A1 novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Cini se, konacno, zanimljiva promocija od Vip-a.09.11.2009
Milion besplatnih SMS poruka do kraja 2010. godine
Predstojeći praznici su period kada više komuniciramo. Zbog toga je Vip pripremio specijalan poklon za sve nove i postojeće pripejd korisnike omogućivši im da po povoljnim uslovima komuniciraju više sa svojom porodicom i prijateljima: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže.
Kako bi aktivirali prazničnu promociju, korisnici treba da dopune svoju SIM karticu sa kreditom u iznosu od 200 dinara ili više. Svaka sledeća dopuna od najmanje 200 dinara produžava važenje preostalih besplatnih SMS poruka za narednih 30 dana, i tako do kraja 2010. godine.
Besplatne SMS poruke važe za nacionalni saobraćaj, a ne obuhvataju međunarodnu komunikaciju, roming, usluge sa dodatnom vrednošću i prenos podataka.
Vip pripejd SIM kartice mogu se naći širom Srbije u Vip centrima i na 6.500 prodajnih mesta i kioska, uključujući Štampa sistem i Futuru Plus, dok su elektronske dopune na raspolaganju na više od 17.000 prodajnih mesta partnera.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Imam osecaj da ovaj klinčuraj, koji prvi put sada kupuje mobilni, masovno uzima Vip. Pa onda ide još i 'svi ortaci su na Vipu' ili 'ajmo svi na Vip'... I tako se umnožavaju. A zna se da na mladima svet ostaje...
E sada, moje neko lično mišljenje... Dok je njihov postpaid najjači na tržištu, prepaid ipak ima jednu veliku manu- uopšte nije izbalansiran... Dok ti u promociji daju džabe, regularno te glava zaboli. Maltene nadoknade sve što su ti poklonili. Regularne cene SMSa i prvog minuta razgovora su papreno skupe, tako da ti se kredit ponaša skroz nepredvidivo. Jedno vreme se ne troši, ili se polako smanjuje i samo odjednom neko ti je 200 dinara pojeo.
E sada, moje neko lično mišljenje... Dok je njihov postpaid najjači na tržištu, prepaid ipak ima jednu veliku manu- uopšte nije izbalansiran... Dok ti u promociji daju džabe, regularno te glava zaboli. Maltene nadoknade sve što su ti poklonili. Regularne cene SMSa i prvog minuta razgovora su papreno skupe, tako da ti se kredit ponaša skroz nepredvidivo. Jedno vreme se ne troši, ili se polako smanjuje i samo odjednom neko ti je 200 dinara pojeo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja ovo ne razumem:
Promocija se aktivira dopunom od minimum 200 din do 31.12.09. Ponuda važi ukoliko se kredit do kraja 2010. dopunjava sa minimum 200 din, najmanje jednom na 30 dana od dana dopune.
Jel moze neko malo bolje da mi objasni,sta treba da aktiviram,i koliko da uplatim,da bi ovo funkcionisalo?
Promocija se aktivira dopunom od minimum 200 din do 31.12.09. Ponuda važi ukoliko se kredit do kraja 2010. dopunjava sa minimum 200 din, najmanje jednom na 30 dana od dana dopune.
Jel moze neko malo bolje da mi objasni,sta treba da aktiviram,i koliko da uplatim,da bi ovo funkcionisalo?
Sony Xperia P
I jel sad poruke vaze samo za VIP ili za sve mreze??mezzano napisao: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže.
Besplatne SMS poruke važe za nacionalni saobraćaj, a ne obuhvataju međunarodnu komunikaciju, roming, usluge sa dodatnom vrednošću i prenos podataka.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
E stvarno Pinocio, ja mislim da ovo samo kod nas moze da se desi.
Imao je i mts slicnih fora. Odlucite se aman operateri sta nudite ili kucajte smisleno po novinama i sajtovima.

Imao je i mts slicnih fora. Odlucite se aman operateri sta nudite ili kucajte smisleno po novinama i sajtovima.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Pinocio, a da pročitaš ti članak od početka do kraja, a?
aleksaa, pa ako do kraja dec. uplatiš 200 kinti, aktivirao si tu promociju, i ako od jedne uplate do sledeće ne prođe 30 dana promocija se nastavlja, a ako se zezneš pa prođe - ne važi ti više.Mezzano:
.........Zbog toga je Vip pripremio specijalan poklon za sve nove i postojeće pripejd korisnike omogućivši im da po povoljnim uslovima komuniciraju više sa svojom porodicom i prijateljima: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže..........
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Vip Android Izazov:

http://android.vipmobile.rs/home
Ima li ovde nekog ko ce ucestvovati? Pa da agitujemo.

http://android.vipmobile.rs/home
Ima li ovde nekog ko ce ucestvovati? Pa da agitujemo.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Ljudi imam VIP pripejd,nikako ne mogu da aktiviram "Besplatan SMS".
Kad nazovem 12341,imam opcije samo za 50% bonus kredita i Besplatno u mrezi,a nigde nemogu da ukljucim Besplatan SMS.
Ko zna koliko sam poruka poslao za aktivaciju,i onda uplatio 4 puta po 200 dinara,i nista.
Stalno mi stoji da imam 1000 sms,mms i minuta u VIP mrezi,i 1000000 poruka u VIP mrezi.
Kad nazovem 12341,imam opcije samo za 50% bonus kredita i Besplatno u mrezi,a nigde nemogu da ukljucim Besplatan SMS.
Ko zna koliko sam poruka poslao za aktivaciju,i onda uplatio 4 puta po 200 dinara,i nista.
Stalno mi stoji da imam 1000 sms,mms i minuta u VIP mrezi,i 1000000 poruka u VIP mrezi.
Sony Xperia P
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Fox, kada sam ga ja jurio nisu ga imali nigde sem u bgu pa su porucili jedan model iz bga ali sam ja kasnio 3 dana pa su ga prodali i sada ga vise nemaju, kazu a se stvarno brzo podavao a to njima nije u prilogu jer hero onda ne prodaju dobro [nje ni cudo ako uzmemo u obzir razliku u ceni paketa.] 

iPhone 4.