Yettel novosti
Izvinjavam se svima, jer je pitanju moja greška, nisam precizirao uslove.
Uslovi pod kojima se može koristiti promocija "Besplatno za dvoje":
Da biste odabrali broj s kojim ćete besplatno razgovarati potrebno je da budete postpejd korisnik i da ispunjavate sledeće uslove:
- potpisali ste novi ili produžavate postojeći postpejd ugovor sa ugovornom obavezom od 12 ili 24 meseca
- nalazite se na tarifnom paketu iz aktuelne ponude Telenora sa mesečnom pretplatom ne manjom od 500 dinara (sa pripadajućim porezima)
- niste član virtualne privatne mreže (Virtual Private Network - VPN)
Korisnik s kojim ostvarujete besplatne razgovore treba da ima bilo koji pripejd ili postpejd broj iz Telenor mreže koji nije član virtualne privatne mreže (VPN).
Tokom trajanja promocije „besplatno za dvoje“, ni jedan ni drugi korisnik koji su u grupi za besplatne razgovore, nemaju pravo na besplatnu komunikaciju sa nekim trećim korisnikom, tj. ne mogu da budu član više od jedne grupe za besplatne razgovore.
Detalji: http://www.telenor.rs/?section=private&page=7017
Ukoliko bude promena u uslovima korišćenja biće postavljeni na navedenoj stranici.
U svakom slučaju najbolje bi bilo obratiti se direktno Korisničkom servisu preko Call Centra, Portala Moj Telenor ili mail-om na service@telenor.rs kako bi dobili najkonkretniju informaciju o mogućnosti aktiviranja ove promocije na Vašem broju.
Uslovi pod kojima se može koristiti promocija "Besplatno za dvoje":
Da biste odabrali broj s kojim ćete besplatno razgovarati potrebno je da budete postpejd korisnik i da ispunjavate sledeće uslove:
- potpisali ste novi ili produžavate postojeći postpejd ugovor sa ugovornom obavezom od 12 ili 24 meseca
- nalazite se na tarifnom paketu iz aktuelne ponude Telenora sa mesečnom pretplatom ne manjom od 500 dinara (sa pripadajućim porezima)
- niste član virtualne privatne mreže (Virtual Private Network - VPN)
Korisnik s kojim ostvarujete besplatne razgovore treba da ima bilo koji pripejd ili postpejd broj iz Telenor mreže koji nije član virtualne privatne mreže (VPN).
Tokom trajanja promocije „besplatno za dvoje“, ni jedan ni drugi korisnik koji su u grupi za besplatne razgovore, nemaju pravo na besplatnu komunikaciju sa nekim trećim korisnikom, tj. ne mogu da budu član više od jedne grupe za besplatne razgovore.
Detalji: http://www.telenor.rs/?section=private&page=7017
Ukoliko bude promena u uslovima korišćenja biće postavljeni na navedenoj stranici.
U svakom slučaju najbolje bi bilo obratiti se direktno Korisničkom servisu preko Call Centra, Portala Moj Telenor ili mail-om na service@telenor.rs kako bi dobili najkonkretniju informaciju o mogućnosti aktiviranja ove promocije na Vašem broju.
iPhone 6 Plus
Ovo nije fer prema korisnicima koji vec imaju ugovornu obavezu i koji su svoje poverenje vec poklonili Telenoru. Zasto bi korisnicima koji sada kupuju telefon ugovorne obaveze mogle da se preklope, a starim korisnicima ne!? Telenor opet zaboravlja stare korisnike. I njima ce jednom prestati da vazi ugovorna obaveza i ako se budu osecali osteceno, mogu da promene mrezu.
Nadam se ipak da je u pitanju neinformisanost i različito tumacenje uslova.
Isto tako, zar nisu rekli da moze da se potpise ugovor za promociju, pa da se nakon 2-3 meseca uzme telefon? I to je preklapanje!
Nadam se ipak da je u pitanju neinformisanost i različito tumacenje uslova.
Isto tako, zar nisu rekli da moze da se potpise ugovor za promociju, pa da se nakon 2-3 meseca uzme telefon? I to je preklapanje!
^ Bas tako. Ja sam takvu sugestiju napisao na portalu jos pre 2 nedelje i dobio duhovitu/ironicnu preporuku da potpisem jos jedan ugovor - "Obavestavamo Vas da za sada na broju (mom) nije moguce koriscenje promocije Besplatno za dvoje. u slucaju da dodje do promene procedure, bicete adekvatno obavesteni. Ukoliko zelite, postoji mogucnost potpisivanja jos jednog postpaid ugovora i aktivacije navedene promocije.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju."
Hocete i ovo da brisete?
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju."
Hocete i ovo da brisete?
Pretpostavljam da je ovo oko preklapanja ugovornih obaveza stvar cisto softverske prirode i da se malom intervencijom u sistemu moze to resiti tj omoguciti promocija svima koji su vec u ugovornoj obavezi. Onima kojima istice pre kraja 2010. da se produzi za onoliko koliko fali da bi ugovorna obaveza zbog promocije trajala 12 meseci, a onima kojima obaveza ulazi u 2011-tu nema potrebe bilo sta da se radi, samo da se omoguci promocija. Iiskreno se nadam da je to u pitanju i cekam reakciju Telenora.
::luv phonez::
Zar zaista mislite da ce uvodjenje MNP nesto da promeni, naravno da nece sve ce se to oni izmedju sebe dogovoriti i raspodeliti korisnike po sadasnjem stanju stvari, ipak je pvp srbija i svi to znaju kako se ovde resavaju stvari princip ja tebi ti meni i sl....voleo da bih se to ne desi ali sam skeptik gledajuci sve to..samo pratite poskupeo vip ubrzo posle toga i telenor a verovatno ce i mts uskoro ne bi cudilo i samim time dokazati svoje misljenje..mislim, 5.9din uspostava veze stvarno nema smisla sve nas to vraca u vreme karica i mts minut ragorora po 13din i vise ako se secate...
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Slazem se sa darkoonijem. Tesko da ce MNP nesto promeniti 95% korisnika nece ni znati sta je to i cemu sluzi, a isto toliki broj se nece cimati da ide po poslovnicama da podnosi kojekakve zahteve, kojih ce sigurnno biti podosta... Ja sam mislio da samo kod mt:s-a ima da ti jedan zaposleni kaze jedno, drugi drugo, a treci sasvim nesto deseto, kad ono... ima toga i kod Telenora. 

Ja se baš nadam da će MNP doneti neke promene onako kao što sam prethodno naveo. Tj. to su neke moje želje... Mislim, tako je na Zapadu i u našem okruženju, pa računam da bi logično bilo da bude tako i kod nas. Mada, ovo je Srbija pa je samim tim svašta moguće. Ako nam MNP donese dobra koliko i uvođenje trećeg operatera, onda bolje da ga nikada ne uvedu.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ispasce na kraju, kako se blizimo kraju 2010. sledece godine, da ce operateri voditi jedan tihi rat sa korisnicima.
"Hteli ste MNP? Evo vam ga, ali sa cenama koje jedino bogatasi mogu da priuste." Pa ce ispasti da nam nikakvo prelazenje nece ni padati na pamet. Jer ce kod svih biti vrtoglavo skupo. I na kraju jos, ispascemo mi krivi sto smo potencirali uvodjenje MNP-a. Tako mi se sad javilo, kad procitah ovo sto ste napisali.
A da znate i da pocnijem da verujem da je takva jedna situacija moguca stvarno.
"Hteli ste MNP? Evo vam ga, ali sa cenama koje jedino bogatasi mogu da priuste." Pa ce ispasti da nam nikakvo prelazenje nece ni padati na pamet. Jer ce kod svih biti vrtoglavo skupo. I na kraju jos, ispascemo mi krivi sto smo potencirali uvodjenje MNP-a. Tako mi se sad javilo, kad procitah ovo sto ste napisali.

A da znate i da pocnijem da verujem da je takva jedna situacija moguca stvarno.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ceniš? A kako komentarišeš da kad VIP nešto ubaci (dobro ili loše), to urade i ostala 2 operatera uz minimalne izmene? Odnosno da mt:s i Tele(k)nor imaju jako malo inovacija. Kao da nemaju razlogada bilo šta povoljnije nude.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Jer necemo nigde da pobegnemo, sta god da nam uvale... Nema MNPa.gargamel4 napisao:A kako komentarišeš da kad VIP nešto ubaci (dobro ili loše), to urade i ostala 2 operatera uz minimalne izmene?
... jer nema MNPa.Odnosno da mt:s i Tele(k)nor imaju jako malo inovacija. Kao da nemaju razlogada bilo šta povoljnije nude.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
A kao kad ga bude onda će u PM da izdiferenciraju ponude
10 "MNP 1.0"
20 Ovako izjednačene ponude =>
30 Zašto bih bilo šta menjao?
40 Neko nešto promeni, ostali ga iskopiraju.
50 ENDIF (Padne atomska bomba; Buržoaska revolucija; Ulazak u Evropsku Uniju)
60 GOTO 30
70 END

10 "MNP 1.0"
20 Ovako izjednačene ponude =>
30 Zašto bih bilo šta menjao?
40 Neko nešto promeni, ostali ga iskopiraju.
50 ENDIF (Padne atomska bomba; Buržoaska revolucija; Ulazak u Evropsku Uniju)
60 GOTO 30
70 END
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]