A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Pa da izmenili su onomad kad su bili mladi i zeleni sto se tice post pejda pogoptovo tih vecih tarifa u koju je i 325 spadala trazilo se tj moglo se tek posle 12 meseci sad su spustili dole .
apsolutno to kod drugih nikada nije bilo a nema ga ni u najavi zato je to jedan od vecih pluseva u vipu samo sto to neki nece da skontaju jer imaju los signal i ostale izmisljotine :D tj imaju FOBOBROBIJU ( fobija od gubljenja i ratajanja od svog broja) :D :lol:

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Signal mi je svuda super i zivim u Cacku.To za signal izmisljaju...Samo se plasim da ne ukinu tu uslugu za smanjenje paketa za 5 meseci koliko jos moram da sacekam :( Samo da ne vrate na 12 meseci...

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

I ja sam pomislio na tu eventualnu "ispalu"... :dry: Ali ubedjivali su me u vip-u da to toga ne bi trebalo da dodje jer je to pravilo za prebacivanje sa viseg na nizi paket nakon 6 meseci vec ustaljeno i navodno vazi neko duze vreme. Sto naravno ne mora nista da znaci. :unsure: Ali kod nas ionako nista nije sigurno... :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sve te price sa operaterima su totalno neizvesne i diskutabilna je njihova tacnost zato sto su je meni vise operatera davalo totalno razlicite odgovore na ista pitanja.To samo pokazuje tvrdnju da su oni totalno neinformisasni i neobavesteni
Note IV N9100 dual

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Moja drugarica je vip korisnik,na postpejdu i suglavnom je zadovoljna.
Kaze mi da je uvid u stanje redovan,da mozda ne radi 1-2 ,jer tada vrse presek,za razliku od Telekoma,ciji sam ja korisnik (Telekom do 15 u mesecu ne mozes da vidis svoj "kredit",takodje i kada proveri,ne vrsi se redovno obracun,pa zato ne znas ni koliko si potrosio i slogiram se svaki put kada racun stigne).
Da li je to tacno?

I jos jedna stvar me interesuje-Kaze mi da ako prekoraci u toku meseca,svoj paket na koji je pretplacena,Vip stalno opominje da se plati racun,a znaju i da onemoguce pozivanje sa tog broja.To je stvarno glupo!zasto bih u sred meseca isla i uplacivala!neka mi na kraju meseca dostave racun i cao zdravo!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

annaBG ako si stari korisnik oni te ne limitiraju ali ako si novi pa ima tu neke logike tipa ako uzmeš onaj paket 60 ili već koliko i narokaš na njega još 1000din mislim rekao bi čovek da je to greška i da treba stopirati jer što si uzimao taj paket ako već praviš toliki račun 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

pa da znam to,ali malo je bezveze da ti iskljuce broj ili da postoji obaveza da u sred peseca budes opterecen placanjem racuna,da bi nastavio da koristis svoj paket.Razumem sta hoce da time postignu,ali opet...Nadam se da te ne smaraju ako malo prekoracis,nego ako predjes preko recimo 1000dinara.

A kako ide ovo oko provere stanja?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

annaBG kod mene je sledeća stvar.ide na nekih 6h ili tome slično ali već ujutru znam koliko sam juče potrošio.nije kao kod telenora ali je mnoooooogo bolje nego kod telekoma...
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Dobar je VIP.
Meni se cini da nekad azuriraju i na 1-2h.

Telekom je raspad, i ta provera stanja kod MTSa je nevidjena prevara i korisnici su u zabludu dovodjeni svo vreme.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

VeNoM, Telenor jos preciznije azurire od Vipa?
AquaZX, uzasan je Telekom i muka mi je vise od njega :-/.Zato se sada detaljno raspitujem kakvi su telenor i Vip,jer koga zmija ujede i gustera se plasi :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

annaBG ver njihovog sistema im dozvoljava da se stanje proveri i posle 2minuta a ovo se odnosi na telenor.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Hvala vam na pomoci!!!
Pored ovde navedenih razloga,U okviru teme "Telekom postejd" sam napisala jos jedan razlog zasto bih definitivno promenila Telekom,samo jos malko da se odlucim Vip ili Telenor...Ljudi me od Telenora odgovaraju,jer je kao skuplji(znate i sami koliko Telenor prati ta prica).
Telenor mi se cini profesionalnijim,najuspesnijim,najsavremenijim.Kod njih mi se svidja paketi prenesi,a opet kod Vipa me primamljuju njihove stalne akcije.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

annaBG, ako koristis manje pakete (60/150) Telenor je jeftiniji od Vipa. Telenor ima prenosenje, Vip bonus minute u mrezi i fri megabajte kod paketa 325 i vecih...

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

mezzano, e pa da u Telenoru bih uzela verovatno paket prenesi 150...Merkam Nokiu E 52,da je samo malko jeftiniji mob :D Hvala ti na savetu :)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

annaBG, e tu (kupovina telefona uz ugovor) ti je Telenor najnepovoljniji. Obrni-okreni svaki od operatora ima prednosti i mane i ni jedan nije savrsen...

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Meni se cinilo da je tu Telenor najkvarniji,,jer mi se cini da oni jako malo spuste cenu telefona,a ti se ipak obavezes na period od dve godine.
Telekom ima tu najjeftinije ponude.

Ma da,ni jedan nije savrsen.Gledam samo da im je usluga korektna,kao sto rekoh provera stanja da je tacna,redovna,da imam konstatno uvid u svoju potrosnju.Onda gledam cene minuta,poruka kada predjem paket itd.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Anna,

VIP - dz internet, jeftiniji telefoni, uzeti vece tarife od 325 pa navise
Telenor - prenosenje, skuplji telefoni, OK su i jeftinije tarife(60, 150)

Telenor i VIP imaju ok proveru stanja, s tim da je Telenorova nakon nekoliko minuta a VIPova nakon par sati. Na VIPu te obavestavaju SMSom kada potrosis paket.

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

svi pricaju da kod vip-a obracun kod provere stanja traje par sati, a kod mene sigurno traje i do 24 sata??? ne smeta mi u principu ali da le je moguce da sam samo ja crna ovca?
iPhone 4

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

bile nisi 8)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

annaBG, ja nisam uzeo telefon kod Telenora, jer su papreno skupi kao što kažeš, već koristim postpaid bez obaveza. Ako razmišljaš o uzimanju telefona, onda ti je moja preporuka VIP ali pod uslovom da ti tarifa ne bude ispod one "325" jer ti se u suprotnom neće isplatiti.

Odgovori