Unlimited

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vip je trenutno stvarno neprikosnoven. Unlimited fazon, odradjen sa dubinom, ima filozofiju :) Ozb. Kad kazes komunikacije, mislis na sve. Bas je pravi komunikacijski paket. Plus, ono sto je najbitnije, a proizilazi iz toga je - jedino sto imas da placas je pretplata. Ni dinar vise. Ne mislis o racunu uopste. Platis pretplatu, dobijes 'flat' i uzivas.
Svidja mi se i to sto je cak i MMS uracunat u pricu, iako ja posaljem verovatno 20 MMSa godisnje. Ali to nije bitno, bitna je ideja :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

A ta ideja je, priznacete, jednostavna, a telenoru i mt:su (064/065) nikako "da padne na pamet"! :wacko:
Ok, ima telenor tarifne dodatke, ali kad na njih dodas pdv i pumt, to mnogo povecava racun, jer je najmanji tarifni dodatak od 300MB, a mozda i najgora stvar u svemu tome je to sto je nemoguce proveriti preostalu kolicinu MB. Kako provera besplatnih MB radi na vipu?
I da se vratim na vip u MK, oni uz pakete tipa fleksi daju besplatne razgovore u mrezi do 1000 minuta("neograniceno", je l'?) :) . I to je dobra ideja!:))

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zALFex, kada se posalje upitnik porukom na servisni broj stigne povratna poruka u kojoj se vodi kolicina iskoriscenih kb....pa onda dosta precizno vidis koliko si potrosio!!!
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel pokusaj da koristis Skype ali voice pa vidi koliko bi isla potrosnja. Meni bi to recimo puno znacilo, a nemam predstavu koliko bi se trosilo. Samo da dodje MNP, mislim da vec vidim ko je moj iduci operater
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ja sam letos merio to, zaboravio sam koliko je bese bilo tacno, ali znam da je jedan minut razgovora po ceni od 0.05 din/kb otprilike kao i minut ovako, mozda i skuplji, plus skida novac i sagovorniku jer i on pravi protok. Takodje, protok zavisi od toga dal' cutis ili vristis, ne mnogo, al' reko da napomenem da postoji. Zapisivao sam negde, videcu da nadjem...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Pazi kad bi me to bas interesovalo da cujem Lobachewsky. Hajde molim te nadji to merenje da cujem prvi put koliko se trosi. :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, sagovorniku, barem u mom slucaju, ne bi nista skidalo, jer zovem na fixni/mobilni. Znachi skida samo meni i to SkypeOut kredit. A ako pricham sa Skype korisnikom, onda nema frke. Jedino je u pitanju data saobracaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Za one koje zanima potrosnja prometa, ja sam naletio na ove podatke za Fring, a mislim da bi okvirno moglo i da se kaze za Skype:

http://www.fring.com/fring_is/why_fring/

pri dnu stranice se spominju operativni sistemi i njihova potrosnja u tablici.

Npr. symbian, iPhone i wm 8Mb, UIQ 8,6Mb a llinux 13,8Mb za 60min. voipa.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Eto, toliko nesto otprilike. Regularnom naplatom izadje oko 500 dinara/sat, dok u VIPovom paketu sa 350mb, ili Telenorovim od 300 dobijes preko 2000 min. Naravno, mislim samo na naplatu protoka.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ok, thanks ljudi. Nesto mi se ne svidja taj skype kad cujem koliko kosta. Izgleda da je stvarno samo za internacionalne pozive prihvatljiv. 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori