najnoviji telefoni u telekomu

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
nemanjjja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 16. Maj 2009. 17:39

najnoviji telefoni u telekomu

Post od nemanjjja »

hocu da kupim telefon u telekomu ali mi se izbor telefona ne svidja, pa me interesuje da li neko mozda zna kad ce da stignu novi telefoni i koji telefoni ce tacno da stignu... ? I jel postoje neke sanse da dobiju htc telefone ??? Unapred hvala mnogo ... :)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

u comtradu moze da se nadje htc uz mts, hero, hd2 i touch 2, min. bel 1000 tarifa
na mts sajtu jeste losa ponuda, ali pogledaj sta nude handy, tehnomobile itd. uz mts ugovor

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

nemanjjja, uz ugovor mozes uzeti u nekoj od partnerskih prodavnica preko kojih i inace prodaju pakete. A od ovih koje imaju po poslovnicama...slabe vajde. Danas sam video da imaju X1 ako te to mozda zanima...

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Pogledaj malo ponude u radnjama mobilnih telefona gde imas dobar izbor telefona uz mts-ove postpaid pakete. Mogu da ih navedem, ali ne znam da li smem da ne ispadne da ih reklamiram. Jedna od njih je i generalni uvoznik nokie za srbiju... :wink:
Azimuth, jeste da imaju xperiu ali joj je cena kao da je rec o nekom najnovijem modelu papreno naduvana :shock:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

lelekomovih ugovora i fontelcica ima svugde i svagde samo gde treba nema , a zasto pa mislim da je suvisno govoriti o vezama zaposlenih u telekomu i vlasnika malecnih butika i komisiona dojava i tako vec godinama .

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma mts jeste da ima slabiju ponudu od ostalih ali je kod njih dobro sto i vi navodite da se moze telefon uzeti i kod drugih prodavnica uz mts paket,to kod telenora nemaju sto suzava izbor,telenor nema ni jedan telefon iz n-serije srednje klase neracunam n900,valjda i vip ima nesto slicno. :cry:

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19

Post od ETF.Mickey »

Hteo bih da kupim telefon u telenorov ponudi. U napomeni stoji sledece: "Uređaj radi isključivo sa Telenor SIM karticom." Posto 2-3 meseca godisnje provodim u Crnoj Gori, da li cu i tamo moci da koristim ovaj telefon koristeci Telenorovu 069 karticu koju imam vec 9 godina?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

ETF.Mickey, mislis da budes u romingu ta 2-3 meseca ili...? Mozes da ga koristis samo u njihovoj mrezi tj sa njihovom sim karticom kako u zemlji tako i u romingu ili jednostavno odneses u neki servis da ga dekodiraju pa menjaj kartice kako ti dune...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Azimuth, nis ga razumeo. Mislio je na crnogorski telenor i njihovu 069 karticu.
Mislim da mozes, ali najbolje je da proveris direktno kod Crnogoraca jer ovi nasi nisu bas "informisani" verovatno.

Odgovori