uh, kako vreme prolazi sve manje zelim taj ugovor na 2 godine! mada cak i pored mogucnosti promene operatera (a da ostane isti broj pa i prefiks) mislim da ce SE POJAVITI MNOGE BENIFICIJE kod svih operatera tako da potrebe menjanja nece ni biti neophodne! mislim nije im sigurno cilj da zadrze korisika dok mi traji ugovor i da ga toliko "izmuce" da posle MOMENTALNO PROMENI OPERATERA!!!!
Ne znam, ali neki pricaju da IM NI DINAR NISU ZAKINULI, neki...imaju negativna iskustva...ne znam! uh
00saska00, bas tako. Kome se kako zalomi, na zalost. Evo, ja sam jedan od onih kojima "nije zakinut ni dinar" , a ugovorna obaveza (od 2 god) mi istice 19. decembra.
Dobijem Telenor paket i koristim 062 broj.Posto sam vezan ugovorom jos 2 meseca,broj 065 ostavim i ne koristim ga jer na Telenoru imam besplatne minute i poruke.Stizu racuni i svaki je za neki dinar veci nego sto treba.Necuveno.Trebalo bi da idem u poslovnicu i trazim objasnjenje ali posto su u pitanju male sume ne ide mi se.Broj se ne koristi a u racunu pod-moje poruke od 3 do 20 dinara svakog meseca.Nije to neka suma ali se pitam,koliko ima korisnika,pa svakom zakinuti po malo,nakupi se..
Hajde da napisem na ovoj temi... Ako neko ima neke informacije kada ce se kod dilera ponovo pojaviti vise telefona uz mts ugovor (Nokia 5800, Nokia 5530 i slicno), neka javi.
Smanjili su ponudu kod dilera (Tehnmobile, Handy i sl.) ovog meseca na samo 4 modela.
Ne verujem, posto je u ponudi i novi E52. Nadam se da od novembra da upristoje svoju ponudu kod dilera, pa da uzmem 5800, (prv treba da napustim telenor, ali toliko su me razocarali, da to nece biti tesko).
ti si je jedini koji je razocaran Telenorom...zasto? Svi kazu da su pouzdaniji...! Ja sam sada zbunjena...POTPUNO!
Inace bila je ponuda 5800 ali je NESTALA u utorak...sve se rasprodalo tako da cu morati malo da pricekam! Htela sam i ja da uzmem na mix 1000!
Telenor je najbolji i za postpaid i za prepaid, imaju najbolje pakete, najbolju proveru stanja, i uopste sve. Ja sam razocaran samo Telenorovim cenama telefona koje su za po pet hiljada vise u odnosu na mts i vip. S obzirom da mi je istekao ugovor kod telenora, i da trazim novi telefon, koji oni ne mogu da ponude, preci cu kod drugog operatera (osim ukoliko se ne popravi situaciuja sa telenor telefonima u novembru - konkretno mislim na Nokia Symbian modele).
Tačno je za cenu telefona. Gledam recimo c510, ili 6303, najjeftiniji je u mt:s-u. Ali ne zaboravite da ste obavezni da plaćate 3g pretplatu uzimanjem 3g telefona. Kada se to uzme u obzir, dođe ti na isto. Mislim, jednako preskupo.
Onda idemo kod dilera !
Bila juce da vidim kako stoji stvar sa telefonima i ovaj lik rek'o da su svi rasprodati i da je alpha copy rekao da ih trenutno nemaju...a on kaze da to trenutno moze da bude i 10ak dana pa je preporucio da sacekam novemvarsku ponudu...ali meni se stvarno ne ceka bas sam jer jurim taj TUBE vec...pitaj Boga od kad !!!!!!!!!
samo bih da dodam da jos malo sacekate sa pazarom novih naprava tj do kraja godine se strpite nije vam krava stala na nogu bice jeftinije i treba da se dese ove bitne stvari sacekaj nesrljajte pa cete opet ovde qqti
Jel ti znas nesto pa neces da podelis sa nama?
hm...
Ma ko ce da ceka VISE ... ne mozemo da cekamo! cekam lovu za tu 58icu vec 100 godina ! ajde podeli sa nama sta je i kako ce biti (ako znas) pa da vidimo sta cemo i kako cemo!
Ne znam sta bi moglo novo da izadje...sto bi toliko zaintrigiralo moju paznju kao taj telefon! STVARNO SAM SE POPALILA KAO MLADI MAJMUN, ali MERAK MI DA GA KUPIM, pa pomagaj BRATEEEE!
jel moze nekze kako da sa postpaid-a dopunim kredit na pripaid ???
posaljem onu poruku ( iznos_broj moba na 8787) i stigne mi povratna poruka...e sad kako se na nju odgovara ???
vec dva dana pokusavam i ovako i onako( onaj "kod" sto se dobije i DA, i obrnuto) i nikako da mi prodje... uvek mi se vrati da je pogresan format poruke
N95 8GB + k750i + MP3 4GB + 5800 + SE XperiaPRO ... sta jos fali ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.