madness99, SiMobil nije slovenački Vodafone, već samo njegov partner. U svemu ostalom si upravu.Cene u okruženju su iste ili slične.
sigi, Ja u poslednjih dve godine promenio bar 4 telefona,svi legalno lupljeni kod distributera ili operatera,i ni na jednom ne videh to "made for Serbia/Balkans". Ovo mi zvuči kao ortodoksna glupost, i moraće neko da mi na primeru dokaže da bih promenio mišljenje.
Na zapadu je situacija sa telefonima uz ugovor možda nešto bolja,ali to je posledica konkurencije među operaterima i probirljivosti potrošača. Mada,ne sećam se da sam u Austriji video nešto mnogo niže cene....Niti u Nemačkoj. Za USA pouzdano znam da može da se kupi recimo JaTelefon za male parice,200 dolarčića, ali paket za koji se potpisuje ugovor nije nimalo jeftin,jer podrazumeva određenu minimalnu mesečnu potrošnju,i obavezan flat rate internet paket,koji nije nimalo jeftin kod tamošnjih operatera....
Vlada Zem, Ovo sa zauzimanjem mesta je čista fora...kao i za prvi Android telefon u Srbiji....pretekli su ih, biće drugi u nečemu,i to je strašno...pogotovo što se zna ko ih je pretekao,a to boli
I da zaključim:možda ja stvarno razmišljam drugačije od većine vas,ali meni je recimo bilo sasvim normalno da za Storm,koji bez paketa u legalnoj prodaji(naglašavam legalnoj,a ne ovi po oglasima što kradu iz fabrike u Mađarskoj) košta oko 400 eura,ja platim duplo manje,uz paket koji me košta 2000 mesečno,i koji znam da nikako neću preći,jer mi nudi dovoljno svega. Meni to ni u jednom trenutku nije ličilo ni na krađu niti na bilo šta....
I stvarno ne znam što se uvek povede ta rasprava....koliko para imaš,toliko možeš sebi da dozvoliš.Nerealno je očekivati da će nama ponuditi bolje uslove nego u okruženju,samo zato što imamo manje para za trošenje,a hteli bismo isto što i "beli svet".
Back to topic...Videh juče uživo Magic,i nije tako loš kao što sam očekivao...O samom androidu neću da sudim,ali mi se hardver na Magic-u više sviđa nego ovaj Samsung...Tasteri su mi nekako prilagođeniji potrebama OSa. Ovo sa slike gore mi izgleda mnogo kao D900 sa produženim ekranom,a taj period Samsungovog dizajna nikako nisam voleo.