MTS novosti
koristim telenor vec 6 -7 godina i nikada mi nista nije ukradeno. i jos jedna bitna stavka, kad telenor radi obracun, sve sto se u tom periodu potrosi, skine se od besplatnih minuta a ne nakarika se na racun kao kod mts-a, kod koga me je to uvek nerviralo, a ume da bude i po par stotina din, zavisi koliko koristite
::luv phonez::
I meni Telenor nikada nije uzeo ni beli dinar preko onoga sto sam potrosio a znam jos par ljudi koji koriste Telenor postpaid i niko se od njih ne zali. Tako da to sto pricas bestboy, nema veze sa zivotom. Ako ces takve optuzbe ovde da iznosis, onda ih potkrepi cinjenicama i dokazima. U suprotnom bolje cuti jer to sto ti ne volis Telenor ne znaci da je on los ili da su plavi lopovi.
Drugo, moja majka koristi MTS postpaid i dobro znam kako radi servis za proveru stanja. Odnosno - ne radi. I mislim da to svi znaju. Ali uprkos tome i njeni racuni su uvek bili korektni tako da iz mog iskustva mogu samo da pohvalim MTS.
Generalno, mnogo me nervira ovo prepucavanje korisnika u smislu ko je veci lopov. Svi jedni druge blate a niko ne iznosi nikakve jasne cinjenice i dokaze. I evo da postavim logicno pitanje: koliko je vas korisnika tuzilo Telenor/Telekom/VIP za kradju? Verujem niko.
Drugo, moja majka koristi MTS postpaid i dobro znam kako radi servis za proveru stanja. Odnosno - ne radi. I mislim da to svi znaju. Ali uprkos tome i njeni racuni su uvek bili korektni tako da iz mog iskustva mogu samo da pohvalim MTS.
Generalno, mnogo me nervira ovo prepucavanje korisnika u smislu ko je veci lopov. Svi jedni druge blate a niko ne iznosi nikakve jasne cinjenice i dokaze. I evo da postavim logicno pitanje: koliko je vas korisnika tuzilo Telenor/Telekom/VIP za kradju? Verujem niko.
Nikakvo prepucavanje nije u pitanju vec samo iznosimo razlicita misljenja 
Evo ja znam dva primera ociglednog muljanja od strane telenora.1.Covek koji zbog prirode svog posla stalno menja mesto stanovanja proveo je par meseci u nekoj zabiti kod Sjenice i kaze da mu je za to vreme stizao racun povecan za odredjenu kolicinu podataka skinutih sa neta a telefon bio iskljucen svo vreme
2.Devojci koju jako dobro poznajem
uvek pojavljivalo neko fantomsko zaduzenje od 110din.To njoj nije predstavljalo problem jer koristi neki ogromni paket.Ono ima se...Ranije sam citao ovde da je jedan korisnik napravio program za sebe tj.obracun potrosnje i dokazao im mu naplacuju vise nego sto on potrosi.Ovo su iskustva korisnika,
ja koristim telenorovu karticu za net na mobilnom i sto se toga tice ja volim telenor

Evo ja znam dva primera ociglednog muljanja od strane telenora.1.Covek koji zbog prirode svog posla stalno menja mesto stanovanja proveo je par meseci u nekoj zabiti kod Sjenice i kaze da mu je za to vreme stizao racun povecan za odredjenu kolicinu podataka skinutih sa neta a telefon bio iskljucen svo vreme

2.Devojci koju jako dobro poznajem

uvek pojavljivalo neko fantomsko zaduzenje od 110din.To njoj nije predstavljalo problem jer koristi neki ogromni paket.Ono ima se...Ranije sam citao ovde da je jedan korisnik napravio program za sebe tj.obracun potrosnje i dokazao im mu naplacuju vise nego sto on potrosi.Ovo su iskustva korisnika,
ja koristim telenorovu karticu za net na mobilnom i sto se toga tice ja volim telenor

