i koliko sam opterecen....

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Salu na stranu, znam da ti nije svejedno....ali sta je tu je, kad si vec kupio fon...
Ja tek treba da ga kupim pa sam se istripovala extra...
U svakom slucaju najbolje ako imas nekog vani daj mu da ti isproba telefon pa ces znati, a predpostavljam da je jos pod garancijom, pa ako je "cerupan" brze bolje vracaj...ne znam sta drugo da ti kazem sem da se ne stresiras :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Za Goranceta:
Jasno mi je, dakle dok ne raskinem ugovor, ili dok nisam 100% sigurna da mi je istekao, ne smem da koristim 3G :uhuh: jer su velike sanse da telefon, rikne, pukne ili sta vec...
Mislim da sam sad sklopila celu pricu :roll:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

Mala vaga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mada je ne bih vadio iz ranca nego bih ushao i rekao "Ovo je bomba, jedan ne-ocherupan 3G uredjaj ili smrt, sve placham regularno ali ako me prevarite ....." :x

Nakoch
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 19:02
Kontakt:

Post od Nakoch »

ali ako me prevarite.......",vracam se sa.....vagicom + 3-4 drugara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Auuuu sto su nam "posisali" poruke...ali nema veze :chytry:
Ej Gorance super ti je ta ideja za kupovinu 3G fona...Da znas da razmisljam i o toj varijanti, hehehehehe 8)

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

1. Ima da je patentiram kao "Kako do 3G telefona - metod bombasha samoubice". :lol:
2. Mada je tuzno da ni vecina prodavaca "nezna za jadac" po pitanju 3G telefona, tako da ni oni nebi mogli da ti daju "tachan odgovor",
3. Ono chega se bojim je da ce jako veliki broj telefona "umuknuti" dolaskom 3G-a chime ce prvi utisak o toj inovaciji biti pretezno negativan :x

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hahaha, za 6e... :lol: Ja nisam ni obracao paznju na tako mali rast cijene... :lol: Nista ispod 20-30e nije bitno, osim, naravno, ako bi svaki dan raslo za 6e... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Opet mi nestadose poruke sa foruma... :x
Jeste da 6 evra nije bitno, ali bitna je cinjenica da cena svaki dan raste, nema veze sto je to samo po nekoliko evra...ona opet raste :o Tako da 6 po 6... :chytry:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

gorance al si istrpovao ljude pa to je strasno :disgust: cim dodje 3g mreza riknuce hiljadu telefona daj nepricaj gluposti sve ce se to resiti i nece biti nikakvo riknjavanja telefona :uhuh:

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Tema očigledno stalno ide u offtopic, tako da ide pod ključ. Pročitajte pravila foruma, da se ne bi ponovo čudili kako je admin obrisao 15 poruka sa teme. [LOCK]
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Zaključana tema