Trenutno najbolji pripejd - priča/internet

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Trenutno najbolji pripejd - priča/internet

Post od Vlada Zem »

Probaću da budem jasan, ovo je za prijatelja koji nema fiksni, cable net, ne želi postpejd, sva komunikacija mu je "osuđena" na mob...
Te pripejd tarife ne pratim ali vas (fala bogu) ima koji to redovno "akate" :)
Ništa dodaci tipa "posle 12", "u ranu zoru", "sms+", stvar je jednostavna, za što manje para više:
-priče
-internet MB, jako bitno, što više
Odnos poziva = Telenor>Telekom>VIP, da napomenem.
Svaka pomoć je dobrodošla ;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Evo , ja imam mts prepaid KUL tarifu i tu je dobro sto je cena prema svima ista 7,55 din sa uracunatim porezom. Slicna je tarifa TAKO LAKO kod Telenora( mada jeftinija jos 40 para po minutu ).

Na KUL tarifi sam iz jednog prostog razloga, jer imaju friends and family brojeve, pa sa 3 takva broja mogu da se cujem po 2,56 din po minutu. Ali da nemaju ff brojeve, uzeo bih TAKO LAKO. Jer je svaki treci minut za dzabe. Sto nije malo.

Znaci, ako hoce najjeftinije da prodje sa prepaid tarifama, neka uzme dve kartice. KUL zbog ff brojeva, a TAKO LAKO zbog price prema svima ostalima.

Internet ne moze da dobije jeftino kod ovih tarifa. U stvari, placace ga najskuplje. Posto me internet ne zanima uopste kod telefona sto se tice nekog ozbiljnijeg koriscenja, osim mozda za pregled maila i to na vrlo kratko ( bas zbog toga sto je abnormalno skupo surfovati po ceni od 6,40 din za 100 kb ) , onda drugu ne preostaje nista drugo nego da uzme mozda Pre paid mobilni net , gde ce mozda proci malo jeftinije ali ne mnogo.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/Pre ... i_Net.html

Internet je skup takav isto, tako da mu je najbolje da ostane na dial-up-u, ako jedino takav ima. Ipak ce manje placati. ( ukapirao sam da ima dial-up internet jer kazes da ne poseduje cable.net i slicno ).

Ili, ako sam pogresno razumeo, i nema cak ni fiksni, onda neka pregleda mail i sitno nesto preko moba, a za ozbiljan net neka ode do internet cafe-a. Ozbiljno surfovanje preko moba je samo za parajlije, a oni ne pitaju kako da prodju jeftinije.

:wink:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Za internet je najpovoljniji Telenor sa tarifnim dodacima.

Mali 50 MB 290,00
Srednji 250 MB 690,00
Veliki 1 GB 1290,00

cene su sa porezima.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6449

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@Vlada Zem, kombinacija prica-internet su najgora (najskuplja) moguca kombinacija za prepaid.
Pokusaj da ga ubedis da je postpaid nekih 5 puta, u bukvalnom, isplatljiviji za njega... Neka uzme Vip, ili da saceka oktobar i Telenor. To je jedino zdravorazumsko resenje.
Na prepaidu Telenor ima vise nego finu promociju za razgovore, mada pitanje je koliko je to trajno resenje, iako sudeci po trajanju, plavci od nje imaju vise plus nego minus.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja mislim da je za ovo Vip najbolji sa tarifom 900 ili 1800. Ne znam da li neko ima onako dobru ponudu. Jos uzme Storma za male parice.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

miodrage, prepaid talk :wink: OK, mislio sam da postoje neka "čuda" u tim dodacima, promocijama itd, HVALA svima, može lock :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori