MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

koristim telenor vec 6 -7 godina i nikada mi nista nije ukradeno. i jos jedna bitna stavka, kad telenor radi obracun, sve sto se u tom periodu potrosi, skine se od besplatnih minuta a ne nakarika se na racun kao kod mts-a, kod koga me je to uvek nerviralo, a ume da bude i po par stotina din, zavisi koliko koristite
::luv phonez::

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

I meni Telenor nikada nije uzeo ni beli dinar preko onoga sto sam potrosio a znam jos par ljudi koji koriste Telenor postpaid i niko se od njih ne zali. Tako da to sto pricas bestboy, nema veze sa zivotom. Ako ces takve optuzbe ovde da iznosis, onda ih potkrepi cinjenicama i dokazima. U suprotnom bolje cuti jer to sto ti ne volis Telenor ne znaci da je on los ili da su plavi lopovi.
Drugo, moja majka koristi MTS postpaid i dobro znam kako radi servis za proveru stanja. Odnosno - ne radi. I mislim da to svi znaju. Ali uprkos tome i njeni racuni su uvek bili korektni tako da iz mog iskustva mogu samo da pohvalim MTS.
Generalno, mnogo me nervira ovo prepucavanje korisnika u smislu ko je veci lopov. Svi jedni druge blate a niko ne iznosi nikakve jasne cinjenice i dokaze. I evo da postavim logicno pitanje: koliko je vas korisnika tuzilo Telenor/Telekom/VIP za kradju? Verujem niko.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Nikakvo prepucavanje nije u pitanju vec samo iznosimo razlicita misljenja ;)
Evo ja znam dva primera ociglednog muljanja od strane telenora.1.Covek koji zbog prirode svog posla stalno menja mesto stanovanja proveo je par meseci u nekoj zabiti kod Sjenice i kaze da mu je za to vreme stizao racun povecan za odredjenu kolicinu podataka skinutih sa neta a telefon bio iskljucen svo vreme :lol:
2.Devojci koju jako dobro poznajem :-D
uvek pojavljivalo neko fantomsko zaduzenje od 110din.To njoj nije predstavljalo problem jer koristi neki ogromni paket.Ono ima se...Ranije sam citao ovde da je jedan korisnik napravio program za sebe tj.obracun potrosnje i dokazao im mu naplacuju vise nego sto on potrosi.Ovo su iskustva korisnika,
ja koristim telenorovu karticu za net na mobilnom i sto se toga tice ja volim telenor :P
Poslednja izmena od bestboy u Sub, 04. Jul 2009. 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Питање ти није логично јер за тако мали износ не вреди тужакати се. Друго, тешко је доказиво да те поткрадају јер "провера тренутног стања је информативне природе", тј. оператер задржава право да ти зарачунава колико хоће и кад хоће. Треће, с пуно поверења у човека сам од њега чуо да је на судски запечаћену картицу пар месеци стизао рачун од неких 1200 динара, а уговором је требало плаћати само око 300. Даље жени мог брата у пакету пренеси 60, који иначе плаћа само да би задржала број на који је муштерије још увек зову, месечно фантомски скидају по око 30 минута, а да она уопште не позива са тог броја јер има бизнет тарифу код Мт:с.
Хоћеш још???? Aleksaboyyyy???

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

vukbojan, daj bre onda nek se zali zbog toga, ali te price rekla kazala nikako ne pale.
a i kartice mogu da se kloniraju ili sta vec tako da je mozda i to slucaj. sve u svemu bolje da se vratimo na temu, dakle... promocije? mts??? nesto je tiho nazalost poslednjih meseci...
::luv phonez::

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Skrenusmo s teme ali moram da odgovorim. Kao sto rece djoxie, to su sve price rekla-kazala. Mogu i ja ovde na forumu da napisem sta hocu, pa neka mi ljudi veruju. U principu, ne kazem da ovo sto je izneto nije istina ali brate ako vas neko krade onda se zalite, pisite reklamacije ili tuzite odredjeng operatera i iznesite stvari na sud. Sta ti toliki ljudi rade? Gledaju kako ih kradu i cute? E pa onda su oni najobicnije ovce za sisanje, pa neka se vredja ko hoce.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

bestboy napisao:Zasto bih se nervirao oko racuna koji mogu da pratim u svakom trenutku!?
Jeste, znam ja... pricala mi baba fica... Nego navikao si se, pa ne znas za bolje, to je...
Potvrdu moji reci potrazite u sopstvenim kontaktima.Uporedite kolicinu brojeva mtsa sa zbirom vipa i telenora. ;)
Slicna situacija je i sa Grandom :) :) :) Zzm se..
btw. pricamo o postpaidu valjda, a 'imenik' su i prepaid koji je po meni manje vise isti kod svih... Jedina razlika jesu promocije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Postoji nesto sto se zove program e to instaliras pa ti on prati potrosene besplatne poruku i minute.Procitaj malo temu o najboljim aplikacijama za symbian.Saznaces ime programa a ja necu da ti ga kazem sada :)
Procitaj takodje predhodne moje poruke,koristim i telenorovu karticu.Fakat kako telenor radi toliko i ima korisnika bilo postpaid
prepaid.I nemojte moje poruke shvatati licno jer mi nije to cilj.Ne kontam vas zasto se nasa razmena misljenja svodi na to. :S
Слобода или смрт

mih@jlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 03:34

Post od mih@jlo »

Citat : Potvrdu moji reci potrazite u sopstvenim kontaktima.Uporedite kolicinu brojeva mtsa sa zbirom vipa i telenora

062 - 120
063 - 491
064 - 276
065 - 56
066 - 8
069 - 19
060 -31
061 - 19

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mt:s - 118
Telenor - 59
Vip - 10
To je stanje u mom imeniku. Nije bas duplo, ali skoro pa da smo tu negde. Ali ovo nije nikakav pokazatelj. drugo, ovde je tema promocije mt:s-a pa bih molio da se drzimo teme
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

au, u mom imeniku takodje vecinu brojeva zauzima 064/065 mreza.... :)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

mih@jlo, svaka ti cast koliko imas imena u imeniku, prosto ne mogu da verujem.
I kod mene preovladava 064/065. 060 imam sam 3 :oops:

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Требао сам да отворим нову тему са овим питањем .:S
Мени је преко 200 мтс ,око 40ак теленор и свега 7 випових корисника.
Извињавам се за скретње са теме,нећу више.
Слобода или смрт

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

mt:s=145 (69%)
telenor=48 (23%)
vip=16 (8%)

Evo da ne bude skroz offtopic evo dilerske ponude Comtrade-a i Telefonike za jul. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Da podesetim da se 12.jula završava promocija večernjih razgovora u mts mreži.
Nadam se da će konačno posle toga dati nešto korisno. :smutny:

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

mp3mp3,videcemo,videcemo.Voleo bih one dve akcije opet da vrate,duplu dopunu 500+500 i 980+.Valjda ce se smilovati nad svojim dugogodisnjim korisnicima malo,posto su podigli cene poziva preko noci i onaj novi porez od 10 posto natovarili,sad bi bio red malo da nam pomognu oko toga,makar kroz takve dve akcije

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Nebi propali ni da daju koji telefon za male pare sa poduplanom dopunom na pripejdu ko prosle godine u ovo doba sa samsungom 160 :D
Mislim sta je lelekomu malo da se otvori prema svojim suznjima i raji dobroj i postenoj koja namete i harac redovno placa za postene i kvalitetne ostale usluge :lol:
evo da damo i predlog za neki skroman ekonomski mobitelcic pa mozda i procitaju , evo nokijice recimo ove dve nove 2323 ili 2330

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A mozda i za postpaid korisnike malo da se otvore da daju makar 10 MB Interneta mesecno ukljucheno u pretplatu. Eto, ne trazim puno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ako smoreni austrougari mogu da dadnu 350 svega kod njih tako smorenih sta bi bilo lelekomu da se malo otvori , ajde pa cemo da zazmurimo na jedno oko i nevidimo taj monopolizam :D

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

sigi slazem se sa tobom u potpunosti.Ako mogu sve skoro zemlje u okruzenju da daju povoljne uslove za pripejd i postpejd,a nama nista.Evo primer u hrvatskoj ti daju za postpejd broj celi telefon,u smislu svih kablova i svih ostalih cudesa za 1 kunu!A kod nas u vipu mojoj kevi da li kutijcu sa samsungom bez icega sem punjaca i uputstva na srpskom.Uzas! Blagi uzas su nasi operateri

Odgovori