Internet-zakonom garantovano ljudsko pravo, kao struja, voda

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

A covek je samo kopirao deo vesti sa itsveta :D :lol:
samo bi da ovo dodam pa onda neka se ova bruka izbrise, mi smo sami sebima naj veci i gori neprijatelj uvek bili i ostali svacije i nicije vazda cemo da kupujemo i vazdizemo a svoje smo unistili da se nezna da je bio kamen na kamenu uz to placamo kao da je suvo zlato i brilijanti u pitanju .
SEKA liksuz porez necu da komentarisem ovano sam reko da je to vr vrhova imbecilnost kao i svi koji su glasali .

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Azimuth napisao: A sto se tice ovoga, pa gameforce znas i sam da sve sto vazi sa svet vazi i za nas, samo dodas jos nekih 50-70 godina i to je to :D
Naravno. Mi ni infrastrukturu ne sredjujemo i trebace nam ko zna koliko godina dok napravimo mostove koji su potrebni da bi se rasteretio saobracaj. Ne ulazemo u svoje srpske brendove, nemamo nijedan brend koji moze da bude konkurentan na svetskom trzistu, ne proizvodimo pare nego samo trgujemo stranom robom i sve to ciljano i tendenciozno planirano. I kad bi onda kod nas moglo da dodje razmisljanje u ovom smeru kao sto Finska planira? :lol: Negde , kad nasi unucici budu imali 30 godina. :lol:

Beda smo totalna, i na zadnjem mestu od svih drzava u Evropi. Izgleda da najmanje volimo svoju zemlju.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

miodrage, (što se tiče tvog drugo posta na ovu temu) prestigla nas Albanija??? Pa stvarno ti kao intelektualac bi trebao da nešto što kažeš, temeljiš na nekoj činjenici. A ovo što si rekao ne samo da se ne temelji ni na čemu, nego čak i vrijeđa. Pa oni su najnerazvijenija zemlja u Evropi (ako ne gledamo kriminal, tu su u vrhu), po svemu (ali svemu) smo bolji od njih. Nisu htjeli da im daju vizne olakšice, pa naravno, **bali bi im kevu kad bi ih "upustali" u evropu. Da ne pričamo o bruto nacionalnom proizvodu, prosječnoj plati, ili bilo čemu što je pokazatelj stepena razvoja neke države. Dno. A tebi su oni ispred nas. Stvarno idalje ovako stojim: :ohmy:

Ostalo mannje-više stoji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Daddy Yankee, ja sam to malo figurativno prikazao, ali nemoj da mislis da smo mi tako mnogo ispred njih. Ja znam sta su pokazatelji, i cifre kao ne lazu, ali gledaj sve drugo. Evo, letos sam bio u Rumuniji, svega 4 dana na nekom kongresu, oni su sada zvanicno Evropska Unija. Pa mi smo za njih Kalifornija bre. Onaj jad i beda... coveche... ali oni su Evropa, mogu da putuju, da idu onamo, pa i da rade, a mi mozemo samo da se gushimo u sopstvenom glibu. Cak, Albanija zahvaljujuci jakom lobiju ima siroku podrsku u svetu, pogotovu u Americi, a znamo gde se kroji svetska politika, te su i tu ispred nas. Pogresno smo se razumeli, ali znas na sta sam mislio.
Da me se opet ne shvati pogresno, ja volim svoju zemlju, ali mrzim krojitelje ove politike, i svega onoga sto nas je dovelo dovde. Steta sto se ja nisam pitao ranijih godina, jeste da bi nas bilo verovatno za oko 500.000 manje, ali mala cena za normalan zivot! Dobro, i ovo je figurativno... a mozda i ne? :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Slazem se sa vecinom sto je Miodrage napisao ali ne smatram da je neko u prednosti sto je u Evropskoj uniji i moze da putuje.Mi nismo u EU, ali i dalje smo mnogo bogatiji od Rumunije,Bugarske,Albanije..Letos sam malo skrenuo sa glavnog puta i naisao na glib i blato u jednoj ulici u Sofiji (Bugarska u EU) a o sahtama bez poklopca da i ne pisem.Godinama slusamo o ukidanju viza,najvecem uspehu sadasnje vlasti..Sta sa tim dobijamo?Ko je imao novac i dosad je lako mogao dobiti (kupiti ) vizu.Naveci broj stanovnika u unutrasnjosti nema novca za put do Beograda a o inostranstvu moze samo da masta.Takodje,nije toliko vazno gde se nalazimo i kakva nam je proslost bila.Nalazimo se na bogatoj i rodnoj zemlji ali ovde NE valja ni vlast ni narod.Godinama se sve krade i unistava,vlada nerad i javasluk.Bijo sam zaposlen u proizvodnoj firmi sa 88 zaposlenih,od kojih je bilo 12 radnika.Sada radim u firmi gde na 4 radnika ima jedan sef.Kroz kancelariju se ne moze vise proci od stolova.Svaka vlast samo dovodi svoje poslusnike i izmislja im radna mesta.Nekada je bila jedna vladajuca struktura i zaposljavala svoje rodjake,priljatelje a sada ih ima vise u koaliciji i svako zbrinjava pored rodbine i svoje clanove i tako unedogled.U javnim i drzavnim preduzecima i dalje vlada izreka-Niko ne moze toliko malo da me plati,koliko malo mogu da radim,a roditelji se hvale:Zaposlio sam dete,plata super,nista ne radi.Bitno je samo da se nista ne radi.Nista vise nemamo,nista ne proizvodimo,sve smo prodali i unistili i ne znam kuda ovo vodi?
LG G2 Black,16GB

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

AnGeL oF LoVe napisao:Godinama slusamo o ukidanju viza,najvecem uspehu sadasnje vlasti..Sta sa tim dobijamo?Ko je imao novac i dosad je lako mogao dobiti (kupiti ) vizu.Naveci broj stanovnika u unutrasnjosti nema novca za put do Beograda a o inostranstvu moze samo da masta.
Šta dobijamo? Pa ako ikad mislimo da dođemo u situaciju da imamo za putovanje, moramo doživeti da nas ta famozna EU doživljava kao normalan narod. Da steknu poverenje u nas (koliko toliko), da se ne boje da nam dođu i da im dođemo. Vizna liberalizacija je znak da idemo ka tome. Ne kažem da je to dovoljan uslov da nam krene na bolje, ali je svakako potreban. Ne omalovažavajte to!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

miodrage napisao:Steta sto se ja nisam pitao ranijih godina, jeste da bi nas bilo verovatno za oko 500.000 manje, ali mala cena za normalan zivot! Dobro, i ovo je figurativno... a mozda i ne? :D
Šta, sad si i Free Mason, pa se zalažeš za kvalitet naspram kvantiteta? :D :D

Odgovori