brankons, ne obraćaj previše pažnje na to šta ti pričaju ljudi koji rade u Telekomu, a naročito šta pričaju ovi iz CC-a. Svi su oni obavešteni kao Koštunica.
Sto se tice ljubaznost korisnickog servisa 789 to su uglavnom i..oti koji su su krajnje neljubazni i neznaju nista.svaka pohvala korisnickom servisu telenora i vipa na ljubaznoscu i informacijama.
Sta znaci imati besplatne minute i poruke?Da li to znaci da se ne naplacuje poruka koja je inace skuplja(poruke ka specijalnim brojevima u nacionalnom saobracaju koje kostaju vise nego regularni sms-ovi).Isto me interesuje i za pozive specijalnih brojeva u nacionalnom saobracaju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, koji su ti to "specijalni brojevi" ? To besplatno znaci da se ne naplacuju poruke i pozivi ka svim nacionalnim brojevima tj prema fiksnoj telefoniji i bilo kom operateru...
Da,mislio sam na 0900 i slicno i poruke ka cetvorocifrenim brojevima(npr ucestvujes u nekoj nagradnoj igri gde poruka kosta 30 din recimo).
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pre par dana presla sam na post paid (Bel 50) i dobila 40+10 minuta i 50 poruka gratis. Paket kosta oko 380 dinara (sa porezima). Sad mi nije jasno da li u tu cenu ulaze samo gratis minute i poruke, pa mi se onda ekstra naplacuje ili kad to potrosim, tek onda tece skidanje.
Poslednja izmena od deana u Pet, 02. Okt 2009. 18:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Montenegrino
Стиже листинг као и раније.
Да ли си се пријавио? deana
Док имаш бесплатне минуте и поруке ништа се не наплаћује.Када их потрошиш онда се наплаћује оно што си потрошила.
Ал сам објаснио.
tacno tako, to je paket iz kamenog doba i mnoogo malo nudi, 066 je mnogo bolji operater npr http://www.mts.telekom.rs/index.php/066 ... 1kova.html ispadne 550 RSD mesecno a nudi i megabajte, mms, mnogo vise minuta + racun ne moze da se prekoraci....
Nudili su mi MIX 250, ali su tamo skuplji i impulsi, i sms, i uspostavljanje veze. Vecina prijatelja su na 064, pa sam zato uzela ovaj.
Sto se tice 066, bese mi zao starog broja. Sad sam pogledala, 066 ima obracunski interval 60 sekundi, skuplju uspostavu veze, a kod 064 se samo 1. minut tarifira, a onda se racuna po sec.
Ma imaju oni tu troškova znaš... Uspostava veze... To ti povuče struje da ne veruješ! Jbg treba i radnika tamo platiti da spoji žicu kad mi pozivamo. Nije to tek tako...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.