Poslednja izmena od bestboy u Sub, 04. Jul 2009. 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
Питање ти није логично јер за тако мали износ не вреди тужакати се. Друго, тешко је доказиво да те поткрадају јер "провера тренутног стања је информативне природе", тј. оператер задржава право да ти зарачунава колико хоће и кад хоће. Треће, с пуно поверења у човека сам од њега чуо да је на судски запечаћену картицу пар месеци стизао рачун од неких 1200 динара, а уговором је требало плаћати само око 300. Даље жени мог брата у пакету пренеси 60, који иначе плаћа само да би задржала број на који је муштерије још увек зову, месечно фантомски скидају по око 30 минута, а да она уопште не позива са тог броја јер има бизнет тарифу код Мт:с.
Хоћеш још???? Aleksaboyyyy???
Хоћеш још???? Aleksaboyyyy???
Skrenusmo s teme ali moram da odgovorim. Kao sto rece djoxie, to su sve price rekla-kazala. Mogu i ja ovde na forumu da napisem sta hocu, pa neka mi ljudi veruju. U principu, ne kazem da ovo sto je izneto nije istina ali brate ako vas neko krade onda se zalite, pisite reklamacije ili tuzite odredjeng operatera i iznesite stvari na sud. Sta ti toliki ljudi rade? Gledaju kako ih kradu i cute? E pa onda su oni najobicnije ovce za sisanje, pa neka se vredja ko hoce.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Jeste, znam ja... pricala mi baba fica... Nego navikao si se, pa ne znas za bolje, to je...bestboy napisao:Zasto bih se nervirao oko racuna koji mogu da pratim u svakom trenutku!?
Slicna situacija je i sa GrandomPotvrdu moji reci potrazite u sopstvenim kontaktima.Uporedite kolicinu brojeva mtsa sa zbirom vipa i telenora.![]()

btw. pricamo o postpaidu valjda, a 'imenik' su i prepaid koji je po meni manje vise isti kod svih... Jedina razlika jesu promocije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Postoji nesto sto se zove program e to instaliras pa ti on prati potrosene besplatne poruku i minute.Procitaj malo temu o najboljim aplikacijama za symbian.Saznaces ime programa a ja necu da ti ga kazem sada 
Procitaj takodje predhodne moje poruke,koristim i telenorovu karticu.Fakat kako telenor radi toliko i ima korisnika bilo postpaid
prepaid.I nemojte moje poruke shvatati licno jer mi nije to cilj.Ne kontam vas zasto se nasa razmena misljenja svodi na to. :S

Procitaj takodje predhodne moje poruke,koristim i telenorovu karticu.Fakat kako telenor radi toliko i ima korisnika bilo postpaid
prepaid.I nemojte moje poruke shvatati licno jer mi nije to cilj.Ne kontam vas zasto se nasa razmena misljenja svodi na to. :S
Слобода или смрт
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
mt:s=145 (69%)
telenor=48 (23%)
vip=16 (8%)
Evo da ne bude skroz offtopic evo dilerske ponude Comtrade-a i Telefonike za jul.
telenor=48 (23%)
vip=16 (8%)
Evo da ne bude skroz offtopic evo dilerske ponude Comtrade-a i Telefonike za jul.

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
mp3mp3,videcemo,videcemo.Voleo bih one dve akcije opet da vrate,duplu dopunu 500+500 i 980+.Valjda ce se smilovati nad svojim dugogodisnjim korisnicima malo,posto su podigli cene poziva preko noci i onaj novi porez od 10 posto natovarili,sad bi bio red malo da nam pomognu oko toga,makar kroz takve dve akcije
Nebi propali ni da daju koji telefon za male pare sa poduplanom dopunom na pripejdu ko prosle godine u ovo doba sa samsungom 160 
Mislim sta je lelekomu malo da se otvori prema svojim suznjima i raji dobroj i postenoj koja namete i harac redovno placa za postene i kvalitetne ostale usluge
evo da damo i predlog za neki skroman ekonomski mobitelcic pa mozda i procitaju , evo nokijice recimo ove dve nove 2323 ili 2330

Mislim sta je lelekomu malo da se otvori prema svojim suznjima i raji dobroj i postenoj koja namete i harac redovno placa za postene i kvalitetne ostale usluge

evo da damo i predlog za neki skroman ekonomski mobitelcic pa mozda i procitaju , evo nokijice recimo ove dve nove 2323 ili 2330
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
sigi slazem se sa tobom u potpunosti.Ako mogu sve skoro zemlje u okruzenju da daju povoljne uslove za pripejd i postpejd,a nama nista.Evo primer u hrvatskoj ti daju za postpejd broj celi telefon,u smislu svih kablova i svih ostalih cudesa za 1 kunu!A kod nas u vipu mojoj kevi da li kutijcu sa samsungom bez icega sem punjaca i uputstva na srpskom.Uzas! Blagi uzas su nasi operateri