Valja li preci na Telenor?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
To je normalno da se operateri bore za korisnike a kako je vip naj noviji on se i mora boriti akcijama za korisnike ali i oni su uveli proveru u kreditnom birou izgleda da su se i oni opekli kao Telenor 2006 g.kad su pocinjali da rade.Decembra 2006 sam u Leskovcu cekao u redu puna tri sata da uzmem telefon i potpisem ugovor,tada je to mogao da uradi ko je hteo ali danas bez provere kreditne zaduzenosti kod Telenora i Vipa nemoze se uzeti telefon,neznam dali i u Mts-u isto traze proveru na njihovom sajtu nema nista o tome.Ja koristim prenesi 150 telenorov paket i meni odgovara,telefon ima wi-fi i nemam potrebu za slobodnim m.b. ali nebi bilo lose da ih ima brem malo u svakom paketu jer gde nema hot-spota eto da se proveri ono osnovno kao email,vesti ili prognoza.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Znam da te neproveravaju ako si vec korisnik ili kao ti hoces da obnovis ugovor tako je i u Telenoru ali za nove korisnike koji zele da uzmu tel.uz ugovor dali kod njih traze provero,jer i kod njih ima slucajeva gde se prestane sa izmirivanjem obaveza i sta biva onda.Znam jedan slucaj gde je placan racun nekih 6 meseci i prestalo se sa placanjem i tom liku je broj ugasen i samo to,nikake posledice nije imao ali nije fer vec ako se uzme tel.uz ugovor i oni sve ispostuju trebaju i korisnici da ispostuju svoje obaveze.
mts/telenor/vip?
Ja sam trenutno na pripejd mts-a ali pošto mi se telefon pokvario, i razmišljam da kupim novi,
htela bih da iskoristim ove pakete i pređem na postpejd, za neki paket od max 1000din mesečno,
ali NE ZNAM KOJU MREŽU da izaberem?
Ceo dan visim na netu i čitam komentare već sam oćoravila
, pa se izvinjavam ako ste već pisali na tu temu, ali vas molim za savet, i ako možete da mi kažete kakva su vaša iskustva sa mts-om, telenorom, i vip-om..?
Prvenstveno mi je bitno da je povoljno, da ima dometa svuda da ne kradu baš mnogo (vidim da se po tom pitanju svi žale sl.redosledom: mts, vip, telenor..)
pozz i hvala unapred!
Ja sam trenutno na pripejd mts-a ali pošto mi se telefon pokvario, i razmišljam da kupim novi,
htela bih da iskoristim ove pakete i pređem na postpejd, za neki paket od max 1000din mesečno,
ali NE ZNAM KOJU MREŽU da izaberem?

Ceo dan visim na netu i čitam komentare već sam oćoravila

Prvenstveno mi je bitno da je povoljno, da ima dometa svuda da ne kradu baš mnogo (vidim da se po tom pitanju svi žale sl.redosledom: mts, vip, telenor..)
pozz i hvala unapred!

Ne to kradu samo ovi koji su vam prijatelji, na vipu i telenoru postpaid nikada nisam imao ni najmanjih problema sa računima.profa7 napisao:Prvenstveno mi je bitno da je povoljno, da ima dometa svuda da ne kradu baš mnogo (vidim da se po tom pitanju svi žale sl.redosledom: mts, vip, telenor..)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
profa7, najpovoljniji paket je VIP-ov 325 pospejd paket (990 din +PDV (18%) + PUMT (10%) KLIK ).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
profa7, ovo sto je IDzO rekao je najpovoljnije i predstavlja kompromis. Druga dva operatera...pre bih isao na mts, ciji i jesam pretplatnik par godina u nazad. Zasto? Jeftiniji telefoni uz pakete (ono sto tebi i treba) i, cini mi se, za nijansu jeftiniji minuti dok je mana sto nema prenosenja nepotrosenih minuta i lose provera stanja ako bas imas potrebu svaki cas da proveravas. Eto, to bi bilo to, onako ukratko 

Ne znam da li jos uvek vazi za VIP mrezu, da ako se ne kupi telefon preko operatera onda se dobije popust od 25% na postpejd paket koji se uzima. Ako ta promocija jos uvek traje onda ce te izaci i manje od 1000 din mesecno.
Edit:
I dalje postoji taj popust od 25% -> Klik
Edit:
I dalje postoji taj popust od 25% -> Klik
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
pa taj popust postoji valjda ako sklopis ugovor bez telefona a ako uzimas telefon kod njih ili njihovih saradnika onda ti cene 25 posto veca,ali ipak trenutno je vip najpovoljniji iako neuzimas prenesi 325 u kom imas m.b. besplatne,oni sami imaju najvecu ponudu telefona plus prodavnice kod kojih mozes uzeti telefon e to je tok dobra povoljnost. 

Telep - "to kradu samo ovi koji su vam prijatelji"
svaka čast..
..pa ništa odoh do grada i prodavnica još da se raspitam, da pogledam telefone pa ću videti i mrežu...
htela sam ja da uzmem kod telenora neki telefon, i reko ajd sačekaću posle uskrsa, pa kao novi mesec možda snize cene, što je bilo neverovatno gluuupo od mene jer su poskupeli paketi..
Paket prenesi 350 (1000din) je sad prenesi 400 (1200 i jače)..
ok.. sad sam skoknula na njihov sajt da proverim, kad tamo:
piše paket prenesi ...325 i 700...
http://www.telenor.rs/?section=private&page=3879
a kod telefona
npr: http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
prenesi 200,400.. šta je sa njima???
puno pozz svima i hvala mnogo na savetima!

..pa ništa odoh do grada i prodavnica još da se raspitam, da pogledam telefone pa ću videti i mrežu...
htela sam ja da uzmem kod telenora neki telefon, i reko ajd sačekaću posle uskrsa, pa kao novi mesec možda snize cene, što je bilo neverovatno gluuupo od mene jer su poskupeli paketi..
Paket prenesi 350 (1000din) je sad prenesi 400 (1200 i jače)..
ok.. sad sam skoknula na njihov sajt da proverim, kad tamo:
piše paket prenesi ...325 i 700...
http://www.telenor.rs/?section=private&page=3879
a kod telefona
npr: http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
prenesi 200,400.. šta je sa njima???
puno pozz svima i hvala mnogo na savetima!

profa7, taj prvi link te vodi ka Starim postpaid paketima, a ovaj link je ka Novim -> Klik
Taj prenesi 400 se ne isplati jer za taj novac koji mesecno dajes nemas besplatne MB za net i losije je zaokruzivanje 60+60.
Definitivno je VIP najpovoljniji za ono sto tebi treba (1000 din + porezi).
Ako imas uslova ti telefon (E52, 55, 71 ili 72 - pricali o njima u drugoj temi) kupi u prodavnici, a u VIP-u potpisi ugovor na dve godine i uz to dobijas popust od 25% na mesecnu pretplatu.
Taj prenesi 400 se ne isplati jer za taj novac koji mesecno dajes nemas besplatne MB za net i losije je zaokruzivanje 60+60.
Definitivno je VIP najpovoljniji za ono sto tebi treba (1000 din + porezi).
Ako imas uslova ti telefon (E52, 55, 71 ili 72 - pricali o njima u drugoj temi) kupi u prodavnici, a u VIP-u potpisi ugovor na dve godine i uz to dobijas popust od 25% na mesecnu pretplatu.