S moje tacke gledista mislim da je Mobtel za nijansu bolji sto se tice prijema signala i dostupnosti mobilnog pretplatnika.
Posto koristim usluge oba operatora,desavalo mi se na primer da zovem nekog na 064(sa takodje 064),a da bude nedostupan iako je bio dostupan(mnooogo puta ),dok je na "trojci" sve bilo ok.Ponekad 064 nema signala na mestima gde bi trebalo da ga ima uvek i bas uvek(063 ima pun signal),itd.
Sve u svemu,Telekom ipak odradjuje svoj deo posla,i mogu reci da sam ipak zadovoljan bez obzira na neke mane...
Ja sam godinama bio Mobtelov korisnik...i sada sam presao na Telekom postpaid, i bas ne mogu da se pozalim na kvalitet usluge, sa tim sto dosta manje placam u odnosu koliko sam trosio...
Jedina zamerka mi je sto kad zovem korisnicki servis, svaki put treba da cekam po 5 min da bi mi se neko javio... Kad mi se vic javi neko...onda vec nije problam, jako su ljubazni...
I ja koristim 065 GPRS je ocajan, sve ostale usluge su za pohvalu, pocev od roaminga kojeg trenutno koristim i prezadovoljan sam, mms, pokrivenos i jedan od vaznijih faktora cena.
Mobtel je bolji što se postpaid varijante tiče, trenutno koristim mobi junior tarifni paket, i preyadovoljan sam uslugom, jedino što kad odem negde van grada, 064 ima bolji signal (manje varira), možda zato što ima drugačije bazne stanice.
Da, imam i 064 prepaid, mada mi se više isplati da koristim postpaid varijantu na mobtel-u.
GPRS na 064 idaje puca, iako je počela naplata za prepaid odavno, dok je na mobtelu mnogo kvalitetniji i stabilniji GPRS.
Ja sam bio na telekomu na prepaidu oko 2 godine, ali sam presao na MOBTEL postpaid, i da vam kazem mnogo manje trosim para nego pre.
U paketu koji ja koristim (mobi junior) sve je jeftinije nego na 064 prepaid. i pozivi, a pogotovu SMS. A i ko ti daje 20 i kusur besplatnih sati ragovora za 150 dinara mesecno?
A sto se tice ponuda za telefone, mislim da telekom ima bolju ponudu, al nikad nisam bio za tu varijantu obaveze na neznam ni ja kolko meseci. Vise volim da sam free, pa kad eventualno postanem nezadovoljan, lepo raskinem ugovor i eto.
Nije uvek u pitanju cena , bar ne za mene , ali to su samo nijanse . Jako je jadno kad neko kaže da se prebacio na 064 zbog cene . Smatram da je usluga mnogo bitnija , pa ko razume šta je usluga operatera shvatiće . Inače 1999 god. bio sam korisnik Telekomove mreže , ali zbog posla koji obavljam prešao sam 2000 god. na MOBTEL i prezadovoljan sam .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.