Najpovoljnija tarifa za najvise price prema svima

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Najpovoljnija tarifa za najvise price prema svima

Post od vlada1970 »

Pozdrav drugovi,

cisto da budem siguran, hteo sam da pitam da li je tarifa Vip 1800 za fizicka lica najpovoljnija za najvise price prema svima, od svih mogucih post paid tarifa svih provajdera? Samo za fizicka lica me zanima tarifa.

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... fa.33.html

Devojka mi postaje menadzer jedne firme i samostalno treba da vodi posao od kuce ili na terenu, a posto tamo nema fiksni, ostaje joj da ceo posao radi preko mobilnog. I bice bas mnogo potrebe za zvanjem klijenata. U stvari maltene ceo posao ce preko telefona da obavlja.

A posto nema nikakvu mogucnost da zna koliko ce njih da zove na fiksni ili mobilni , pregledao sam sve i nasao da je ova Vip tarifa najpovoljnija. Pa rekoh, da pitam cisto, da nisam nesto propustio?

Hvala unapred, Vlada 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mislim da je ovo najpovoljnija tarifa,a eventualno,ako moze da ubaci jos jedan mob i da uzme promociju npr.telenor pri paid,pa ko je u toj mrezi da dopuni,posto za vodjenje posla preko telefona,treba stvarno veliki broj besplatnih minuta,kupi neki dual sim mob i cepaj :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Super, thanks Andrijano. Odlican predlog da dopuni ovaj post paid vip sa telenor pre paid promocijom. :wink:

Nego, ja kapirao da to vise ne vazi, jer im na sajtu stoji samo promocija od 5 para nocu.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vazi... Vazi idalje...
Samo, to ce da kosta 4500 din (cetiri i po hiljade dinara) ili ti 50 evra. Vidite dal' vam se isplati.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Lobachewsky, ???
vlada1970,
pored 5 para nocu i dalje je aktivna promocija 10 para minut, 1000 min za 100 dinara

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok, provericu sutra u Telenoru, mada mi sad nije jasno zasto bi to kostalo 4500 din?

Lobachewsky, da li mislis mozda da kad saberem kostanje Vip-ove post paid 1800 tarife za mesec dana sa svim porezima , plus kartica Telenorova od 200 din, ima da ispadne 4500 din? Ili tih 4500 din mislis samo za tu promociju?

Ako mislis na cenu kad se sve sabere, ja ne znam stvarno sad sta bi moglo biti isplativije a da covek mora da se osloni samo na mobilni? I plus, ako mora da prica bar 100-150 min dnevno preko mobilnog, onda je ovo najpovoljnije za fizicko lice momentalno. Slobodno, ako znas nesto povoljnije, pricaj molim te. :wink:

Zligor, znam cenu za 1000 min, hvala covek. :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

vlada1970, postpaid 1800= 3000 rsd+pdv+novi porez. Dakle 3840 koliko sam ja sračunao.Za te pare 1800 minuta ka svim mrežama,1800 sms/mms,još 1800 ka Vip mreži(ako uopšte stigne do ovoga),i na kraju 1800 Mb za net.

Po meni se isplati.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Samo reci devojci da koristi slušalice kada razgovara telefonom jer toliko korišćenje mobilnog i toliko zračenje nije uopšte zdravo. :oops:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I nadji jos recimo Nokiu 6310 koja ce jedina uspeti da izdrzi to opterecenje sa baterijom, sve ostalo ima da gekne mnoooooooogo ranije!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A fiksni kao opcija je nemoguca?
Daleko je isplatljivije, osim ako sve vreme provodi napolju, i ako sve vreme zove samo mobilne.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

miodrage napisao:I nadji jos recimo Nokiu 6310 koja ce jedina uspeti da izdrzi to opterecenje sa baterijom, sve ostalo ima da gekne mnoooooooogo ranije!
ili se t 290 ili j120 ili 1208 to ce od novijih drzati bateriju , posto vidim da ce morati mnogo da divani ovo je provereno ;)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Thanks ljudi na predlozima. Ovo sa Vip tarifom 1800 i Telenor promocijom od 100 din, mislim da ce biti najbolje.

miodrage, imam vec 6310 i stvarno dugo drzi baterija. Bez obzira sto je stara oko 5 godina sigurno. Ona ima k750i pa ce morati sa njim i eventualno 6310, ako joj bas zatreba za teren.

Lobachewsky, nije fiksni opcija, jer iznajmljujemo stan u kome gazda nije uveo telefon. A ne uzima mi se broj, bez obzira sto je moguce posle da ga selim, jer ce vecinom kontakti biti na mobilnom i onda je zvanje sa fiksnog isto mnogo skuplje od zvanja sa mobilnog. Bice 99 % vrlo malo zvanja na fiksni. Mozda neko zvanje kancelarije itd, ali najverovatnije opet sa terena i isto mu onda dodje.

Jedino sto mi je palo na pamet, ali posto nisam siguran jer se ne razumem bas, je bila da uzme neki smart phone pa da uvedemo Skype ili slicne opcije. Mada, sa ovim malim znanjem, kapiram da ce opet minutaza prema mobilnima u Srbiji biti po slicnoj ceni kao i sa ovim paketom Vip 1800. Mada, ne bih se zacudio, da bi bilo i skuplje. Jer koliko kapiram, Skype i slicne opcije se najvise isplate za zvanje inostranstva.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Puno srece u poslu i slobodno uzmi bele- sarene i neka ga mesa sa plavim promocijama a kao zatreba kasnije moze da se prebaci na prenesi sve ce to da se isplati na kraju :wink: :) ona neka radi a ti nas ako ti nije tesko izvestavaj o kvalitetu vip mreze .

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

sigi napisao:Puno srece u poslu ..........ona neka radi a ti nas ako ti nije tesko izvestavaj o kvalitetu vip mreze .
Hvala mnogo sigi, i hocu naravno. Mada kad sam neko vreme imao u telefonu moju pre paid 061 karticu, mreza je bila fifty-fifty dobra.

Inace,jutros mi pade na um da vas pitam sta mislite - da li je realno ocekivati za 20 godina da cemo od nasih provajdera dobiti promociju 100 din za 1000 minuta prema svim mrezama? Ili jos bolje tako neka pre-pre-paid konstantna opcija? :D

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Teško vlada1970. Ja koristim jednu MTS prepaid karticu već 10 godina i niko se iz Telekoma nije setio da mi ponudi nešto kao nagradu za vernost, a baš sam se nadao. Međutim, koristim i Telenor postpaid i mi oni za svaki rođendan daju besplatne razgovore unutar mreže, što je barem nešto. Ne znam kako je kod VIP-a.
Uglavnom, sumnjam da će nešto biti od toga čemu se mi nadamo.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok, kapiram Aleksaboy, pitao sam vise iz sale i ironije ovo za 20 godina. :wink:

Odgovori